LG G7 ThinQ - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tazz1 10. 11. 2019 08:48

Jakou verzi Gcam používáš?
Tazz1
Junior

Odeslat příspěvekod dropadred 10. 11. 2019 20:42

panrt píše:Ta co je rozmazaná je G7 Stock a méně je GCam? Že ? :D

To blato bez akejkoľvek kresby = stock G7;
tá detailná fotka je Gcam.

A samozrejme, obe sú crop.

Tazz1 https://forum.xda-developers.com/showpo ... tcount=483 .
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Junior

Odeslat příspěvekod Souky 7. 12. 2019 19:32

Zdravím, proběhla mi na LG G7 aktualizace zabezpečení (V20e-EUR-XX, zabezpečení k 1.11.). Od té doby mi nefunguje Google Pay a aplikace mi píše "Váš telefon nesplňuje softwarové standardy" V detailu pak, že má telefon necertfikovaný software nebo je rootnutý (což není). Nevíte co s tím? LG podpora mi poradila reklamaci, což si troufám říct, že je kravina.
Souky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kocur.jg 8. 12. 2019 13:31

Souky

Nějake divne označení toho firmwaru. Napadá mne buď telefon flashnout na starší verzi což myslím že je blbost a nebo flashnout oním novým firmwarem ale pro jiný region. Třeba pro francouze..

https://lg-firmwares.com/downloads-file ... 0e_00_1114 ten má taky češtinu

Nebo si vyber sám jaký se ti hodí https://lg-firmwares.com/lg-lmg710em-fi ... =firmwares

každopadně skusim flashnout svuj G7+ a uvidíme jestli Google pay bude fungovat.
LG G7+
kocur.jg
Junior

Odeslat příspěvekod Souky 8. 12. 2019 22:24

No do toho se mi příliš nechce...ještě počkám jestli něco dalšího nevypadne z podpory LG. Psal jsem jim znovu, že tovární nastavení nepomohlo. Možná to dopadne tak, že jakožto dlouholetý fanda LG přesedlám jinam...
Souky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koblih.jr 9. 12. 2019 11:07

No a nechceš natočit video displeje (nahrávání obrazovky Android 9 umí), co to přesně píše. Někde se řešilo, že Google Pay je závislé na podpoře banky a patrně nové security Googlu vytváří kolizi s nějakou platební metodou, která je v kolizi. Pokud tedy v20d fungovala dobře, a v20e už nefunguje, na 99% není chyba v telefonu, ale v aplikacích banky.

Ano, zároveň nutno uznat, že Factory reset by toto nemusel umět ošetři, páč chyba není v telefonu, nýbrž v "partnerské" bance. Ale nyní spekulace, že jo.
Natoč video displeje a nasharuj, co ti přesně píše...
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dropadred 9. 12. 2019 22:36

Souky píše:No do toho se mi příliš nechce...ještě počkám jestli něco dalšího nevypadne z podpory LG. Psal jsem jim znovu, že tovární nastavení nepomohlo. Možná to dopadne tak, že jakožto dlouholetý fanda LG přesedlám jinam...

Nikto sa ti nebude čudovať, to ani Samsung nenechá svoje zariadenia v decembri s bezpečnostnými záplatami k 1.9.2019.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Junior

Odeslat příspěvekod kocur.jg 10. 12. 2019 15:54

Vždyť má bezpečnostní zaplaty k 1.11. Firmware je oficialně dostupny.
LG G7+
kocur.jg
Junior

Odeslat příspěvekod Souky 10. 12. 2019 20:35

Souhlasí, zabezpečení je k 1.11., aktualizace chodí celkem pravidelně, v tom až tak problém nevidím. Každopádně podpora od LG co se týče rady s mým problém tristní...chtěli IMEI a verzi softwaru, načež mi po doručení požadovaného odpověděli, že stejně mám reklamovat a neumí mi pomoci (jsou skoro stejní frajeři jako podpora na HBO - za polívku drahý). Pokusím se přiložit obrázky co mi píše Google Pay https://photos.app.goo.gl/4o7jTNH39MAcBegh6 a https://photos.app.goo.gl/3YYuMLTFm3ouL8Xy5
Souky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kocur.jg 11. 12. 2019 17:09

A dělá ti to jen u té mbank karty ? A nebo i u te zelene ?
LG G7+
kocur.jg
Junior

Odeslat příspěvekod jiproko 11. 12. 2019 17:42

ROOT to bude asi chtít odstranit.
Xiaomi 15
jiproko
Junior

Odeslat příspěvekod kocur.jg 11. 12. 2019 17:54

jiproko

Souky ten telefon nemá rootly už to tu psal. Přiklanim se k nějaké chybě ze starny Mbank jak to tu psal výše koblih.jr.

Tak Flashnul jsem tu svou G7 na posledni FW mam taky mBank ale kartu VISA a ona hlaška mi nevyskočila.

Obrázek
LG G7+
kocur.jg
Junior

Odeslat příspěvekod Souky 11. 12. 2019 19:56

Jojo, dělá to u obou karet (AIR bank, mBank), koukal jsem na recenze Google pay na Google play a je tam pár lidí s podobným problémem, zatím bez reakce od Google. Tak uvidíme. Počkám ještě chvíli a když to nespraví žádná aktualizace, tak si zřejmě udělám radost novým přístrojem. Vážně jsem si na platby telefonem zvykl a platba kartou mi připadá...no...prostě primitivní :D
Souky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vichor 12. 12. 2019 23:04

Dnes jsem aktualizoval. Platba přes Google Pay - Moneta Mastercard proběhla úspěšně ;)
Vichor
Junior

Odeslat příspěvekod Souky 18. 12. 2019 21:39

Včera dorazila aktualizace Google pay a najednou vše funguje. Mezitím mi překvapivě ještě sami od sebe psali z LG, že prověřovali a problém není u nich, ale na straně poskytovatele služby, tj. Google. No a nakonec to byla pravda a dnes jsem úspěšně zaplatil. Vyřešeno a díky za konzultace.
Souky
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka