Ahoj, dva dny po záruce mi začal bblbnout senzor otisku prstu. Po restartu telefonu jede normálně a časem (během dne) přestává reagovat. Zažili jste to někdo?
ps: Po instalaci A10 (dělal jsem hard reset) se mi zdá, že telefon není tak svižný.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dropadred píše:Musím ale trošku pozmeniť komentár k foťáku. Vraj sú zmeny v appke naozaj o trošku lepšie ako na A9 a možno som to prehnal a je o trošku menej "olejomaľbový" v interiéroch ale pre mňa osobne stále neprípustné, hlavne keď viem, čo z toho môže vyliezť.
Pôvodná Google kamerka, ktorú som použival na A9 skoro funguje ale sprocesovanie HDR+ sa zasekne, takže to je bohužiaľ nepoužiteľné.
Našťastie existujú nové porty, ktoré fungujú a už sa s nimi hrajem, chcem poskúšať rôzne predom pripravené konfiguračné súbory, vyladiť nastavenia (a že tých tam ale je) a verím, že budem spokojný.
dropadred píše:V žiadnom prípade by som teraz nekupoval G7 a celkovo takto starý telefón.
dropadred píše:Je to už starý telefón a má ho zmysel kupovať ako hocijaký iný starý telefón = žiaden. Chceš zaplatiť čo najmenej? Vyberieš si, síce to bude niečo ako Xiaomi alebo Oneplus ale všetko sa dá riešiť.
dropadred píše:G7 bola moja prvá a chválabohu posledná skúsenosť s LG. LG mob. divízia by sa musela zmeniť od základov, aby som ešte niekedy v živote mal chuť mať LG telefón.
"Narodil som sa v Československu a moje hlavné mesto je Praha".
Jarko01 píše:Dovod? Osobne ludom, co nechcu davat vela penazi za telefon, vzdy doporucujem jazdenu vlajku, ako novy low-end. Nezalezi ci to bol LG, Samsung alebo Sony. Vzdy je jazdena vlajka jednoducho lepsia ako novy telefon v rovnakej cene. Z mojho okolia riesi napr. novu verziu Androidu alebo nejake security updaty asi tak jeden clovek zo 100. Majorita riesi len nech telefon po vybaleni z krabicky funguje.
Jarko01 píše:Na konci min. roka som kupil kamaratovi pouzitu G7 v 99.99% stave komplet krabicove balenie (majitel sa prikladne staral), so vsetkym prislusenstvom za prijemnych 120,- EUR. Baterka rovnako OK, pri jeho pouzivani s prehladom dva cele dni. Ukaz mi novy telefon z obchodu v tejto cene, ktory bude vo vsetkom lepsi.
Jarko01 píše:Je zrejme, ze ti G7 iba nesadol a to je OK, na trhu je siroky vyber, kazdy si najde to svoje. Osobne som G7 zohnal viacerym v okoli, niektore uplne nove z alzy, niektore jazdenky z druhej ruky, niektore jazdenky boli dokonca v zaruke. Nestazuje sa nik. Novy telefon nech sluzi k spokojnosti![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků