LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ramon 26. 2. 2009 22:42

Fíla píše:Upravený jazykový soubor "cs.xml" v3.0 (pro FW v10g-jul-08-2008-opn-eu)
Návod na instalaci
Stáhnout soubor "cs.xml" v3.0

Filo, sel by ten soubor dat jinam? nebo aspon reupload? nejde mi to stahnout z zadneho prohlizece...Dik moc
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod PLATARI 27. 2. 2009 09:35

Malicko OT:
JIMM - cili programek na ICQ, zna nekdo, jake je "uplne presne" nastaveni, aby to slapalo na uplne vsech telefonech s Vodafonem? Me to jde v pohode, ale kamos co ma N6300 nebo LG KF700, a net jim normalne z mobilu jde, tak se furt nemuzou pripojit s uplne stejnym nastavenim...
Nebo nevite nekdo o programku na ICQ jinem, co funguje bez problemu? Samozrejme bez registrace nejlepe...
PLATARI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shotgunman 27. 2. 2009 18:18

Nemáte nějaký typ jak dostat covery do přehrávače když není přímo u mp3 ? Zkoušel jsem je importovat přes winamp, ale bez úspěchů.

EDIT:
Vyřešeno přes media monkey.
ZD: GIGABYTE M85M-US2H
CPU: AMD Athlon II X2 250 3.0Ghz
GPU: ATI HD 5770
RAM: 2GB
HDD: WD Caviar Green 1TB (Data) & Black 640GB (Systém + Data)
CHLAZENÍ: Freezer 64
ZDROJ: Seasonic 400W
shotgunman
Junior

Odeslat příspěvekod shotgunman 1. 3. 2009 06:03

//Promiňte za dva příspěvky podsebou, již nelze editovat//

Tak dneska sem zkoušel natáčet, ale bohužel taková chybička. Videa se trhají, cca. 5s běží plynule potom se to sekne, tak na 0,5s a zase pokračuje.Trháni je vidět i na PC. Co sem četl tak za to může karta, mám A-Data 4GB třídy 6. Když kopíruji přes PC tak cca. 3Mb/s zápis a 4Mb/s čtení. Poradíte tedy nějakou kompatibilní ? Aby se videa nesekala. Děkuji :)
shotgunman
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 1. 3. 2009 11:21

Zatim bezproblemove karty jsou SanDisk, pouzivam od nich 4 GB microSDHC a bez problemu a videa se netrhaji. Na Kingstone i A-Data jsou obcas stiznosti.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Cheym 1. 3. 2009 15:01

čau tak zejtra si pro něj du, a chci se zeptat jak vám funguje to schéma htc diamond a nebo můžete doporučit ňáký pěkný a rychlí schéma :-)
Cheym
Junior

Odeslat příspěvekod shotgunman 1. 3. 2009 20:21

Tak sem vybral tuhle, snad bude OK.

Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57873
shotgunman
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 2. 3. 2009 00:27

Cheym píše:čau tak zejtra si pro něj du, a chci se zeptat jak vám funguje to schéma htc diamond a nebo můžete doporučit ňáký pěkný a rychlí schéma :-)

ja doporucuju se hlavne poradne seznamit s telefonem a az pak neco menit, at nezaplaces jako desitky ostatnich, co chteli honem honem nove schema ;)
krome HTC schema je rychle a povedene tema iSlide v2.0 nebo vTocco 8-D
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Cheym 2. 3. 2009 18:17

Co sem koukal na videjka na youtube tak právě vTocco my přišlo dost pomalí :-) možná to byla ňáká pomalá verze :-D
Cheym
Junior

Odeslat příspěvekod skrep 3. 3. 2009 16:07

lidi řekněte mi jestli je fakt pravda ze kdyz nafotite par fotek ze pak musite 15-20minut cekat nez se nactouo? to je ten telefon fakt tak pomaly? i kdyz do nej dam jen 2gb kartu a naplnim ji? viewty chce pritelkyne a ja co jsem zkousel bez karty fungoval slusne a bez problemu ale vsude ctu ze telefon je strasne pomaly... jinak mi prisel co se odezvy týče srovnatelný s f480...
skrep
Junior

Odeslat příspěvekod Cheym 3. 3. 2009 17:02

Tak sice mam tuten mobil jenom jeden den ale mam na mobilu přes 200 obrázků/fotek ve velkym rozlišení a 20 min se rozhodně nenačítaj.20 vteřin při prvnim spuštění(třeba po restartu) a potom ne výc jak 5 vteřin :-)Možná záleží na kartě já mam 16gb SD
Cheym
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 3. 3. 2009 17:15

skrep píše:lidi řekněte mi jestli je fakt pravda ze kdyz nafotite par fotek ze pak musite 15-20minut cekat nez se nactouo?
No to je snad trochu blbost ne čekat 15-20 min na načtení fotek? Maximálně 15-20 sec ale i to je moc, takže žádný velký čekání tě nehrozí...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod shotgunman 3. 3. 2009 20:59

Takže jsem byl nucen vTocco odstranit. Telefon se celkem zpomalí. Na víc mě celkem nic potřebného nepřinesl.

Nevíte někdo jestli je Viewty odemykání stylem iphonu ? Nebo něco podobného.
shotgunman
Junior

Odeslat příspěvekod skrep 3. 3. 2009 21:17

díky moc, takze to není tak zlý jak jsem se kolikrát dočetl. To jsem rád, takže ho opět můžu zařadit do výběru. Jinak se omlouvám, že jsem napsal znovu, ale po přečtení těch stránek tady jsem v tom měl fakt zmatek. Ještě jsem se dočetl, že toho telefonu fakt necpat karty kingston. Díky, když bych ještě něco chtěl vědět tak se ozvu...
skrep
Junior

Odeslat příspěvekod shotgunman 3. 3. 2009 21:21

Přesně tak, radši ani A-Data. Já ji mam a videa se trhají. Kup nějakou od Sandisku.
shotgunman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka