LG KG275 - výdrž baterie

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mareq0 17. 11. 2007 11:05

Zdravím,
zajímalo by mě, jaká je reálná výdrž baterie u tohoto aparátu. Výrobce udává 400h, ale chtěl bych vědět kvalifikovanější údaj - tedy ten od spotřebitele. Díky za odpovědi, pokud budou :)
mareq0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavel14 17. 11. 2007 21:54

v pondeli sem pro nej byl a tak v 1400 sem ho nabil no a v patek asi ve 1300 sem nabijel znovu. napsal jsem asi 30 a prijal 48 zprav a provolal necelych 30 min. , no ty prvni dva dny sem si dost hral s nastavovanim profilu, kazdy den budik a celkem casto rozsvecim dislej kvuli hodinam no to by bylo asi tak vse. ale jak rikam teprve jednou sem ho nabil tak ze se vydrz muze jeste zmenit no

jinak takove mensi zhodnoceni po tydnu pouzivani:
+ váha jen 59gramu
+ docela mile me prekvapil displej (cekal sem o dost horsi), pekne menu a modre podsviceni klavesnice
+ cisty (a hlasity) zvuk pri telefonovani
+ a samozrejme cena - kupovan jako twist sada s 800korunovym kreditem u T-m za 1099kc
- priserne vyzvaneci tony
- zacal se celkem dost do stran vyklat kryt baterie
- tuzsi klavesnice
pavel14
Junior

Odeslat příspěvekod polda 19. 11. 2007 13:26

4 dny za běžného provozu 20sms 20 min/tel. váha supr
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mareq0 27. 1. 2008 23:39

Ještě jednou děkuju za odpovědi. Pořídil jsem si ho a jsem naprosto spokojen. Mně vydrží při střídmém používání (několik sms + krátké hovory) i týden...

Proč LG KG275:
Chtěl jsem mobil jenom na volání a sms s dobrou výdrží + aby měl kalendář (diář) a budík (jsem skromný :mrgreen: ). Všechno tohle zvládá na výbornou. Pořídil jsem ho u T-mobilu ještě v kombinaci s vrácením mobilu, takže cena byla taky super.

+ cena, výdrž, váha, kalendář, budík
- kryt baterie (hýbe se, ale nemá to vliv na baterii, takže to vadí jen esteticky a ne funkčně)

No a kdybyste ho kupovali v T-mobile tak má menu v jejich barvách (nelze změnit) a nikde jsem nenašel podporu reginálních zpráv, což mi vůbec nevadí...
Obešel já polí pět!
mareq0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod josh.viklef 1. 2. 2008 16:02

mareq0 píše:...
- kryt baterie (hýbe se, ale nemá to vliv na baterii, takže to vadí jen esteticky a ne funkčně)...
josh.viklef
Junior

Odeslat příspěvekod mareq0 1. 2. 2008 17:20

Zlaté české ručičky :mrgreen:
Obešel já polí pět!
mareq0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mareq0 7. 5. 2008 23:30

Výdrž baterie po několika nabití ještě stoupla 8-)
9 dní je rekord (bez hovorů, bez podsvícení, jenom smsky)
Obešel já polí pět!
mareq0
Kolemjdoucí