Video na LG KE970 Shine

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pic2 10. 10. 2007 19:07

Dobrý den, zvažuji koupi LG Shine. Napsal by mi prosím nějaký ochotný majitel, jak přehrává video? Displej má poměrně velký a jemný, dá se dívat na filmy? Kdybych po LG chtěl tituky to už by bylo asi moc co? Nemůžu o tom nikde nic najít. Předem děkuji za odpověď.
pic2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 11. 10. 2007 00:19

Na filmy se dívat dá a titulky taky nejsou problém, musíš je ovšem vypálit přímo do stopy filmu. Smartmovie convertor to zvládne.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pic2 11. 10. 2007 06:17

Děkuji za rychlou odpověď. Jen mě ještě zajímalo, jestli jde video přehrávat na displeji "na šířku"?
pic2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 11. 10. 2007 20:34

Nevlastním ten telefon, takže na 100% to nevím. Ale mělo by to jít :lol: http://www.slashphone.com/media/data/79 ... -dmb-1.jpg
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod wuf. 13. 2. 2008 18:26

pic2 píše:Děkuji za rychlou odpověď. Jen mě ještě zajímalo, jestli jde video přehrávat na displeji "na šířku"?a/quote]

Muzes mi napsat jak si video do telefonu nacpal, me to porad pise nespravny format a to u 3GP i MPEG4 :twisted:
wuf.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4daPeace 14. 2. 2008 22:32

Na pametovku. Nejake 3GP funny video stazene z internetu.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod kukec1 8. 9. 2008 09:38

Zdravim vsetkych mobilmaniakov:-)) a prosim o radu.
Da sa na LG shine pozerat video/film(3gp) na celom displeji?? Bo ked si pustim nejaky film(aj ked je 320x240) tak mi to prehrava v takom malom okienku a dole pod tym filmom su piktogramy prehravaca.Existuje nejaky teda alternativny prehravac,ktory by to zvladol? KD player v. 0.98 som skusal,ale nic.Poradte.Dik :-)

Problem.c.2 :Existuje nejaka aplikacia mp3 prehravaca,ktoru by Shine podporoval a ta podporovala triedenie pesniciek do zloziek?...lebo mp3 prehr. co je v LG nepodporuje triedenie pesniciek do zloziek a som z toho dost zufaly :-|
kukec1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wojda 20. 11. 2008 16:25

To by mě taky zajímalo. Je to jedna zvěcí na který jsem se kvůli tomu displeji těšil...
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarda.7 2. 12. 2008 16:15

Zdarec,zajímalo by mě,jak je to s těma MP3 z pam.karty na LG Shine? Jak zaridit,aby mp3 prehravac prehraval pisnicky z pam.karty? Diky :-)
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod kukec1 4. 12. 2008 00:26

v telefone si tu pamatovu kartu naformatuj-telefon si sam vytvori zlozky.Do jednej z nich s nazvom MP3 si nakopiruj hudbu,a je to:-)
kukec1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarda.7 4. 12. 2008 14:39

Aha,takže je to takhle jednoduchý... :-) Mě vlastně LG Shine příjde za týden,budu teprve kupovat pam.kartu. Předpokládám,že by to mělo být klasický microSD...??? Ptám se ,protože jsem zase někde slyšel,že někomu to tel.nepřečetl.
Jinak díky moc za odpověď,moc mi pomohla! ;-)
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod kukec1 4. 12. 2008 22:07

ano je to klasiske microSD.Mam tam microSD Kingston 2GB a bez problemov.A na tvojom mieste by som si kupil kartu znacky Sandisk...ta ti 100 percentne pojde
kukec1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarda.7 5. 12. 2008 15:09

ok,díky. Dnes jsem koupil Kingston 2GB,snad půjde...
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod jarda.7 5. 12. 2008 19:44

z tvych clanku soudim,ze mobil vlastnis :-D. Nemuzes mi poslat zkusenosti¨s timto phonem(hlavne hlavni nevyhody). Vsichni me od nej totiz tak nejak odrazovali,ale ja do nej stejne sel,tak jsem snad udelal dobre...? :-)
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod kukec1 5. 12. 2008 20:42

O hlavnych nevyhodach si precitaj nejaku tu recenziu ;-) Ale moje postrehy su:
--pesnicky netriedi do zloziek- prehrava ich ako suvisly zoznam podla zaciatocneho pismena abecedy alebo podla poradoveho cisla
--neprehrava video ako full screen
--pamat na pripominky ma len 100 poloziek
--pri foteni funguje blesk ako permanentne svetlo,NIE ako blesk v pravom slova zmysle
--krycie sklo na displeji sa rychlo a lahko poskriabe-nie je tvrdene

To je asi tak vsetko.Ale inak ja ho pouzivam hlavne na volania a sms a vtom mi plne vyhovuje.
A UZ LEN PRE TEN VZHLAD AKO VYZERA BY SOM HO NEVYMENIL ZA ZIADEN INY!!! :-)

P.S.S tymto telefonom to mas ako s krasnou zenou...tiez jej par chybiek odpustis ;-)
kukec1
Kolemjdoucí

Další stránka