LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cheetah007 18. 1. 2009 21:40

Viewty jsem mel a rychlost neni skutecne zadna slava.Prostredi je v pohode ale prohlizeni fotek je utrpeni...nez se vykresli nahledy v galerii trva to celou vecnost a zobreazovani samotnych fotek je take pomale.Nastupci LG KC910 renoir ci KP500 Cookie maji galerii rychlou a v pohode.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod richiis 19. 1. 2009 08:30

Ahoj LIDI... :-))

Tak sem si nahrál do founu film...., který jsem si převedl..., přes soft na CD, co bylo k telefonu
a nějak mi ten film neběží plynule... :-( To mě fakt hooodně moc zklamalo..., nevíte
co stim....??? Zda jsem něco neudělal špatně...., či prostě telefon nestíhá...???? :-(
Asi ho dojdu normálně vrátit....., protože tohle je fakt věc která mi poměrně dost
vadí...., - kdo by se chtěl koukat na trhaný videa... :-))
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 19. 1. 2009 08:31

JInak ty aplikace vypadaj fakt super...., asi si je stáhnu a nacpu do
telefonu všechny...?? :-)
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 19. 1. 2009 10:20

To je divné, mně jedou videa naprosto plynule. A ta ukázka (skok ze skály), která byla v telefonu přednastavená ti jede plynule? Jestli ano , problém bude někde v nastavení konverze, vyzkoušej postup,který jsem tu popsal výše.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 19. 1. 2009 10:26

žádný takový video sem tam něměl...., ale divný je že sem si tam
nahrál Simpsnovi ve filmu a ty běži vpoho...., ale samozřejmě to je kreslený film!!!
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 19. 1. 2009 10:57

To je jedno jestli je kresleny nebo ne. Zalezi na datovem toku toho filmu, nejspis proto se ti to trha. Zkus nastavit mensi datovy tok (kbps) a nemelo by se ti to trhat.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 20. 1. 2009 10:23

A kde se dá vtom programu co je na CD přibalené k telefonu nastavit datový tok....??
Je tam pouze tlačítko vložit a spustit konvertování..... :-/
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Kejin 20. 1. 2009 10:27

To proto, že v tom programu na CD nejde nastavit vůbec nic. Projdi téma o pár stránek dřív, tam je pár tipů na dobrý programy.
Chtěl bych se zeptat, jaký se vám vytvořili složky na kartě, protože já sem je nějak promazával a teď mi vůbec nechtěj fungovat hry :-(
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 20. 1. 2009 10:45

Složky v extérní paměti: Images, Others, Dokumenty, Obrázky, Zvuky, Video, Hry a aplikace
to jsou všechny...., co mám na kartě...!!! :-)
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod YNWA 20. 1. 2009 22:27

Ahojte. Není to moc dlouho, co jsem si koupil Viewty, jsem s ním maximálně spokojený.

Chtěl bych se zeptat na microSD. Mám kartu microSD takeMS transflash, která mi na předešlé nokii fungovala bez problémů. Když ji vložím do Viewty, tak pasuje úplně normálně, ale následně po spuštění telefonu se karta nezobrazuje, externí pamět v telefonu je neaktivní, telefon se chová, jako by tam paměťová karta nebyla.

Poraďte mi prosím, zda si musím pořídit jinou kartu nebo je chyba někde v nastavení.

Díky za každou radu :tleskani
YNWA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 21. 1. 2009 07:32

Pravděpodobně si budeš muset pořídit jinou kartu (raději značkovou) nejlépe vyzkoušet ještě na prodejně. Já mám Kingston 2GB, ikdyž zrovna na tuto si někteří lidé na fórech stěžovali, ale mně funguje bez problémů. Tu starou můžeš zkusit ještě zformátovat, ale nevím, nevím. :hm
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 21. 1. 2009 08:13

Ahoj...., tu kartu Kingston bych Ti opravdu nedoporučoval....., pokud budeš moci
tak si kup jinou značku...., opravdu sní bývají problémy..., potvrdí Ti to i v obchodě...!!!
Nevím proč zrovna v LG tyhle karty nefungujou??? :-/
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 21. 1. 2009 13:34

Zdar lidi. uvažuju o koupi tohoto tel. ale slyšel jsem že mívá problémy v místech se slabým signalem. Muže mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit??? DIKY
---------------------------------
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 1. 2009 14:29

Moc častá vada to asi nebude, našel jsem jen jednoho uživatele s tímto problémem
viewtopic.php?f=1&t=1054185&p=5852533&hilit=+viewty+sign%C3%A1l&sid=c7f2ff706bf88258ec0dce11e8058737#p5852533
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 21. 1. 2009 14:39

JJ to jsem četl. ale řikal mi to kolega, ktery ho chtěl taky, ale rozmluvil mu to prodejce že už parkrat měl reklamaci kvuli signalu. tak nevim.
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka