Video na LG KE970 Shine

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jarda.7 5. 12. 2008 23:22

Recenze mam samozrejme projity snad vsechny a spise jsem chtel slyset nazor "majitele"...To s tim videem me taky celkem mrzi,ale jak rikas, vzhled je vzhled ;-).
To jsi mi pekne odpovedel na vsechny me otazky,moc diky,bude to snad vse. Kdyby preci jen neco,zase se zeptam :-D.
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod jarda.7 9. 12. 2008 19:30

Dobrý den,
ještě jsem se chtěl zeptat,jak je to s vaší realnou výdrží baterie a jak hraje hlasity reproduktor. Díky :-)
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 9. 12. 2008 20:30

no tak baterie teda nic moc, kamarádce vydrží den, když poslouchá tak 2 hodiny hudbu. Nevím jak jiní, ale ona si na výdrž dost stěžuje. Reproduktor hrůza. Hrozně chrastí, zvuk je podobný tomu, co vychází ze SE W880i a vůbec není slyšet.
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod jarda.7 10. 12. 2008 09:09

OK,díky. Doufám,že se sluchátkama to bude lepší!:-(
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 10. 12. 2008 19:00

jo sluchátka..ty dodávaná hrají hezky, nádech basů..zvuk se mi docela líbil
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod kukec1 11. 12. 2008 16:24

tie dodavane sluchatka su sice dobre ,ale inak nic moc.Odporucam si kupit nejake ine -fajnovejsie :-) bo zvukovy chip ma celkom kvalitny. A urcite si kup(ak si ho nemal v baleni) headset s ovladanim hudby :-D .
Inac ten reproduktor je trosku slabsi,ale zase Shine nikdy NEBOL konstruovany ako mutimedialny telefon so zameranim na hudbu a este je aj v podstate konstrukcne 2 roky stary,takze nejake zazraky netreba ocakavat.Zo zameranim LEN na hudbu su na trhu aj lepsie telefony :-)
kukec1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarda.7 11. 12. 2008 20:17

Ok,díky! Jelikož mi Shine ještě stále nedorazil,jsem plný nedočkavosti a musím se ptát! :-D Je to s tou baterii tak hrozný? A video nejde opravdu žádným způsobem dát na šířku?:-(
jarda.7
Junior

Odeslat příspěvekod kukec1 11. 12. 2008 22:35

bateria je 800mAh.To hovori za vsetko.Nie je to tragedia,ale ani ziadna slava.A video bohuzial nejde na cely displej,lebo telefon ma slyby procesor,ktory by to video jednoducho neutiahol.
kukec1
Kolemjdoucí

Předchozí stránka