LG KE970 Shine - obecna diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod james 66 2. 2. 2008 13:09

Ahoj ja bych se chtel zeptat jestli si mam koupit LG shine nebo Nokia 6300 dik predem
james 66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bobhy 2. 2. 2008 20:58

Zdravím. Tento mobil se mi opravdu strašně líbí a uvažuju o tom že jej koupím. Co je ale pro mě dost podstatné, zda se dá mobil nějak syncovat s MS Outlook. Vzhledem k agendě v PDA a Notebooku je to pro mě relativně nepostradatelná funkce. V eshopech mi nikdo nebyl schopen dat odpověď zda a jak to tedy opravdu chodí. Máte někdo nějaké zkušenosti a můžete to někdo opravdu ověřit? Někde na netu jsem našel nějaký článek, že ten software který je u mobilu umí přímo naimportovat kontakty a kalendář z outlooku a pak jej nacpat do mobilu ale nikde jsem to neviděl nikde ověřený. Děkuji za veškeré info a podporu.
Bobhy
bobhy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4daPeace 3. 2. 2008 16:04

bobhy: Koukam do toho programu LG Mobile Sync a myslim, ze to jde. Tady jsem ti uploadoval napovedu k tomu programu, procti si ji, zejmena sekci Import z aplikace Microsoft Outlook - http://www.edisk.cz/stahni/06891/Help_GSM.chm_1MB.html

james 66: Zalezi na tvych specifickych pozadavcich. 6300 ma dneska 'kazdy druhy', LG rozhodne ne a pritom je hezci. LG ma mnohem lepsi fotoaparat s autofocusem a makrem, jine funkce maji vicemene stejne.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod james 66 3. 2. 2008 18:03

diky 4daPeace ja si to necham asi jeste projit hlavo
james 66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soptik21 8. 2. 2008 15:29

Ahoj. Nevite nekdo, jak to udelat, aby se mi prijimany soubor pres bluetooth ukladal rovnou na kartu?
Diky ;-)
"Nehledej příležítost, hledej trend."-najdi trend a příležitost přijde!
"Nedívejte se čím musíte projít, ale kam jdete." - B.Y.
"Vítězové nikdy nekončej a ty co končej, tak nevítězej." - D.Y.
soptik21
Junior

Odeslat příspěvekod wuf. 13. 2. 2008 18:29

Muze mi nekdo prosim poradit jak do toho telefonu nacpat video? Pres BT a USB se mi podari nahrat soubor (upraveny avi na 3GP nebo MPEG4), ale telefon porad hlasi nepodporovany format, hmm. Defacto prehraju jen video co si natocim telefonem... :twisted:
wuf.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webmoon 27. 2. 2008 09:36

Zdravím všechny, muzu poprosi o zkusenost, jestli nevite kolika GB kartu tenhle mazlik zkousne, poridili jsme ho pritelkini a chci ji k nemu poridit poradnu pametovku ale netusil kolik unese. Poradi nekdo? webmoon.n73.eu@gmail.com Predem diky
webmoon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod keellyy 12. 3. 2008 10:18

chci se zeptat pujde do lg shine gps navigace prez blutoot modul?
keellyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4daPeace 12. 3. 2008 12:03

Nema Symbian ci WM, takze ne.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod keellyy 12. 3. 2008 13:24

a nemuze se simbian nahrat
keellyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webmoon 13. 3. 2008 08:37

No symbiam na nesymbianovej telefon nenahrajes :pozor2 , :arrow: ale pozor na navigaci nepotrebujete symbian nebo Windows Mobile, O2-CZ nabizi navigaci ve forme java aplikace :idea: .
webmoon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod keellyy 18. 4. 2008 06:40

ale top je placena sluzba prez javu?
keellyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webmoon 18. 4. 2008 17:45

No je to placené, ale kdyz nutne potrebujes, tak je to alternativa 8-)
webmoon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Angelko 27. 8. 2008 12:11

Dobry den chcel by som sa opytat ci je mozne prijmat hovory na LG shine aj ked je mobil zatvoreny, ak hej mohli by ste mi povedat akosi to nastavim? taktiez sa chcem spytat ci je mozne vytacat cisla v zatvorenom stave...vopred diky za odpovede
Angelko
Junior

Odeslat příspěvekod vedeni 1. 9. 2008 18:10

Tak mam LG Shine, a vzhledem k tomu, ze jsem ho dostal za 1,- Kc, tak se asi nebudu rozpakovat brzo ho rozslapat. :D Ale k veci - stahnul jsem si z pocitace do telefonu pres bluetooth video, A NIKDE NENI!!! :shock: Obrazky se stahly do slozky obrazky v pohode, ale video nemuzu nikde najit. Pritom podle "Stavu pameti" tam nekde bej musi - uzralo mi to cca 10MB. Je v tom nakej trik nebo co? Nejen, ze si to samozrejme nemuzu prehrat, ale ani smazat. Vypnout/zapnout telefon aby se to nahodou vzpamatovalo nepomohlo....
vedeni
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka