LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kejin 5. 1. 2009 00:06

B-eckham píše:
montyjacker píše:Achoj, potřebovala bych poradit s rozjetím Vodafone Sms Gratis. Ve Vodafonu mi řekli, že pokud mám Java verzi 2.0, určitě to poběží, i když není telefon certifikovaný..po obdržení smsky s aplikací mi to ale při instalaci hodí : Neplatné zadání nebo je poškozen soubor s obsahem..nevíte prosím někdo, co s tím? :-(..nemám teď 2 týdny možnost dostat se do vodafonu, tak kdyby tu někdo věděl, budu moc vděčná :-)

Moc moc moc bych chtěl poprosit o pomoc, jestli teda pomůžou...
při pokusu o stažení aplikace mi to píše totéž... jsem zoufalý...
nikdo to tady asi nevyužívá nebo já nevím,
už jsem se na to jednou ptal a nikdo mi neřekl, jestlu mu to funguje!
Prosím Ozvěte se mi jestli něco zjistíte

Tak tohle by se mi taky hodilo vyřešit. Píše mi to totéž, takže to asi nebude náhoda.. Ale nevim jestli by to vůbec fungovalo, když v Java hrách se zobrazuje numerická klávesnice, tak nevim jak by to v tomto případě rozpoznalo.
Jinak posílání souborů přes BT nezobrazuje zbývající čas a pořešit to asi nijak nepůjde.
A nakonec bych se chtěl zeptat, jestli by mi někdo neporadil jak spojit Viewtyho s PC aby mi synchronizoval kontakty a kalendář :?: Děkuju moc
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod B-eckham 5. 1. 2009 17:57

No ono se na těch numerických klávesách dá psát... mi se na nich píše i celkem dobře, nemám rpoblém s tím že bych nevěděl kde se které písmenko nachází :)
ale nevím jak to tam dostat...
B-eckham
Junior

Odeslat příspěvekod aloisicek 5. 1. 2009 18:51

Bylo by možno mi doporučit nějáké pouzdro pro LG Viewty nebo na PDA/MDA,který stejné rozměry jako Viewty (104 × 54 × 15 mm) a podobně dispozičně řešená tlačítka(viz obrázek dole)?

Děkuji za odpověď

Obrázek
aloisicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 5. 1. 2009 22:05

Kejin
Ke spojeni s PC pouzij LG PC Suite http://lg-pc-suite.software.informer.com/

aloisicek
O specialnim pouzdru primo na Viewty nevi,jedine nejake pro PDA,popravde myslim ze to nema smysl.

For All
Ohledne JAVA aplikace Vodafone Sms Gratis doporucuji vznest dotaz na http://ku990.forumakers.com/ tam vam spis poradi.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Kejin 5. 1. 2009 22:12

Cheetah007 píše:Kejin
Ke spojeni s PC pouzij LG PC Suite http://lg-pc-suite.software.informer.com/

A něco blíž bys neměl? To jsem samozřejmě udělal. Přes BT se to našlo, ale nesesynchronizovalo a přes kabel to telefon nenašlo (měl jsme ho v USB Mass Storage)
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 5. 1. 2009 22:20

Synchronizace pres BT normalne chodi,pouzivam ji dost casto,mrkni se do nastaveni jestli mas vybrany MS Outlook nebo OutlookExpress.
Kdyz chces synchronizovat pres kabel,musis mit nastaveno pripojeni na MODEM.
Pro jistotu preinstaluj ovladace....nemas nahodou VISTA co vim tak jsou na tomhle OS velky problemy
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Kejin 5. 1. 2009 22:38

Visty nemam, nejsem blázen ;-) Tak jsem to zkusil v tom Modem modu a funguje to, takže děkuju (přes to BT se to v půlce přeruší, odpojí se).
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 5. 1. 2009 22:45

Ahoj.

Chtěl bych se zeptat na několik ( pro mě docela zásadních ) otázek:

1. Je to normální, že u všech nabídek KROMĚ Přijatých jdou označit všechny smsky a pak smazat, ale v Přijatých musím mazat jednu po druhé ?

2. Jde o poruchu, nebo vlastnost fotoaparátu v telefonu, že když jdu fotit, tak středním stiskem zaostřím ( přesně takhle chci, aby fotka vypadala ) a nakonec, když dotisknu, tak fotka se najednou rozmaže ? Už jsem zkoušel i se stabilizátorem, pak zmáčknout spoušť od začátku do vyfocení naplno a ani jedno nepomohlo - jestli to je důvod k reklamaci ?

3. Prohlížení fotografií trvá dlouhou dobu přes tlačítko " Fotit - Natáčet - Prohlížet " ?

4. Nefunguje mi Random funkce u prohlížení fotografií - nebo spíš funkce Random funguje tak, že se mi rozhází fotky, ale pak s nimi nemůžu hýbat, jak je na ukázkovém videu LG Viewty.

5. Dají se nějak rozdělit fotografie do složek a tak, abych otevíral jednotlivě složky v prohlížení fotografií, nebo i přesto, že jsem si na kartu nahrál více složek s fotografiemi, tak mi v prohlížení fotografií fotky rozháže všechny k sobě ?

Díky moc za odpovědi, budu moc vděčný :)
Macbook Pro 13 2015
--------------------------------------------
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod Kejin 5. 1. 2009 22:58

1) Tak s tímhle problém nemám, označit mi to jde.
2) Takovouhle vlastnost můj LG nemá, netuším čím by to mohlo být.. Zkus zmenit citlivost a fotit s bleskem
3) Jo, to trvá
4) Tohle neznám, neporadím
5) Jestli si chceš fotky prohlížet tak jak je máš na kartě ve fotkách, tak musíš na Moje soubory -> Externí paměť -> Obrázky.. Normálně v Obrázcích to je všechno najednou.
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 6. 1. 2009 00:04

Kejin ti v podstate odpovedel na vse, ja ho jen doplnim, snad to nevadi :)
1) Taky mi to jde smazat najednou. Kdyz das v Prijatych volby, zkus nabidku posunout, ta volba je az dole.
2) Musis mit pevnejsi ruce, taky se mi to nekdy stane. Nesmis moc dlouho ostrit.
3) Souhlas s Kejinem, lepsi je prohlizet pres menu..
4) Hybat s nimi nejde, pri Random jen fotky nejdou za sebou tak, jak jsi je fotil.
5) Souhlas s Kejinem.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod vuud 7. 1. 2009 18:19

tak sem si před chvíli konečně (po 8 měsících váhání a čekání) objednala u Vodafouna tenhle telefonek...tak sem zvědavá, jak to spolu zvládnem :-) ... tak mi držte pěsti O:-)
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 7. 1. 2009 18:35

Určitě všechno v pohodě :) Já ho budu do měsíce reklamovat, protože už mám tak 3-4 měsíce " odchlíplý " pravý dolní roh a pravou stranu ( trochu zvednutý displej, dostává se pod něj prach ) ... Tak uvidíme, co mi na to řeknou ... :) btw : Nemáte s tím někdo zkušenost, že by se to někomu stalo ?
Macbook Pro 13 2015
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 7. 1. 2009 18:38

Potěšili byste mě s tím, kdybyste mi napsali, že mi vrátí díky tomuhle problému peníze :lol:

Budu tam psát do reklamace tyto vady:
1. uvolněnější zadní kryt
2. ten displej jak jsem popisoval v příspěvku předtím
3. rozmázlé fotografie ( ještě ani jednu jsem neudělal, aby měla ostré hrany u čehokoliv na fotce )

Je z toho něco, co bych nemusel ani psát do reklamace, protože mi napíšou, že to není vada, ale vlastnost telefonu ?
Macbook Pro 13 2015
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod Kejin 7. 1. 2009 18:43

Jestli máš první reklamaci, tak nejspíš ne :-)
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 7. 1. 2009 18:46

Jojo, je to první reklamace. Co myslíte, že s tím udělají ? Mám poslat fotografie, jak to vypadá ? :D
Macbook Pro 13 2015
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
chl3b4
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka