LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ramon 10. 3. 2009 14:43

Space commando je hra a maji to jen nektere firmwary. Neni to bezna java hra, pri instalaci musis postupovat jinak.

Do telefonu ji nahrajes podle tady toho POSTUPU :hmm:
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod ondra.os 11. 3. 2009 13:48

kamilaz píše:Problém s přijímáním sms

prosím o radu. mám problém s přijímáním sms. odesílatel dostane zprávu, že sms byla doručena, ale já jí vůbec nedostanu. stává se to naprosto nepravidelně a zatím jsem nevysledovala žádné souvislosti. mobil byl v servisu, kde přehráli FW a zpočátku se zdálo, že to bude v pohodě, ale znovu se to opakuje. nastavení sms jsem nijak zásadně neměnila a ani nic dalšího. jinak funguje dobře
děkuji za vaše rady a náměty

kamila

Mám úplně stejný problém. Poradí někdo?
Zašel jsem si do prodejny zkontrolovat simkartu a tam mi řekli, že to píše, že je nepoužitelná, tak mi rovnou dali novou. Vypadalo to, že se to zlepšilo, ale bohužel asi jen dočasně nebo vůbec, opět mi nedošla SMS, která mi měla přijít (odesilateli se zobrazilo, že byla doručena)

Napadlo mě, jestli to nemá souvislost s tím, že jsem si tam přehrál firmware, abych mohl využívat více schémat..?
Pak mě napadlo, jestli v tom nedělá paseku, že mám nastaveno, aby mi e-maily chodily jako SMS na displej telefonu a jako poslední mě napadlo, jestli si ten mobil třeba plně neuvědomuje, že už má plnou paměť zpráv a ty příchozí se jakoby doručí, ale nedoručí. A ještě poslední domněnka, která ale není vůbec ničím podložená - jestli náhodou odesilatel neposílá ty zprávy v nějakém pro LG ne úplně ideálním formátu/kódování.. Nevím.. Je to možné?
ondra.os
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michaal123 12. 3. 2009 14:28

Měl bych takový dotaz. Jde někomu java aplikace Paint? Pro kreslení na LG? Mě při pokusu o na instalování to vypíše chybovou hlášku: Neplatné zadání nebo je poškozen soubor s obsahem. Zkoušel sem to stahovat víckrát, ale pořád to nejde. Díky moc za odpověď.
Michaal123
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 12. 3. 2009 20:43

Mám dotaz jak se posílaj soubory přes BT? Mám instalačku nějaký hry v "Moje Soubory" -> "Ostatní" a chci to poslat někomu přes BT ale netuším jak, ve volbách nebo tak nic není. Zkoušel jsem poslat písničku kterou mám v "Moje Hudba" a to šlo v pohodě...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 13. 3. 2009 20:59

Fíla píše:Přes BT se nedají posílat java aplikace, a to zejména kvůli ochraně autorských práv.

Ježiš tak to je síla teda... To mě dost zklamalo, když to ostatní mobily normálně uměj.
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod RavenGuard 14. 3. 2009 06:43

Zdravím,
jaká paměťová karta vám funguje v pořádku? Koupil jsem si 2GB Kingstona a ve chvíli kdy se pokusím přes foťák na kartu dostat, přestane ji vidět a je třeba restart. Další věc, že přes kabel se kopíruje tak 50kB/s... Díval jsem se v diskusi a nejsem jediný kdo má s Kingstonama problém, takže který výrobce?
RavenGuard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ku990 14. 3. 2009 15:51

Když už ses díval do diskuze, tak ses jistě dozvěděl, že např. Sandisk. :-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod ondra.os 15. 3. 2009 13:52

ondra.os píše:
kamilaz píše:Problém s přijímáním sms

prosím o radu. mám problém s přijímáním sms. odesílatel dostane zprávu, že sms byla doručena, ale já jí vůbec nedostanu. stává se to naprosto nepravidelně a zatím jsem nevysledovala žádné souvislosti. mobil byl v servisu, kde přehráli FW a zpočátku se zdálo, že to bude v pohodě, ale znovu se to opakuje. nastavení sms jsem nijak zásadně neměnila a ani nic dalšího. jinak funguje dobře
děkuji za vaše rady a náměty

kamila

Mám úplně stejný problém. Poradí někdo?
Zašel jsem si do prodejny zkontrolovat simkartu a tam mi řekli, že to píše, že je nepoužitelná, tak mi rovnou dali novou. Vypadalo to, že se to zlepšilo, ale bohužel asi jen dočasně nebo vůbec, opět mi nedošla SMS, která mi měla přijít (odesilateli se zobrazilo, že byla doručena)

Napadlo mě, jestli to nemá souvislost s tím, že jsem si tam přehrál firmware, abych mohl využívat více schémat..?
Pak mě napadlo, jestli v tom nedělá paseku, že mám nastaveno, aby mi e-maily chodily jako SMS na displej telefonu a jako poslední mě napadlo, jestli si ten mobil třeba plně neuvědomuje, že už má plnou paměť zpráv a ty příchozí se jakoby doručí, ale nedoručí. A ještě poslední domněnka, která ale není vůbec ničím podložená - jestli náhodou odesilatel neposílá ty zprávy v nějakém pro LG ne úplně ideálním formátu/kódování.. Nevím.. Je to možné?

Ukázalo se, že problém je v tom, že mé LG nepřijme dlouhé zprávy z mobilu Nokia 6288 i přesto, že odesilateli se objeví, že zpráva byla doručena (možná i z nějakého jiného mobilu to dělá paseku, to nevím). Tuší někdo proč?
ondra.os
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chl3b4 15. 3. 2009 22:23

Dobrý den.

Přicházím se svým problémem ohledně telefonu LG KU990 Viewty.

1. Když si dám připojení přes Mass Storage, otevřu kartu v PC, když si označím všechny složky (i skryté), tak dají dohromady cca 300MB, a když dám vlastnosti karty, tak mám volné místo 450MB a využito 1,5GB ... Někde mi tam lítá 1GB, ale nemůžu to nikde najít (skryté složky mám zobrazené). Toto volné místo mi ukazuje i v telefonu. Mám 2GB kartu.

2. Když chci jít do galerie přes tlačítko na focení, tak mi napíše, že v telefonu je malá paměť a nepustí mi to galerii, takže musím pouštět přes Můj materiál.

Díky moc za odpověď
Macbook Pro 13 2015
--------------------------------------------
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 18. 3. 2009 18:08

No tak po nějakém tom týdnu používání přidám nějaké poznatky.

Foťák. No na 5mpx to nevypadá, znám mobily které mají 3,2mpx a fotí lépe. Většinou jsou fotky rozmazané, i sebemenší pohnutí fotku rozmazává, takže se při focení musí držet NAPROSTO nehybně. Nejde vypnout zvuk foťáku, pro mě to je špatný.

Klávesnice. Dostatečná, funguje, reaguje dobře. Občas se mi stane, že při hovoru s automatickým operátorem, kde potřebuju zadat nějaká čísla v menu abych se dostal k požadované položce, klávesnice přestane reagovat. Proto používám jiný mobil při těchto hovorech.

Aplikace. Nejdou posílat přes bluetooth, taky hodně špatný. Chybí stopky.

Kryt. Přijde mi že je dost uvolňenej, i když drží, snad se to nezhorší.
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 18. 3. 2009 21:25

Díky..

Ještě by mě zajímala taková blbost, mám v souborech obrázek a ten mám jako tapetu, když smažu obrázek ze souborů, smaže se i tapeta?
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 18. 3. 2009 21:42

Ramon píše:Zdravim,
zvuk fotaku v servisnim menu nevypnes. Musi se to udelat jinak.

Pres EFS explorer jdi do slozky LGAPP\Media\Sounds\Default sounds a prejmenuj soubory: shutter3.wav, shutter3_EX.wav a AFcompleted.wav
na neco jineho, treba pred to dej pismeno 'a'.
Pak zapni fotak, jdi do nastaveni->zvuk spouste a zvol Spoust 3 a fotak by mel byt bez zvuku.

Zvyseni hlasitosti u mp3 mam odzkouseno, funguje skvele a je to podle toho navodu, na ktery sis, jak pises, netroufnul :) Pokud budes postupovat presne podle toho prvniho navodu, tak by ti to melo fungovat.

Když se snažím přejmenovat ty soubory, tak to přejmenuju, odkliknu někam jinam a ono se to zas jmenuje tak jako předtím...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 19. 3. 2009 16:54

Fannyboy: ano, smaze se i tapeta. Pokud chces prejmenovat soubory v telefonu, tak musis nejprve prejmenovat LGAPP slozku na TOTO, prejmenovat ty soubory ktere potrebujes a zpet zmenit TOTO na LGAPP.

Fíla: diky moc!! netusil jsem ze neco takoveho existuje, super vec, jiste se to bude hodit hodne lidem..parada :)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Marek_PD 19. 3. 2009 19:57

Trocha vysvetlení ku foťáku a jeho kvalite:
Veľa z vás tu píše, že na to, že má Viewty 5MPix foťák je to bieda, lebo poznáte foťáky, ktoré majú iba 3,2 MPix a fotia lepšie. Toto tvrdenie je totálna blbosť, pretože v globále - kvalita fotiek vôbec nezáleží od rozlíšenia, teda počtu pixelov !!!
To, že 3,2 megový foťák fotí lepšie ako 5 megový je absolútne normálna vec aj u normálnych digitálov, všetko záleží od procesora a SW, ktorý fotku spracováva a hlavne od optiky. Ja mám 10 megovú zrkadlovku ale fotím väčšinou na 6 mega, lebo pri kvalitnom foťáku a objektívoch a tlačení fotiek nie väčších ako A3 (max. A4) to vôbec není potrebné. Zbytočne zaberajú také veľké fotky (určené pre rodinné použitie) miesto.
Len toľko pre tých, ktorí si myslia, že čím vyššie rozlíšenie tým lepší foťák...
Mobil nikdy neurobí lepšie foto ako dobrý digitál...
Marek, Prievidza - Slovakia
---------------------------------------------
Sony Alpha A200, FUJITSU-SIEMENS, LG OPTIMUS ONE P500 Android
-----------------------------------------------------------------------------------
Operator: Orange Slovensko
Marek_PD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petula71 19. 3. 2009 20:11

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás tuší jak se dostat do slovníku T9. Mám tam nějaká slova která která bych chtěl vymazat. U SE to bylo přímo v menu, tady jsem to nějak nenašel...a nebo to není. Dík
petula71
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka