LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ku990 9. 2. 2009 20:34

Nebo ji dát do foťáku (s adaptérem na SD) a s ním se připojit k PC. :-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 9. 2. 2009 20:50

to savi: pokud sis zvolil stříbrné téma, tak se dvojitým klikem na klávesu "c" spustí theme manager a sice na první téma uvedené v themelistu. Po restartu (vypnutí a zapnutí telefonu) se opět nastaví téma na první v themelistu. To si lze lehce změnit přehozením příslušného řádku na první pozici. V každém případě se po restartu musí znovu spustit stříbrné téma a a první téma v themelistu.
Info o počasí bere HTC samozřejmě z netu.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 10. 2. 2009 11:08

HTC zatim zadne info z netu nebere. Je to jen provizorni a udaje o pocasi si nastavis sam v konfiguracnim souboru k Weather obrazovce.
Pracuje se na Java aplikaci, ktera by mela brat info o pocasi primo z internetu, ale to bude dostupne az v plne verzi HTC Diamond, zatim se jedna o betaverzi.

Nebo provizorne zde: http://www.joeearl.co.uk/work/flash/htc ... r/wsus.php
- najdes si tam mesto, stat a ono ti to vyflusne aktualni informace o pocasi upravene tak, aby sis je mohl pridat do tematu rucne [prepsat ten soubor v tematu]
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie312 10. 2. 2009 11:41

Zravim vsechny! Mam LG viewty, jsem z neho nadseny, ale mam jeden problem s prevadenim filmu na prislusnout velikost displeje i kvality. Pribaleny programek DivX Converter Mobile funguje dobre, problem je v tom, ze nektere filmy zmensi (velikost souboru) na 1/3 (coz si myslim odpovida kvalite) ale jine pri zmenseni rozliseni dokonce zvetsi nebo necha jen o par MB mensi, takze serial v 400x224 ma 188MB z puvodnich 172MB (624x352). Kvalita je sice hezka, ale kdyz to jde u nekterych videi proc to nejde i u tech ostatnich? Zkousel jsem i programek SUPER a Im TOO 3GP converter ale asi jsem to nejak spatne nastavil, protoze oba mi vyhazuji soubory neprijatelne velke nebo se strasne malym rozlisenim. Mohl by mi tedy nekdo poradit jake nastavujete parametry pri prevadeni filmu na LG viewty (bitrate, codec, kvalitu audia atd)? Myslim ze minimalne o polovinu az dve tretiny zmensit velikost neni nerealene...
Charlie312
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Charlie312 10. 2. 2009 12:00

Tak myslim ze se mi to nakonec podarilo. Pro vsechny kterym pribaleny DivX converter nevyhovuje, pro me fungovalo toto nastaveni u freewaroveho programku SUPER:

Output container: avi
Output video codec: divx
Audio codec: mp3
Video
Video size: podle souboru (400x240)
Frame/sec: 25
Bitrate: 336
Audio
Freq. samp: 44100
Bitrate: 96

Pripada mi, ze to neni tak kvalitni jako pres DivX converter, ale vysledna velikost je tretinova, snad to nekomu pomuze.
Charlie312
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 10. 2. 2009 13:03

Ahoj, zatím info o počasí z netu nebere, ale brát bude - jinak to u takové aplikace ani nejde.To si mám každé ráno přepisovat soubor s aktuálním počasím? Delší předpovědi než je den, max. 2 nejde věřit. Ramone, nevíš kdy se zhruba plánuje vydání finální verze HTC Diamond?
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 10. 2. 2009 14:36

Zdravím, používá někdo z Vás na tomto telefonu Sms gratis? Funguje Vám i vstup do seznamu atd. Díky moc za odpovědi.
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod savi 10. 2. 2009 16:11

díky moc Ramonovi a ku990 za info , zatím si tedy budu hrát a učit se na theme manageru a asi počkám na kompletní verzi HTC díky vám moc jdu vyzkoušet přehodit ty řádky v theme manageru jak psal ku990 :lol:
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vuud 10. 2. 2009 19:02

Johny_one píše:Zdravím, používá někdo z Vás na tomto telefonu Sms gratis? Funguje Vám i vstup do seznamu atd. Díky moc za odpovědi.

sms gratis používám, ale nachápu, co myslíš tím seznamem :shock: ??
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 10. 2. 2009 19:23

Myslím tím, že do čísla příjemce si vybírám přímo z interního seznamu...
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 10. 2. 2009 20:00

ku990 píše:Ahoj, zatím info o počasí z netu nebere, ale brát bude - jinak to u takové aplikace ani nejde.To si mám každé ráno přepisovat soubor s aktuálním počasím? Delší předpovědi než je den, max. 2 nejde věřit. Ramone, nevíš kdy se zhruba plánuje vydání finální verze HTC Diamond?

Tak pokud ji neveris, tak budes muset kazde rano ^^ Ten 'zjistovac' pocasi ti tam ulozi data na nasledujicich 5 dni. A 1x za 5 dni se to da.
Berte to tak, ze je to hodne slozite neco takoveho udelat, tak Joe nam to usnadnil aspon skriptem, ktery to zjisti a ulozi do vhodneho formatu. Muzete byt radi jeste 8-)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 11. 2. 2009 08:38

Ramon píše:
ku990 píše:Ahoj, zatím info o počasí z netu nebere, ale brát bude - jinak to u takové aplikace ani nejde.To si mám každé ráno přepisovat soubor s aktuálním počasím? Delší předpovědi než je den, max. 2 nejde věřit. Ramone, nevíš kdy se zhruba plánuje vydání finální verze HTC Diamond?

Tak pokud ji neveris, tak budes muset kazde rano ^^ Ten 'zjistovac' pocasi ti tam ulozi data na nasledujicich 5 dni. A 1x za 5 dni se to da.
Berte to tak, ze je to hodne slozite neco takoveho udelat, tak Joe nam to usnadnil aspon skriptem, ktery to zjisti a ulozi do vhodneho formatu. Muzete byt radi jeste 8-)

Čau Ramone, já sem si nechtěl stěžovat (vím, že je to na 5 dní dopředu, ale i našim meteorologům se nedá věřit na 3dny dopředu), jen to pro mně je celkem zbytečné (internet v mobilu nevyužívám kvůli nenažranosti našich operátorů).Ale chápu, že pro spoustu uživatelů je to dobrá věc. To co pro nás Joe a i ty děláte je neuvěřitelné a mockrát Vám za to opět děkuji. :tleskani HTC je pro mě jasná volba a je to Vaše vynikající práce, která jistě zabrala spoustu času a vše zadarmo. Je s podivem, že na takový telefon ještě něco takového vzniká, za což jsem velmi rád. ;-)
Naposledy upravil ku990 dne 11. 2. 2009 12:13, celkově upraveno 2
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod kamilaz 11. 2. 2009 09:51

Problém s přijímáním sms

prosím o radu. mám problém s přijímáním sms. odesílatel dostane zprávu, že sms byla doručena, ale já jí vůbec nedostanu. stává se to naprosto nepravidelně a zatím jsem nevysledovala žádné souvislosti. mobil byl v servisu, kde přehráli FW a zpočátku se zdálo, že to bude v pohodě, ale znovu se to opakuje. nastavení sms jsem nijak zásadně neměnila a ani nic dalšího. jinak funguje dobře
děkuji za vaše rady a náměty

kamila
kamilaz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FannyBoy 11. 2. 2009 21:49

Zdravím, asi před třemi dny jsem si koupil tento mobil a nedaří se mi ho synchronizovat s PC pomocí USB kabelu a programu LG PC Suite. Připojím telefon pomocí USB, nastavím v LG PC Suite průvodce připojením USB a nenalezne to žádný připojený telefon. Zkoušel jsem kdovíjaké všechny USB porty a prostě to nefunguje. Mám pocit že kamarád mi říkal že mu to také nejde. Díky za rady...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 11. 2. 2009 22:05

Musis telefon prepnout do USB rezimu Modem - v manuale je tusim chybne napsan rezim Mass storage. O par stran zpet se to resilo, opet.
Ramon
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka