LG KG800 Chocolate - skúsenosti

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martiiina 18. 6. 2006 12:53

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli už ho někdo máte. Jaké jsou praktické zkušenosti s tímto telefonem? Designově se mi hodně líbí a uvažuji o jeho koupi, ale zajímala by mě i jeho funkční stránka.. Prostě, jestli stojí za to. Díky!
Martiiina
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 18. 6. 2006 18:08

No vypada schopne,funkcne na tom taky nebude nejhur ale jeste jsem nikde nevidel nejaky screeny displeje...jak vypada prostredi.
Hlavne bych ho nechtel kvuli tomu,ze povrch je leskly a tudiz bude porad "upatlanej"......mobil stoji 10k a vyrobce pouzije laciny plas...fakt dobry!!!
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oggy05 18. 6. 2006 21:55

ja ho mam a chcel by som sa spytat ci niekto neviete ako tam dostat tie hry lebo mi ich tam akosi nejde poslat... malo by to poslat do hier ale ono to posle do ostatne a potom sa to neda spustit ... pomozte mi niekto please :cry:
oggy05
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martin-N66 18. 6. 2006 22:03

Bojim se ze ti pomuze jen SW primo od LG...zkus jejich web,k telefonu si zadny CD se softem nedostal??
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TomZ 19. 6. 2006 08:08

By me zajimalo jaky je v porovnani s Sam D800, s telefony LG nemam zadny zkusenosti, takze konstrukce a tak netusim vubec.. displ bude asi o trosku mensi a horsi..
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod jetel 19. 6. 2006 08:51

Displej je oproti samsungu trochu horsi ale konstrukce je neobycejne precizni
didaktik gama + videoterminál meteor
jetel
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 19. 6. 2006 09:26

Martin-N66 píše:No vypada schopne,funkcne na tom taky nebude nejhur ale jeste jsem nikde nevidel nejaky screeny displeje...jak vypada prostredi.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

ObrázekObrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod condor 19. 6. 2006 14:34

Aj keby ste si umyvali ruky stokrat denne,bude vyzerat ako by si donho utrel po sichte ruky automechanik,vyzera to hrozne, a to je skoda.
condor
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 19. 6. 2006 14:39

Je to spíš stylovka ale fce taky má a je dobře vybaven na běžné používání
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod jamal 19. 6. 2006 14:48

toje snad 3. telefon jakej se mi od LG líbí,,,a vypadá jako hodně qalitní telefon,mě se teda líbí ale škoda to lesku,,,,bude furt upatlanej :roll:
JAMAL for MM
jamal
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 19. 6. 2006 19:30

Mě se teda moc nelíbí. Ale po funkční stránce to není zas tak špatný.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martiiina 19. 6. 2006 20:15

Toho lesku je opravdu škoda.. Je to jedna z hlavních věcí, která mi na tomto telefonu vadí. Ale zatím to vypadá, že bude stejně můj :lol: Teda dokud nezjistím nějaké vážnější nedostatky..
Martiiina
Junior

Odeslat příspěvekod Matko 19. 6. 2006 20:18

Pekny mobil ale...... nema pamatove karty, aj ked niekomu moze stacit 128MB.
Panasonic GD90 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Sagem MyX5-2 -> Sagem MyX-8 -> E-Ten X600
Matko
Junior

Odeslat příspěvekod Matej M. 19. 6. 2006 22:36

Je velmi pekny, mna na nom hneva azda iba pomala rychlost pri pisani sprav - telefon je rychly, ale pomaly registruje viacnasobne stalcenie jedneho tlacidla. Z 'r' byva casto 'q' a podobne.
* Sony Ericsson K800i owner *
Matej M.
Junior

Odeslat příspěvekod oggy05 27. 6. 2006 22:18

nastastie je pribalena handricka ako klucenka :D
oggy05
Kolemjdoucí

Další stránka