LG KE970 Shine - obecna diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pickun 18. 10. 2006 21:08

Oficiálně se novinka jmenuje LG Shine. Má speciální chromové pokrytí, 2 megapixelový fotoaparát, mp3 přehrávač a 1Gb vnitřní paměti. Zatím je mobil dostupný pouze v Koreii, ale měl by se začít prodávat i v jiných zemích.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pickun
Junior

Odeslat příspěvekod Büina 18. 10. 2006 21:19

Zajímalo by mě, jak se bude ovládat jen pomocí toho válečku?
Jinak 1GB paměti ujde, jen zbývá otázka jaký bude mít displej.
Büina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 10. 2006 21:20

Ten spodek mi hodně připomíná Razra :) Líbí se mi ten váleček, doufám.
Doufám, že displej nebude mít rozlišení 176x220, chtělo by to QVGA.
Naposledy upravil seterwohipikule dne 18. 10. 2006 21:21, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod M. 18. 10. 2006 21:20

Vypada zajimave a dobre, ale zajimal by me vic, kdyby to nebylo LG.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Martynos 18. 10. 2006 21:22

Tak tenhle kousek se mi líbí moc. Jen otázka, jestli nebude jenom hezký, ale jestli bude mít i nějaké ty funkce. A hlavně displej, bylo by super tak QVGA
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 10. 2006 09:55

moc pekne :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 22. 10. 2006 12:55

Vypadá moc pěkně, i výbava ujde. :nenapadne
BTW: S operačním systémem se asi nepočítá co?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod urbiP 14. 4. 2007 13:19

Zdravim.nemáte někdo tenhle telefon??uvažuju o jeho koupi.chtěl bych ho využívat hlavně na mp3 a filmy.jaký máte zkušenosti s přehrávánim filmů na tomhle mobilu.
urbiP
Junior

Odeslat příspěvekod insider2500 16. 4. 2007 16:00

No, taky sem uvažoval, protože se mi strašně líbí, ale na MP3 a filmy není dobrou volbou - jestli jsem správně pochopil nezaujatou (proti té tady) anglickou recenzi tak jako normální telefon je OK, ale MP3 přehraje regulérně jenom z telefonu (50MB) bez možnosti playlistů nebo jinejch možností a video nepřehrává přes celou plochu displaye- můj typ - počkat na SE-W580i nebo Samsung U600 (kterej už vyhlížím :mrgreen: )
insider2500
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seamaster 18. 4. 2007 15:37

Ahoj vsetci,
prave rozmyslam nad LG Shine, presiel som vsetky recenzie, nainstaloval soft na synchronizaciu, ale nie som z toho mudry. Neviem prist na to ako a hlavne ci sa da synchronizovat s Outlook-om. Doteraz som pouzival Nokie a tam to funguje spickovo a nechce sa mi vsetky kontakty pracne prepisovat, alebo mozno, ako to pojde posielat cez Bluetooth...
seamaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tanera 24. 4. 2007 19:32

ahoj, tak jsem dnes dostala taky tenhle mobil a mám problém,že když zadám simku z vodafone, naskočí mi tam hláška, že mám hlasovou zprávu, i když hlasovku zaktivovanou nemám... a nedá se té hlášky zbavit. když se zadá jiná simka - z O2 tak je vše ok. Nevíte někdo co s tím?????? pls, odpovězte mi někdo na tanera@seznam.cz
díky
tanera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MotoFanda 16. 5. 2007 16:23

Zdravím, zvažujem kúpu tohto mob. telefónu, ale je docela problém, že nikde na stránkach som nenašiel voľbu na zmenu tém. Existujú vôbec klasické zmeny skinu (témy) v tomto mobilnom telefóne? Ďík
MotoFanda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seamaster 18. 5. 2007 08:40

Sorry, temy sa nedaju menit, len wallpaper a to je vsetko, ale ja ho mam a nemam potrebu menit temu, ta od LG je podla mojho nazoru velmi podarena.
seamaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dave84 16. 7. 2007 11:36

Tak jsem se stal majitelem tohodle telefonu.
Chtěl jsem telefon, který vypadá dobře a nebude moc drahý, tak jsem zvolil tento.
Pár postřehů.
Konstrukce-Tak na to, že je to slider, tak naprosto výborná, při vysunutí i zasunutí nádherně vyklouzne, nikde žádná vůle, v zavřeném stavu působí jako by to ani slider nebyl, prostě konstrukce naprosto špičková i zadní kryt žádná vůle, působí i bytelným dojmem, ale za to je celkem těžký.Konstrukce je lepší než u Chocolate.Např. u N95 je naprosto katastrofální oproti LG Shine.
Foťák
Tak na to, že se pyšní telefon Schneider Kreuznach, tak dělá katastrofální fotky.Prostě např. K750 dělá 10x lepší.Foťák je tam spíš jen do počtu.
Rychlost, ovládání
Telefon nepatří zrovna k rychlým, třeba taková N95 je možná o chloupek rychlejší, ale dá se to.V recenzích apod. jsem četl, že ovládání pomocí válečku je na nic, ale neřekl bych hned ze začátku jsem si zvykl a není problém sice mohlo rolovat rychleji ale jde to celkem dobře, spíš na mačkání se musí člověk trochu soustředit, ale není to zas nejhorší.

Teď pár výtek.
-V zavřeném stavu nejde vyvolat číslo!!!Jde číslo najít ale nelze ho potvrdit aby se vytáčelo a jakmile v otevřeném stavu začnu vytáčet číslo a následně zavřu tak se hovor ukončí.To mě docela štve protože chodit a volat s otevřeným mobilem se mi moc nechce tohle nějak u LG vůbec nevymysleli!!!
-Displej i když je na max. jasu tak moc teda nesvítí, chtělo by to ještě víc, ale jinak je výborný, velký a jemný.
-při připojení do mass storage se dá do režimu offline, myslím že u Chocolate tomu tak nebylo
-mp3 jdou přehrát jen se složky zvuky

Přemýšlím o pár plusech, ale napadá mě snad jen jediný!!!
Vzhled a konstrukce, prostě konstrukce nemá chybu, naprosto špičková, perfektně sedí v ruce nikde žádná vůle, vysouvání jedna radost, pomáhá tomu asi dost kovový kryt i předek.
No a vzhled taky nádhera, je i celkem tenký sice těžký ale aspoň perfektně sedí v ruce.Zezadu mi připomíná díky zvláštní ůpravě kreditku no a zepředu taky radost dívat.

Takže suma sumárům funkčně klasický telefon, ale vzhledem a konstrukcí patří k nejlepším co se dá u nás sehnat.
Mpx 220(vau),SE D750i,LG Chocolate,Sharp GX29,N95 sand(vau),LG Shine,Nokia 8600 Luna,MDA Vario III,
dave84
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 14. 1. 2008 07:42

doplnene

Ne 13. 1. 2008, 20:02
SCEVA píše:Chtěl bych se dozvědět názor od majitelů tohohle telefonu,zajímá mě hlavně výdrž a nedostatky.Telefon shine budu mít snad příští týden,tak pak se podělím i o mé dojmy.S názorem na ostatní značky MT,bych řek asi toto:1 rok sagem(2),5 let nokia(4tel.),motorola 2 roky(v360)..teď LG shine...Né že bych nevěděl co s hrachama,ale něco jsem stratil,to ostatní kikslo nebo začalo být nestabilní(tak měnil jsem mobil).............SAGEM..tady nou komend(francoz.značka již neznáma)..dříve velká poruchovost a nespolehlivost.....NOKIA...je klasika(moje nokia 6310i byla fakt super 14dní vydrž),jednoduché ovládaní,spolehlivost..ale ceny většinou vyšší,a vzhledově jim dlouho trvalo než se někde pohnuli(stále nijak neuchvátí).........MOTOROLA-krom žiletek mě na nich nic neuchvátilo,spoustu nevychytávek ohledně funkcí,např.,automatické výpisy,přidělené melodie k jednot.kontaktům zvoní zároveň i na SMS?pomalost a špatné rozdělení a přehlednost souboru do složek....ale zase musím pochválit docela kvalitní displeje motorol.,usb mini připojitelnost /quote]

Po 14. 1. 2008, 1:57
4daPeace píše:Výdrž:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Další stránka