LG KG800 Chocolate - skúsenosti

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PC-Zbyněk 27. 6. 2006 21:30

oggy05 píše:nastastie je pribalena handricka ako klucenka :D

To jako fakt?? :shock:
Ten lesk je fakt na nic ale je elegantni a stylovy...ale prakticky je uplne nanic a je to porat upatlane :( Sam mam 903SH v cerne barve s lesklym povrchem a musim ho snad furt cistit :( po jednom hovoru pak tel vypada jak bych se snad nikdy nemyl :roll:
Jinak co me na tom tel mrzí, je to ze nema poradny fotak :( a absence pametovek je taky bidna :(
Kazdopadne vypada skvele, ale jen jako druhy tel mezi lidi :eh
PC-Zbyněk
Junior

Odeslat příspěvekod oggy05 1. 7. 2006 14:42

a neviete niekto ako sa daju dat veci na lg cez contents bank ? mi to akosi vkuse pise ze inicializing... please wait.. a cakam... a cakam...
a cakam... a cakam
oggy05
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oggy05 1. 7. 2006 14:44

PC- ZBYNEK: ale inak mas pravdu... ten lesk je uplne na houby...
oggy05
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MaxMay 14. 9. 2006 09:21

Mohol by sem niekto, kto uz tento telefon vlastny napisat nejake vlastne skusenosti s tymto fonom?
Dakujem.
Naposledy upravil matho83 dne 14. 4. 2008 12:32, celkově upraveno 1
Důvod: tema zlucena
MaxMay
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod versicht 16. 9. 2006 19:02

tohle je telefon na frajeřinu, psani sms je utrpeni, klavesy sice ujdou, ale t9 je hrozne nedotazena a s poustu slov neumi, naucit ji sice muzes nova slova, ale stejne ti pokazde nabidne slovo vlastni a na svuj vyraz musis prekliknout. zmena velikosti pismenek je taky des, nemuzes menit velikost pismen pri t9 uprostred slova a za teckou se nazacne automanticky psat velkym, tak ze musis zmenit na psani velkych jenze uz tak budes psat cele slovo, pokud zmenis rezim na psani malych tak se zadavani slova ukonci a mobil zacne psat nove slovo. hruza. za ty penize to byla chyba...
Don't Ask Me, Try Google.com
versicht
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milsimr 1. 10. 2006 17:22

No tak T9 mne teda vůbec nebere - deaktivovat se myslím dá. A pokud ne, tak to jistí kabel a menší úpravy softwaru... A co jinak? Multimedia..? Výdrž..? Stabilita systému..?
A má tenhle telefon vůbed slot na paměťové karty a nebo nemá?? Všude čtu, že nemá, ale kdesi na foru se o tom už dohadovali, leč byzvýsledně..
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod everyone 4. 10. 2006 12:07

nemá slot na paměťovky:( ale pokud to nebudeš používat jako mp3 přehrávač tak ti 128MB bude stačit. Já jsem s tím telefonem spokojený:)
Did you forget to take your meds?
everyone
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 4. 10. 2006 14:52

Na mp3 mám notebook.. ale sem tam by nějaká bodla - no zkusím k tomu přes kabel napojit nějakou tu flash. Snad se to podaří :)

To everyone: Kde a za kolik jsi ho kupoval?
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod everyone 4. 10. 2006 20:06

milsimr: mám ho od O2 za normální cenu
everyone
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 10. 2006 13:03

Umí tenhle telefon prohlížet *.pdf a *.doc či popř. i *.pdb dokumenty? A jak je to s aplikacemi?
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 5. 10. 2006 19:56

milsimr píše:Umí tenhle telefon prohlížet *.pdf a *.doc či popř. i *.pdb dokumenty? A jak je to s aplikacemi?c/quote]

Lol, ne ze bych ten founecek chtela tak moc podcenovat, ale silne pochbuju :lol: Na tohl si porid spis nejakej founecek s OS.. Za ty prachy je cokolada na prd.. Jenom stylovka co nic poradne neumi.. :wink: Ale vim ze se najdou i takovy lidi, co s ni budou spokojeni..
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod everyone 5. 10. 2006 21:45

no tak já třeba spokojený jsem, tuším že tam jdou číst txt soubory, ale mám PDA, takže si nedělám takové starosti, že by tel byl k ničemu. je to každého názor.
everyone
Junior

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 6. 10. 2006 21:45

Mozna se pletu, ale to by me tada zajimalo v cem by se to tam otviralo..
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dzarda 7. 10. 2006 10:05

Tak jsem si jej taky koupil. jsem s ním vcelku spokojený, ale mám jeden problém, potřebují zjistit jak tam dostanu aplikace? zkoušek jsem to přes bluetooth, ale to se pouze zkopírovalo do telefonů a nejde nijak instalovat, nevíte někdo co s tím? děkuji
dzarda
Junior

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 7. 10. 2006 10:44

Zkus to pres Nokia pc suit nainstalovaj jako aplikaci..

l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka