LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vuud 16. 1. 2009 21:31

děkuji, už mi to jde :tleskani ...mám ještě jeden problém :-] ...když si stahuju do founa aplikaci, třeba TouchPiano, kde hrajete jak na pianu, tak nejdřív přepíšu zip na jar a pak to stáhnu, ale jakmile to chci otevřít ve founu tak to ukáže "Neplatné zadání nebo je poškozen soubor s obsahem"...kde je chyba :-l ?? taklen mi to udělalo už u pár aplikací, stáhla sem tam jen stopky a pak už nic!!! předem dík za jakékoliv info :tleskani !!
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 17. 1. 2009 10:54

U aplikací a her, které jsou zabalené v zipu nelze pouze přepsat koncovku na *.jar. Musíte je rozbalit v archivačním programu např. Winzip nebo nejjednoduší v Total commanderu,který už zip obsahuje. Po rozbalení má již aplikace koncovku *.jar a tu lze teprve nakopírovat na paměťovku do složky "others". Touch piano jsem teď kvůli Vám zkoušel a je funkční. ;-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod ranox 17. 1. 2009 12:02

dobry den nahral sem do lg film ve formatu .avi a nejde mi to prehrat rika to ze je to nepodporovany format..co s tim? diky
ranox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 17. 1. 2009 13:19

zkus to, co jsem psal ZDE, melo by to stacit
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod savi 17. 1. 2009 14:05

ahoj koupil jsem si novou 4gb kartu kingston ,ale nevím jak ji mam v pc naformátovat nejde mně to .muže mně někdo poradit? děkuji :roll:
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod savi 17. 1. 2009 14:47

zdá se ,že jsem to vyřešil kartu jsem dal do telefonu připojil k pc a pak přes pc naformatoval ,jinak se ta potvora vubec nechtěla přes čtečku karet ani jinym mně známým zpusobem ukazat .ted do ni kopíruju soubory tak uvidíme
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ranox 17. 1. 2009 18:33

jak se to pouziva? ten program na video?
ranox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 17. 1. 2009 19:14

Který program máte na mysli?
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod vuud 17. 1. 2009 19:30

děkujii ku990, ale bohužel se mi stále nedáří, vše sem dělala tak jak sem psala a vyste mi to i potvrdil, ale pořád mi to ukazuje při otevírání této aplikace v telefonu "Neplatné zadání nebo je poškozen soubor s obsahem", tak kde dělám chybu??? aplikaci jsem otevřela v Total commanderu a tam přepsala koncovku zip na jar a pak přetáhla do telefonu, ale otevřít to nejde a napíše to to viz.výše..tak co dělám špatně??? kde se stala chyba??
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod ranox 17. 1. 2009 19:59

potreboval bych poradit jak do telefonu dostanu normalni film . avi .... aby to prehral rika to nepodporovany format a nekdo tady dal program avic100 ale nevim jak se to dela ... dekuji
ranox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 17. 1. 2009 23:13

pro Vuud: jak přepsala koncovku? Koncovka se nepřepisuje, soubor se rozbaluje. V Total commanderu na stažený soubor 2x kliknete a on se automaticky zobrazí v rozbaleném tvaru - v případě Touchpiana jsou to 3 soubory s koncovkami *.jad, *.jar a *.txt (readme). Soubor TouchPiano.jar přetáhnete do paměťovky.
pro Ranox: používám program Quickmediaconverter - je zdarma, funguje i ve Vistě 64bit. Jako výstupní formát nutno zvolit DivX a rozlišení např. 400x240 (rozlišení displeje).
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod ranox 18. 1. 2009 12:40

ja tam vyberu video a jak tam je status tak mi to napise chyba a zastavi se to.. jak se to prosim presne nastaví na ten telefon.. dekuji
ranox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vuud 18. 1. 2009 17:00

pro ku990...děkuji moc za info, dost si mi pomohl!! a nemusíš mi vykat:-)
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 18. 1. 2009 17:59

Popíšu postup konverze videa do DivX pomocí Quick media converter v3.5.7 (slunecnice.cz): 1. zvolíš ikonu DivX v horní řadě (v podnabídce tohoto tlačítka zvol "Avi DivX codec format Custom resize". 2. klikni na zelený symbol + vlevo (přidej požadovaný soubor, který chceš konvertovat). 3. Output directory - zvol si adresář kam se má soubor po konverzi uložit. 4. Resize: X: 400 Y:240. 5. Start conversion - bude to chvíli trvat, záleží na velikosti videa. Po skončení nakopíruj soubor do Viewty a je to. ;-)
pro Vuud: není zač, když můžu,pomužu. 8-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod Paul Saunders 18. 1. 2009 19:53

Oj, dik za radu, no do tohoto telefonu nepůjdu, je strašně pomalí co jsem viděl na youtube..
Tak jdu hledat něco podobného :-/
Paul Saunders
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka