LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod spaceman6 23. 1. 2009 20:10

ahoj všichni. Hledal jsem nějaký vhodný program na konvertování videa a asi po hodině jsem zjistil, že když mám video ve formátu avi, tak ho ani nemusim konvertovat stačí když ho přetáhnu do tel. a jede bez problémů. Tak jsem se chtěl zeptat jestli to třeba nebude dělat nějakou neplechu a popřípadě jaký program bych si měl stáhnout na konvertování. Dík.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spaceman6 23. 1. 2009 20:12

Jo a to původní video ani nemá rozlišení 400*240 ale 760*240.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 1. 2009 11:04

PLATARI: proč by dával výrobce telefonu baterii nějakého jiného výrobce? Ta baterka je neoriginální příslušenství. Neoriginální baterie nekupuju, udávané kapacitě nevěřím :-) Myslím, pokud ji objednáš, že udávané kapacity nedosáhne a budeš rád, když vydrží stejnou dobu jako originální. Cena strašná není, můžeš to vyzkoušet ;-)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PLATARI 24. 1. 2009 11:37

No prave na to se ptam. Tak fajn, necham to na jinou na jindy. Ted pujdu koupit telefonu oblecek a naky to datovy krmeni. ;-)
PLATARI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vuud 24. 1. 2009 21:17

ahojda, nevíte prosím někdo, kde se dá sehnat ochranná folie na displej??? nějak se mi ta původní umazala, sundala sem ji a zaboha zní nemohu dostat ten bordýlek :-] , tak sem na displej dala druhou, kterou sem dostala zdarma a obávám sem, že do budoucna budu potřebovat další...kde se to dá sehnat??? a co takový hadříček na displej?? prodávaj něco takovýho "spešl"?? dík, za info
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod spaceman6 24. 1. 2009 22:17

No folii tu nevim kde sehnat,ale stačí když si koupíš hadřík na brýle. Ten je jemný a skvěle vyleští display. :-)
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spaceman6 24. 1. 2009 22:18

Ale budeš ho leštit poměrně často. To je nevýhoda dotykových displayů.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Prcek12 25. 1. 2009 01:46

Zdravím, jestli někdo hledáte silikonový obal (pouzdro) na ku990, kterej se docelá hodí jestli ho nechcete mít jak :-! ,tak dejte vědět na mail
Prcek12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Resident1 25. 1. 2009 09:23

Jsem rozhodnutej :. jdu do toho telefonu .
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 25. 1. 2009 11:31

Fólie na displej nabízí spousta českých e-shopů, stačí zadat do googlu, já mám již několik měsíců tu co dodali s telefonem (tu náhradní) a je bez problémů. Dobře se k čištění hodí např. hadříky dodávané k LCD televizorům (asi mikrovlákno) ale ta fólie není zase tak náchylná na poškrábání a mnohokrát mi stejně dobře k vyčištení posloužili i džíny :-D . Je to prostě dotykový displej a ten se z principu upatlává, stejně jako u jiných značek.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod Malvys 26. 1. 2009 16:35

Mužu se prosim zeptat jak se daji aktivovat nebo spiše posilat schemata do tohodle telefonu ? nějak mi to přes mass storage nejde... a ten program co je přiložen ten mi už vubec nejde.. :-x sem v krizi.. prosim poraďte.. :)
Malvys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Resident1 26. 1. 2009 20:19

Dobrej den : dnes jsme se koupil tento mobil . prosim vas jak dlouho trva nabijeni .děkuji
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 26. 1. 2009 20:41

První nabíjení trvá trochu déle cca 3h. Potom asi 2h.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka