Do telefonu ji nahrajes podle tady toho POSTUPU

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kamilaz píše:Problém s přijímáním sms
prosím o radu. mám problém s přijímáním sms. odesílatel dostane zprávu, že sms byla doručena, ale já jí vůbec nedostanu. stává se to naprosto nepravidelně a zatím jsem nevysledovala žádné souvislosti. mobil byl v servisu, kde přehráli FW a zpočátku se zdálo, že to bude v pohodě, ale znovu se to opakuje. nastavení sms jsem nijak zásadně neměnila a ani nic dalšího. jinak funguje dobře
děkuji za vaše rady a náměty
kamila
Fíla píše:Přes BT se nedají posílat java aplikace, a to zejména kvůli ochraně autorských práv.
ondra.os píše:kamilaz píše:Problém s přijímáním sms
prosím o radu. mám problém s přijímáním sms. odesílatel dostane zprávu, že sms byla doručena, ale já jí vůbec nedostanu. stává se to naprosto nepravidelně a zatím jsem nevysledovala žádné souvislosti. mobil byl v servisu, kde přehráli FW a zpočátku se zdálo, že to bude v pohodě, ale znovu se to opakuje. nastavení sms jsem nijak zásadně neměnila a ani nic dalšího. jinak funguje dobře
děkuji za vaše rady a náměty
kamila
Mám úplně stejný problém. Poradí někdo?
Zašel jsem si do prodejny zkontrolovat simkartu a tam mi řekli, že to píše, že je nepoužitelná, tak mi rovnou dali novou. Vypadalo to, že se to zlepšilo, ale bohužel asi jen dočasně nebo vůbec, opět mi nedošla SMS, která mi měla přijít (odesilateli se zobrazilo, že byla doručena)
Napadlo mě, jestli to nemá souvislost s tím, že jsem si tam přehrál firmware, abych mohl využívat více schémat..?
Pak mě napadlo, jestli v tom nedělá paseku, že mám nastaveno, aby mi e-maily chodily jako SMS na displej telefonu a jako poslední mě napadlo, jestli si ten mobil třeba plně neuvědomuje, že už má plnou paměť zpráv a ty příchozí se jakoby doručí, ale nedoručí. A ještě poslední domněnka, která ale není vůbec ničím podložená - jestli náhodou odesilatel neposílá ty zprávy v nějakém pro LG ne úplně ideálním formátu/kódování.. Nevím.. Je to možné?
Ramon píše:Zdravim,
zvuk fotaku v servisnim menu nevypnes. Musi se to udelat jinak.
Pres EFS explorer jdi do slozky LGAPP\Media\Sounds\Default sounds a prejmenuj soubory: shutter3.wav, shutter3_EX.wav a AFcompleted.wav
na neco jineho, treba pred to dej pismeno 'a'.
Pak zapni fotak, jdi do nastaveni->zvuk spouste a zvol Spoust 3 a fotak by mel byt bez zvuku.
Zvyseni hlasitosti u mp3 mam odzkouseno, funguje skvele a je to podle toho navodu, na ktery sis, jak pises, netroufnulPokud budes postupovat presne podle toho prvniho navodu, tak by ti to melo fungovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků