LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FannyBoy 11. 2. 2009 22:17

Ramon píše:Musis telefon prepnout do USB rezimu Modem - v manuale je tusim chybne napsan rezim Mass storage. O par stran zpet se to resilo, opet.

Převelice díky. Dále by mě zajímalo, jak upravit název Interpreta, Alba, popřípadě žánru. Popřípadě jak a kam správně uložit Album nějaké skupiny, jestli v nějaké složce a tak...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 11. 2. 2009 22:20

U Viewty je to jedno kde a jak mas ulozene pisnicky. Setridi si je samo do playslistu[obcas dost spatne], podle toho jak si vyberes. Radi je podle ID3 Tagu, ktere si muzes upravit v PC napr. ve Winampu [nazvy alb, interpretu, cislovani pisnicek...], tak aby ti to Viewty nacetlo spravne.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 11. 2. 2009 22:38

Taky by mě zajímalo jak velkou paměťovou kartu si mohu koupit... V manuálu a v nějakých recenzích se píše že telefon podporuje max 2GB. Ale vidím, že mnozí z vás mají i větší kapacity... Tak jak to tedy je?
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 11. 2. 2009 22:45

Muzes tam dat i 8 GB microSDHC, doporucuju ti ale nejdriv precist toto forum, vsechno dulezite co potrebujes vedet, tady bylo nekolikrat zminovano.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 12. 2. 2009 07:28

Ramon píše:Muzes tam dat i 8 GB microSDHC, doporucuju ti ale nejdriv precist toto forum, vsechno dulezite co potrebujes vedet, tady bylo nekolikrat zminovano.

Jasně díky, ptám se protože číst 51 stránek přece není nic krátkého, ale přečtu si to, díky za rady.
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 12. 2. 2009 08:39

Ahoj Lidi....!! :-)
Mám dotaz ktěm kartám...., nevim jestli tady..., ale někdo psal..., že
má v telefonu 4GB kartu a prej mu vpoho ukazuje celou kapacitu....., tak jak to tedy je...?? ;-)
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 12. 2. 2009 09:19

Je to tak, Viewty si neporadi s delsimi nazvy mp3 souboru [64 znaku by to melo byt]. Uz to nekdo resil, puvodne tvrdil, ze to neprehraje mp3 s kvalitou nad 192 kbps, coz se vyvratilo a je to tim nazvem.

Uz drive jsem premyslel, ze bych udelal programek, ktery ti vytvori playlist z mp3 na karte [a pripadne oreze dlouhe nazvy], protoze to razeni od LG mi nevyhovuje. Ted budu mit vic casu, tak uvidim jak to pujde.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Námo 12. 2. 2009 13:53

Zdravím,
Jsem majitelem KU 990, a chtěl bych si do něho stahnout free mapy (aniž bych musel mít na mobilu internet), poradíte mi? předem díky...
Námo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MAROSS8 12. 2. 2009 16:49

Mám LG ku990 dva dni, a už som druhý krát nabíjal, má ten telefón naozaj nakú nízku životnosť batérie? Dnes ráno som ho vybral z nabíjačky počas dňa som urbil 4 krátke telefonáty a už mám len 3"paličky". Treba to nejak naformátovať? veď to bolo nutné iba pri NiMh a NiCD batériách.
MAROSS8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kelko 12. 2. 2009 16:58

Zdravim maniaci,

telefonik vlastnim od vcera pomaly som si zvykol, no vsimol som si dost neprijemnu vec... Mam nastavene na pozadi obrazok , a ked stlacim z boku skratku na fotka (idem fotit) potom sa vratim spat tak pozadie zmizne a zmizne aj cela karta ako keby tam nebola vlozena (mam tam 2GB) ... po vypnuti a zapnuti mobilu uz to naskoci ale pokial fotim a vratim sa z fotaku spat tak opat ako keby tam nebola... nevie niekto co to moze byt? (vdaka- necital som vsetkych 51 stran ak sa to tu rozoberalo sry)
Kelko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PLATARI 12. 2. 2009 18:14

MAROSS8: Pockej tak tyden. Ja jsem taky prvni tyden myslel, ze ho vratim, ale pak jsem nejak ty jeho "chybicky" presel. Po asi 3-4 nabitich od uplne nuly do uplneho plna jsem se dostal na -bez vypnuti- 100% tri dny, a mam pocit, ze to i stoupa. Casto pisu, obcas volam, tak hodinku net (ICQ). Tak uvidis.
PLATARI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MAROSS8 12. 2. 2009 19:43

Platari: ďakujem za radu, skúsim to, dnes vydržal od rána 7.00 do 18.00 a to som sa s ním celý den nehral a uskutočnil som 12 min hovorov. ale skúsim počkať týždeň. dúfam, že sa to urobí, veď tam je 1000Am bat.

Kelko: mám ten istý problém, respektíve skúsenosť, ak ten obrázok nakopíruješ do pamate telefónu a tak ho dáš zobraziť tak už ti karta nebude "miznúť". Pravdepodobne má ten telefon softwareový problém čítania pozadia z karty.

Mimochodom nemá niekto dobrý typ, kde stiahnem zaujímavý motív na tento telefón?
MAROSS8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 12. 2. 2009 20:41

Ahoj, asi nejlepší motivy jsou zde: http://ku990.forumakers.com/kompletni-eeske-theme-f6/
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod Kelko 13. 2. 2009 00:58

MAROSS8 - urobil som to ako si povedal a teraz sice obrazok ostane ale karta aj tak vypadne a musim restart telefonu:((( to co je? vie niekto help?
Kelko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MAROSS8 13. 2. 2009 07:54

kelko:
mne keď som to ťahal z karty urobilo dvakrát za sebou, keď som to prehodil do fonu tak od vtedy nič.
MAROSS8
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka