Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
SCEVA píše:Chtěl bych se dozvědět názor od majitelů tohohle telefonu,zajímá mě hlavně výdrž a nedostatky.Telefon shine budu mít snad příští týden,tak pak se podělím i o mé dojmy.S názorem na ostatní značky MT,bych řek asi toto:1 rok sagem(2),5 let nokia(4tel.),motorola 2 roky(v360)..teď LG shine...Né že bych nevěděl co s hrachama,ale něco jsem stratil,to ostatní kikslo nebo začalo být nestabilní(tak měnil jsem mobil).............SAGEM..tady nou komend(francoz.značka již neznáma)..dříve velká poruchovost a nespolehlivost.....NOKIA...je klasika(moje nokia 6310i byla fakt super 14dní vydrž),jednoduché ovládaní,spolehlivost..ale ceny většinou vyšší,a vzhledově jim dlouho trvalo než se někde pohnuli(stále nijak neuchvátí).........MOTOROLA-krom žiletek mě na nich nic neuchvátilo,spoustu nevychytávek ohledně funkcí,např.,automatické výpisy,přidělené melodie k jednot.kontaktům zvoní zároveň i na SMS?pomalost a špatné rozdělení a přehlednost souboru do složek....ale zase musím pochválit docela kvalitní displeje motorol.,usb mini připojitelnost /quote]
Po 14. 1. 2008, 1:574daPeace píše:Výdrž:Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
- matho83
- VIP uživatel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků