LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ramon 7. 11. 2008 11:53

jj, hodis to treba jen na kartu a v telefonu to spustis a nainstaluje se ti to do Hry a aplikace...
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod RiciM 8. 11. 2008 07:53

DIK
RiciM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RiciM 8. 11. 2008 10:59

Hele prosim te jak na tech strankach tam vyplnujes svoje mobilni telefoni cislo aby ti prisla ta smska neni to za prachy ? NEjak jsem se nemoch dobadat ? Jsem trochu natvrdly dik
RiciM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 8. 11. 2008 11:59

Ne, ty nic neplatis. Kdyz tam napises sve cislo, tak ti na nej obratem dojde SMS s odkazem na stazeni toho programku. Pokud to nechces stahovat primo v mobilu, tak si to stahni do PC a nainstaluj stejne jak jsem psal vyse.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod tapkaman 8. 11. 2008 18:00

cau, mam taky mensi problem. Pokud viewty nabiju drive nez se sam vypne nedostatkem stavy, tak nevydrzi ani 24 hodin. A to ho mam jen polozenej na stole a nic s nim nedelam.
Pokud ho ovsem nabiju az po tom co se sam vypne, tak vydrzi i vice jak tri dny normalniho provozu.
setkal se s tim nekdo?
To vidim asi na reklamaci.
tapkaman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RiciM 9. 11. 2008 13:46

Ramon píše:Ne, ty nic neplatis. Kdyz tam napises sve cislo, tak ti na nej obratem dojde SMS s odkazem na stazeni toho programku. Pokud to nechces stahovat primo v mobilu, tak si to stahni do PC a nainstaluj stejne jak jsem psal vyse.

Jj mas recht dik moc

A jeste dotazek malinkej :D JSou nejaky temata na Wiewty?
RiciM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 9. 11. 2008 15:08

jiste ze jsou ;-) ovsem nejsou oficialni a pokud si je tam chces dat, tak prijdes o zaruku [pokud to poznaji - kdyz si ale udelas zalohu telefonu, tak nepoznaji nic]
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod RiciM 9. 11. 2008 15:10

Lasko reknes mi jak na to ? A nejaky ty tematka mi jsem prosim dej :) dik
RiciM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spaceman6 9. 11. 2008 19:05

Mám problém s lg ku990. Když jsem se chtěl podívat na fotky nějak se kousnul a objevil se mi žlutý displej a vlevo nahoře je napsáno refreshing. Nevíte někdo co s tím?
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 10. 11. 2008 00:10

Podivat na fotky? A mel jsi ten telefon pripojeny k PC?
Je to divne, tento stav nastane pouze pokud se vrtas ve firmware a napr neco duleziteho prejmenujes a telefon se proste nerozjede.
Nebo druha moznost ze jsi omylem provedl tlacitkove kombo, tzn zmacknul jsi zaroven: Zelene tlacitko, Cervene tlacitko, C tlacitko a stabilizator/zamek klavesy....
:arrow: Gang Image Mode

Trva ten stav porad nebo se ti to podarilo rozjet?
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod spaceman6 10. 11. 2008 12:58

Jen jsem se chtěl podívat na fotku.Standartně jsem na ní dvakrát klikl a nejdříve s eobjevil znak LG a pak ten žlutý display.Nic jiného jsem nezmáčknul. K počítači jsem ho připojenej neměl. Nechal jsem ho v tom stavu asi hodinu a nic se nedělo.Nešel ani vypnout. Zkoušel jsem vyndat baterii a znovu ho nahodit, ale nepomohlo to. Ten stav trvá pořád.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spaceman6 10. 11. 2008 13:00

Celkem mě to zklamalo,protože ten telefon mám tři týdny a jinak jsem s nim byl spokojenej.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 10. 11. 2008 18:50

Tak to ti asi nepomuzu :-| Pokud to bylo jen tak jak rikas, mohlo se tam podelat cokoliv. Delal sis nekdy predtim zalohu telefonu? Teoreticky by to slo obnovit a vratit do puvodniho stavu. Jinak fakt netusim, co se mohlo stat, jeste jsem o tom neslysel...
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod spaceman6 10. 11. 2008 21:05

zálohu jsem si nedělal.Mám ho tři týdny,takže zatim ani nevim jak,ale ted už je asi pozdě. Psal jsem ještě přímo na stránkách LG,tak uvidim co mi odpoví.
Jinak to budu muset řešit reklamací. Jinak dík za ochotu.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod c.h.a.r.l.e.s2 10. 11. 2008 23:41

zdravím dnes jsem si koupil LG KF600 a zatím na mě působí dobře,jen mám menší problém potřeboval bych vědět bezpečností kod od výrobce v návodu není.budu rád kdo mi ho napíše
c.h.a.r.l.e.s2
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka