LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod c.h.a.r.l.e.s2 10. 11. 2008 23:48

a ještě jeden dotaz jestli mohu použít pamětovou kartu označenou micro sd nebo taky micro SDHC díky.
c.h.a.r.l.e.s2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 11. 11. 2008 00:29

Bezpecnostni kod od vyrobce pro Viewty je 0000...
Ovsem pro tvuj mobil muze byt jiny, protoze pises do spatneho topicu. :) Takze ti ani s kartou v KF600 bohuzel nepomuzu...
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 11. 11. 2008 00:36

spaceman6 píše:zálohu jsem si nedělal.Mám ho tři týdny,takže zatim ani nevim jak,ale ted už je asi pozdě. Psal jsem ještě přímo na stránkách LG,tak uvidim co mi odpoví.
Jinak to budu muset řešit reklamací. Jinak dík za ochotu.

No jak znam podporu LG, tak ti odepisou tak za mesic, pokud vubec :-\
Jsem neco pohledal a nejsi sam komu se to stalo, ale co te nepotesi je, ze ten telefon budes muset reklamovat.. :(
A nebo pokud si troufas, stahnout si zalohu firmware od nekoho a pokusit se telefon sam flashnout. Ale jednodussi to bude nechat na servisu, protoze by se to nemuselo podarit a prisel bys o zaruku.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod spaceman6 11. 11. 2008 13:43

Kupodivu mi z Lg už dali vědět,aler nic moc nenapsali.Jen že mám telefon zdiagnostikovat v servisu a popřípadě,že mi ho opraví. No ale budu to řešit tou reklamací.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod savi 12. 11. 2008 20:03

ahoj lidi ku 990 mam teprve tyden muže mně někdo poradit jak se da nastavit hlasitost budíku jinak než že ztlumím vyzvánění celého profilu? dopředu :tleskani díky moc za radu
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod savi 12. 11. 2008 20:05

jo a ještě něco dají se hromadně mazat sms?
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stm01 12. 11. 2008 21:30

Navím přesně jak myslíš s tím "hromadně" :hm . Vybereš třeba PŘIJATÉ ZPRÁVY, dole vlevo klikneš na nabídku,vybereš oZNAČIT/ZRUŠIT a potom nahoře v pravo klikneš na rámeček a tím označíš všechny zprávy a dáš smazat. :-) ;-]
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ankad 13. 11. 2008 14:28

Nevíte jak u tohoto telefonu zjistím došlou sms nebo nepřijatý hovor ve stavu černé obrazovky. Nikde jsem se nedočetl. Díky
ankad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 13. 11. 2008 19:09

Bohuzel nijak :) Musis zmacknout jakekoliv tlacitko a az pak vidis zmeskane udalosti...
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod savi 13. 11. 2008 20:11

díky moc za to mazání zpráv mně to moc nešlo špatně jsem mačkal ten vrchní čtvereček :potichu
a nevíte kluci ještě jak je to s tím budíkem? dá se nějak nastavovat jeho hlasitost samostatně ,nebo se to řídí jen podle toho jak máš silně nastavené vyzvánění v určitým profilu? :idea:
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stm01 13. 11. 2008 20:23

Mám pocit,že to je přesně jak říkáš,je to podle toho jak máš nastavený profil,ale pokud se pletu tak to budu jen rád. :D
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod savi 13. 11. 2008 20:39

neva přesto všechno díky jinak jsem s nim spokojenej za těch pár dní.jdou do něho stahnout nějaky motivy a podobně a odkud? :oboze
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod danucha27 19. 11. 2008 14:53

čauky zítra mě tento krasavec dojde, tak se chci zeptat jestli podporuje kartu Micro sd 4gb HC slyšela jsem taky že bych i měla přes půlku zaplnit aby to vzal. příjde mě hrozně malinká oproti co jsem měla dotě, ale mám různé adaptéry ;-)
danucha27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 19. 11. 2008 16:32

Podporuje, sam ji pouzivam :) ale jak pises, musis tam mit vic jak pulku zaplnenou.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod shabo 19. 11. 2008 16:44

rozmyslam ci ho zobrat alebo zobrat KC910
shabo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka