LG KG800 Chocolate - skúsenosti

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod W900i 9. 12. 2006 15:13

LG čokoláda je spíš telefon pro styl,dle mého názoru je to telefon oničem-bohužel,za ty prachy,když porovnám cena/výkon,lituju lidi co LG naletěli :x
W900i
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Look - E 13. 12. 2006 11:04

LG007 píše:jo diky, tak to teda radost moc nemam, ale asi to preziju, prijde mi jen ze ty hodiny jsou videt z kilometru....
a hlasitost ovladam take jako na maximum ale neslysim ani slovo, v obchodnim centru, kde je srumec, vcera jsem byla zoufala, potrebovala jsem nutne neco vyresit po telefonu a nebylo kam zalezt.....no jeste to otestuju.....a jaka je jinak spokojenost s cokoladou?

Spokojenost s ní vcelku byla,počítal jsem s tím,že funkčně to není nic extra a proto jsem nebyl tak rozčarován jako spousta lidí.Ale na ***** je,ze čokoláda je lesklá a nemá výměnné kryty a ten klip na dálkovém ovládání je kovový a když se tito dva střetnou,vzejde z toho veliký hnusný škrábanec.Proto jsem ji dal pryč.Ale jako stylovka na upoutání pozornosti je super.
I když je fakt,že má současná N91 má taky tuhle vlastnost a každý kdo ji vidí,může na ní oči nechat :D :tleskani
Nokia 5110, Alcatel OT 302, Nokia 3310, Nokia 3510i, Sony Ericsson T 610, Nokia 7210, Sony Ericsson K700i, Nokia 6230, Sony Ericsson W800i, LG Chocolate, Nokia N91, Nokia 6300, Apple iPhone 3G
Look - E
Junior

Odeslat příspěvekod lemplator 15. 8. 2007 18:49

Zdravim, potreboval ybch poradit, tenhle mobil, ackoliv uz je starsi trosku se mi desne libi designem, ale ta vybava a recenze me ponekud odrazuji od toho si ho tedka kupovat. Pametovy slot ze nejni mi tak nejak ani nevadi, ale chtel bych se zeptat, je to vazne tak zly se psanim zprav a napr. ze budik nefacha kdyz je mobil vypnuty? a taky by me zajimalo jak je to s vyzvanenim , podle recenzi jsem pochopil ze pro zpravy si muzu vybrat jen mezi puvodnima melodiema od vyrobce...a na hovory si muzu vybrat vyzvaneni pro kazdy kontakt zvlast nebo jen priradit skupine?
diky za odpovedi, btw kdybyste poradili nejaky jiny pekny mobil co dneska stoji do tech 5500,- tak taky poradte, nejak nevim co koupit a moje stara t630 pomalu jde do ****
lemplator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod playerZ 12. 10. 2007 19:17

Já jsem na tento foun přecházel z Nokie 3310 takže pro mě změna parádní :D . Je to mobil na design, mobilní funkce jsou zde vedlejší. Záleží, jak jsi vášnivý mobilista. + display, vnitřní pamět, zvonění mp3 i nádherný polyfonie. - opravdu nedotažené funkce - foťák průměrný, mp3 přehrávač nelze minimalizovat, psaní textovek hrůza, nelze navolit zvuk SMS, kontroverzní ovládání, video nelze na celou obrazovku, nahrávání videí chabé, záznam zvuku nicotný... Já ho bral za 3 rovný takže sem neměl co váhat, ale za 6-ku bych ho nebral. Kandidáti: SE K790i, MOTOROLA RIZR Z3, N72, SE M600i, a mnho dalších. Jestli chceš fotit tak SE, jestli hudbu tak jak NOKIU tak SE, nemám rád motoroly ale to je můj... Asi bych bral SE. ŠŤástný lov
playerZ
Kolemjdoucí

Předchozí stránka