LG KE970 Shine - obecna diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 4daPeace 8. 9. 2008 10:18

Prijimat hovory zrejme je mozne, ptz se prijimaji vysunutim ci zmacknutim telefonku, ktery je na schovane klavesnici a nebo se da nastavit: 'Zmacknutim libovolneho tlacitka', coz by melo byt ono. Cisla v zatvorenem stave uz ale nevytocis.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod Slayerzh 11. 9. 2008 17:22

Zdravím , mám otázočku.
Chcel som si pridať obrázok ku kontaktom, formát jpg a upravil som si ich na 240x320.
Ale napíše mi formát nieje podporovaný..
dáke nápady?
díkes
Naposledy upravil seterwohipikule dne 11. 9. 2008 17:25, celkově upraveno 1
Důvod: sloučeno s tímhle tématem
Slayerzh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4daPeace 27. 9. 2008 17:53

To nevim, tohle funguje dobre, at uz mas ten obrazek na karte ci v telefonu, z externiho zdroje ci vyfoceny mobilem. Akorat je malinky, navzdory jeho rozliseni mu nejde nastavit velikost.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod jarda.7 1. 12. 2008 23:07

Ahoj,může tu někdo prosím vysvětlit ,jak na LG SHINE pouštět v hud.přehrávači MP3 z pam.karty? Všude se píše něco jinýho... :-(.
Díkes!
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod groll 3. 12. 2008 14:13

Mám teď dočasně LG KE970. Dal jsem do ní svoji paměťovou kartu micro SD z Nokia 6300 a nic na ní nevidím, i když je plná dat (obrázků, vyzvánění, javaher a různých jiných kokotin). jako by ta karta byla prázdná, ale telefon o ní přitom ví. Jak to je s daty do na paměťové kartě u LG? Musí být v nějakých předem daných složkách?
Tak jak mi to brala Nokie a jak to vidím v počítači mi to totiž nejede :-(
Díky
Siemens C35, M55 a EL-71, teď 2x Nokia 6300
groll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek sport 3. 12. 2008 14:52

Tak takhle to panáčku nepůjde budeš muset kartu ve founu naformátovat(v tom LG) a pak si tam můžeš nahrát co hrdlo ráčí ;-) ,jo a ono ti to ty složky vytvoří samo při formátu 8-)
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod groll 3. 12. 2008 22:09

jak naformatovat? Proc? To jako LG ma svuj system formatovani, ktery se vymyka FAT 32, NTSF atd.? To jako LG vyrabi indiani či co!?
Kua, to je stejne na h**** stejne jako ten Samšunt.
Dokud byl jeste Siemens, existovaly alespon telefony ktery se daly normalně pouzit i na neco jinyho jak na telefonovani a jsou kompatibilní se vším. Od té doby to nestojí za nic.
groll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4daPeace 4. 12. 2008 16:27

Nic neformátuj, prostě si na té kartě udělej složky: Obrázky, Zvuky, Videa, Dokumenty, Další. Pak si ty soubory z toho bordelu na kartě přesuneš do těchto složek. Fotky do Obrázky, Java aplikace do Ostatní atd. Můžeš si tam udělat i podsložky.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod groll 5. 12. 2008 09:51

Nakonec jsem na to taky přišel. Jen se mi pořád hlásil jako modem. Teda proč to neumí mass storage a modem zaráz, případně se rozhodnout co z toho až přímo v PC.
No prostě LG Life's Gag.
Díky všem
groll
Kolemjdoucí

Předchozí stránka