LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Resident1 21. 2. 2009 08:35

No ja se stahnu hru z internetu do pc . ktera je zabalena ve winraru ...... celej winrar př .... 12345.jar přesunu do mobilu a když v mobilu na to kliknu spustit piše mi to ...... Existuje stejna verze tohoto souboru
Přepsat ? ano ne .... dam ano . a napiše chcete stáhnout a nainstalovat obsah.. něco o stahovani mi to piše a přito m to mam v mobilu už
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 21. 2. 2009 10:03

Nic se ti stahovat nebude, timto se ti to nainstaluje, takze to potvrd a hru/aplikaci najdes v Hry a Aplikace odkud ji spustis.....
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Resident1 21. 2. 2009 10:07

Jo už to asi mam . moc krat děkuji . jsou ještě nejake chytre věci na tomto mobilu?
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod pixmenka 24. 2. 2009 13:29

Ahoj mám menší dotaz.. :oops: Zajímá mě jak moc Viewty nemá rád Visty.. Přelouskala jsem celou diskuzi a nic jsem nenašla.. moc prosííím víte to někdo? :oboze
pixmenka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 24. 2. 2009 14:02

Dost lidem delalo problemy nainstalovat ovladace k Viewty, takze se nemohli pripojit pres LG PC Suite. Osobne to nemuzu potvrdit, bo mam XP, tak snad se vyjadri nekdo kdo s tim ma primo zkusenosti... :hm
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 24. 2. 2009 14:30

Já mám Visty, přijde mi že dělám vše tak jak mám, ale LG PC Suite mi prostě nefunguje... Takže používám čtečku karet...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 24. 2. 2009 15:34

Taky mám Vistu 64bit(doma), 32bit(v práci), ale LG PC Suite nepoužívám, ani sem neinstaloval. Nainstaloval sem pouze ovladač USB Modem ze stránek LG a telefon se korektně přihlašuje při připojení :v režimu Mass Storage USB jako vyměnitelný disk (paměťová karta), v režimu Modem jako modem . Tudíž na kartu můžu kopírovat všechno bez problémů a telefon editovat v EFS taky bez problémů a to na obou systémech. Pro správu telefonu používám MobilEdit.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod pixmenka 24. 2. 2009 16:27

ok.. moc děkuji.. takže visty rád nemá..musim si pořídit čtečku.. jste supr kluci :-*
pixmenka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pixmenka 24. 2. 2009 16:48

Když už mi tak hezky odpovídáte mám pro vás ještě jednu otázku..(jsem holka, takže omluvte mou logiku k technice) :lol:
Udělám zálohu, budu se vrtat ve Viewty, vymažu něco co nemám a budu si chtít nahrát zálohu zpět, tak jak to udělám?? O:-) Mimochodem na Viewty čekám, takže nemusíte vysvětlovat do podrobna.. předem díky za trpělivost
pixmenka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 24. 2. 2009 18:17

Ahoj...potreboval bych poradit...uvazuji o koupi Viewty uz delsi dobu,nyni jsem zjistil ze LG ma jeste KP 500 cookie...tak ted nevim,ale z meho hlediska je viewty sice starsi ale asi lepsi...muzete mi poradit?joo a nevite nahodou nekdo jak je to s rychlosti?990 vs 500....dik...
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 24. 2. 2009 19:24

to pixmenka: udelas to uplne stejnym zpusobem jako pri zaloze :) akorat misto Read, oznacis slozku v PC a das Write :))
to fatalerror: Viewty je o neco vybavenejsi, ale Cookie je zase rychlejsi a ma vylepsene prostredi [podobne jako Renoir]. Na Cookie zase ale neexistuji zadna temata, jako na Viewty. Zalezi na tobe, co od telefonu chces. Pokud se v tom nechces vrtat a chces novejsi a rychlejsi telefon, tak ber Cookie. Pokud chces lepsi multimedialni vybavu, menit si temata a ozelis rychlost [ktera neni zas tak kriticka], tak ber Viewty ;-)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod pixmenka 24. 2. 2009 20:08

aha.. to neni zas taková věda.. :-] díky díky díky :-*
pixmenka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 24. 2. 2009 20:40

joo a este by me zajimalo jestli se da viewty sehnat i u nas s krytem na fotak?a jak je to s dispejem kp500 reaguje na zivou tkan a viewty ne?
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 25. 2. 2009 09:06

Viewty s krytkou objektivu (KU990R) se u nás, pokud vím, sehnat nedá. S tím displejem to máš trošku popletené. Každý dotyk. displej reaguje na živou tkáň. Dělí se na tzv. kapacitní (ty reagují pouze na živou tkáň (prst) ,tzn. že na dotyk stylusem nereagují - např. iPhone) a pak na odporové (ty reagují na dotyk čímkoliv). Viewty i KP500 mají odporové displeje.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod PLATARI 25. 2. 2009 16:43

Tak k sekani nataceneho videa. Co si tak pamatuju, deje se mi to pri rozliseni (od) 640x480 pri nahravani na kartu... pri standartnim nizkem ne. A pri nahravani do telefonu v tom "vysokem" rozliseni, zas hodne rychle dojde pamet. :-/ Takze priste asi "obycejnou 2GB Kingstonku" fakt ne...
PLATARI
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka