LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Paul Saunders 15. 1. 2009 18:59

Mohu se Vás zeptat jak to je s podporu her a aplikací? Vybírám nový telefon, hry sice moc nehraju ale občas na zkrácení chvíle.. Co nějaké aplikace? Hlavně čtení ebooku? Vím že java je vcelku univerzální ale nemá klávesnici takže to většina aplikací nemusí podporovat? Na internetu jsem toho moc nenašel, tak pokud mi to někdo objasní tak budu moc vděčný :-)
Paul Saunders
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 16. 1. 2009 08:43

Ahoj.....,
KU990 podporuje téměř všechyn java hry co běží na ostatních telefonech
a pokud nějaká pařba vyžaduje klávesy tak máš na výběr i numerickou část...., no prostě
tohle bych neřešil....., čtení knih taky nebude problém...., ale žádný ebook na KU990
jsem nenašel..., snad pomůže Ramon ;-] Ten se v tomhle telefonu vyzná asi znás nejvíc...!!
Jinak taky jsem nedávnou vybíral novej foun a zatim si nestěžuju....., je to fakt
dobrej telefon za fakt dobrý prašule.... :tleskani
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Resident1 16. 1. 2009 11:42

Dobrej den.uvažuji o koupě tady toho telefonu .Prave se chci zeptat na hry. Když je dlouha chvile rad si zahraji nejakou tu hru .Prosim jake je ovladani
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod vuud 16. 1. 2009 12:04

richiis - nějak ty hry na té stránce nemůžu najít :-l , nemohl by si být konkrétnější?? díík :tleskani
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod Resident1 16. 1. 2009 12:10

No zeptam se tak Už mam tak 6 v řadě s tlačitky chtěl jsem udělat změnu do 6000 kč Chci přejit na dotikovej displej.Dival jsem se na LG KU990 . :1)Zvyknu se na dotikač 2)Když mam dlouho chvilku rad si zahraji nejakou tu hru a bojim se že to na dotikači nepujde tak proto hledam kompromis ..... kde je dotik a tlačitka .Děkuji za odpověd
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 16. 1. 2009 12:25

Takže....: Hry se ovladají tak, že na spodní straně displeje je část, kde se objeví směrové
šipky a 4 nebo 5 systémových tlačítek pro ovládání her....., jedno slouží k přepnutí na numerickou
část, pokud to hra vyžaduje...., ztoho plyne...., že hraní her je stejně bezproblémové jako
na klasických telefonech....!!!!! Jinak ohledně ovládání a zvyku = Tohle je také můj první
telefon s dotyk. displejem (nepočítám zařízení PDA ) a sžil jsem se sním za 2 dny k úplné dokonalosti...., někde píšou...,
Ovládání je fakt super a SMSky píši téměř stejně rychle jako na klasickém telefonu...., je to
fakt bomba!!!! Za tyhle prachy lepší variantu neseženeš.....,( doufám..., že mě teď tímto výrokem nikdo neukamenuje... :shock: ;-) )
Hry nalezneš na tomhle linku.....: uloz.to/936418/games.zip
Je jich tam fakt banda....., jo a ještě ktěm hrám.....: Už se dělají hry..., které jsou výhradně
na telefony s dotyk. displejem ;-)....., taky si rád něco občas zahraju a nemmůžu si zatim stěžovat...!!!!!!
Doufám..., že sem aspoň trochu pomohl....
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod slavica 16. 1. 2009 13:34

Ahoj všem:) chtěl jsem se zeptat, který IM client(neboli icq) je nejlepší pro tento telefon.. Vlastním ho 2 dny a po aktivaci internetu od vodafonu by se mi to hodilo. Popř. link na stažení. Díky za odpověď
slavica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richiis 16. 1. 2009 13:42

Myslim si že na ICQ by byl nejlepší JIM.....
Pokud někdo ví o něčem jiném..., či o konkrétní verzi...., tak ať mě doplní... ;-) :-)
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 16. 1. 2009 14:03

Kdyztak Jimm ;), ale mne se osvedcil Nimbuzz: http://nimbuzz.org/
Poradi si se vsemi komunikacnimi protokoly a dokonce i se Skypem :) Doporucuju.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 16. 1. 2009 14:25

Omlouvám...., se...!!! :nenapadne sem v práci a píši sem v mezičasech tak mi občas nějaký to písmenko unikne... :mrgreen: ;-)
Ten prográmek teda vyzkoušim......, sem nato fakt zvědavej....
Jinak sem vkládal dotaz na užitečné aplikace..., tak se Tě chci zeptat RAMONE..., zda
nám neposkytneš podobný link jako je na WEBNODE na hry???
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 16. 1. 2009 16:44

Neco malo je TADY. Ale nerucim, ze to je funkcni, nezkousel jsem vsechno. (vicemene ale funguji vsechny java aplikace i pro jine mobily)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod slavica 16. 1. 2009 17:25

A je to všechno zdarma jo? i to poslání té sms a registrace... Díky moc
slavica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 16. 1. 2009 17:27

Nimbuzz je zdarma.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod vuud 16. 1. 2009 18:05

ja sem fakt už blbá, nebo nevim 8-P ...prosimtě Ramone, stáhla sem si z té stránky, na kterou si sem dal odkaz třeba tu aplikaci StopWatch, stáhla sem si to do počítače, odzipovala a když sem to chtěla přesunout do founu, na kartu, tak mi to ukázalo, "složky nelze přenést do mobilního telefonu"...co dělám prosimtě špatně??? já potřebuju nějaký podrobný návod, či já už fakt nevim :'(
a to platí i pro richiis, stáhla sem si ty hry, odzipovala, ale taky mě to nejde dostat do founu a ukazuje se mi tam "složky nelze přenést do mobilního telefonu"...sem fakt z toho zoufalá :'(
poradíte mi kluci někdo???? já vim, že sem otravná a že mi tenhle telefon nepatří do ruky :-] , když mu nerozumim, ale člověk se učí a já mu chci porozumět a chci, aby nám to spolu klapalo 8-)
potřebuju prostě podrobý "návod" jak na něj, jak to, či ono instalovat a tak no O:-)
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 16. 1. 2009 20:06

Instalace her a aplikací je jednoduchá. Pokud je soubor zazipovaný,tak ho rozbal, aby měl koncovku *.jar. Telefon přepni na Mass storage (USB) a hry a software nakopíruj do paměťové karty do složky "others". Telefon odpoj a pak v něm najeď na paměťovku do složky others (další soubory) a tam spusť hru nebo soft který chceš. Spustí se instalace. Po ní se hra či software nachází ve složce Hry a aplikace. Tam na ně stačí kliknout a můžeš hrát. :-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka