LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Maca.66 10. 4. 2009 21:05

Fíla: Tak to bude asi ten problém, já tam složku other nemám. Jenom Documents, FlashContents, Images, Sounds a Videos. Čím to je? To mi tam něco chybí? Nějak tomu přestávám rozumnět... :-/ :-( . Prosím poraď. Nemůžu do founu nic dostat. :oboze Díkes.
Maca.66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cauliflower002 11. 4. 2009 08:55

Pečlivě jsem pročetl diskuzi, přečetl recenze, ale nepřišel jsem na tyto věci-
1)Všude se píše, že chybí krytka foťáku, mám tomu rozumět tak, že se tam nachází jenom to sklo jakoby čočka nebo tam aspoň něco je? Žádnou makro fotku jsem nenašel
2) Na fotce z recenze(http://www.mobilmania.cz/ShowArticleIma ... le=1118370) jsem si všimnul, že jsou přehozený písmenka Y a Z, podařilo se to někomu obrátit?
3) Ještě otázečka-kterou kartu?S tím zaplněním to vím, ale konkrétně: a) http://www.megaobchod.cz/digitalni-foto ... tecka.html b) http://www.megaobchod.cz/digitalni-foto ... ass-2.html To bude asi ta první ne? Já se v tom nevyznám..
cauliflower002
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rotakttt 11. 4. 2009 09:22

Prehral jsem firmware, a telefon uz zdaleka neni tak pomaly, jak jsem psal predtim. Porad je to asi nejpomalejsi telefon, s kterym jsem se kdy setkal, ale na druhou stranu uz se to da bezproblemu vydrzet :)
Nahral jsem si pres nyx tema vtocco, na efekt je sice moc pekne, ale to sekani pri otaceni a podobne, to neni nic pro me. Ktere z temat, co jdou nahrat pres nyx je nejrychlejsi?
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod fatalerror 11. 4. 2009 10:01

Fila:prosimte a to jak pise o vypnuti toho gprs v servisnim menu,tak kdyz to vypnes tak nestracis zaruku?nebo to vbc ani nepoznaji?(to se mne ale zda divne) ;-] pripadne jak se to vraci z5... :-) dik
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caid 11. 4. 2009 14:47

fila - diky,zkousel sem vsechno ale navod me nenapadlo :D lol
LG KU990_V10i
uprava interface foto-kamera,schema HTC touchFLO,upraveny dialpad,NYX upraveno,zvysena hlasitost sluchatek a repro,upraveny medialni prehravac,zvysena vydrz baterie,zmeneny system menu,odstanena stylizace operatorem...
caid
Junior

Odeslat příspěvekod Marek_PD 11. 4. 2009 15:48

cauliflower002 píše:Pečlivě jsem pročetl diskuzi, přečetl recenze, ale nepřišel jsem na tyto věci-
1)Všude se píše, že chybí krytka foťáku, mám tomu rozumět tak, že se tam nachází jenom to sklo jakoby čočka nebo tam aspoň něco je? Žádnou makro fotku jsem nenašel
2) Na fotce z recenze(http://www.mobilmania.cz/ShowArticleIma ... le=1118370) jsem si všimnul, že jsou přehozený písmenka Y a Z, podařilo se to někomu obrátit?
3) Ještě otázečka-kterou kartu?S tím zaplněním to vím, ale konkrétně: a) http://www.megaobchod.cz/digitalni-foto ... tecka.html b) http://www.megaobchod.cz/digitalni-foto ... ass-2.html To bude asi ta první ne? Já se v tom nevyznám..

Poznámka ku pamäťovej karte:
kúpte si pamäťovú kartu nie základnú, ale s trocha vyššou rýchlosťou zápisu. Mám totiž Kingston 2GB - určite klasiku, základný model čo sa týka výkonnosti keďže bola k tomu zdarma a pri natáčaní videa v najvyššej kvalite (WIDE 640x384) za denného svetla mi trhá obraz. Proste kvalita videa je taká, že ho nestíha plynule zapisovať na externú pamäť. Musel som si ukladanie videa prepnúť na "internú pamäť" a potom to musím pracne presúvať z internej do externej pamäte.
Podľa mojich prepočtov zapisuje mobil na kartu v tomto rozlíšení rýchlosťou cca 3MB/sek. (natočil som video 90 sek. ktoré malo cca 30MB). Doporučujem preto kartu, ktorá dokáže zapisovať rýchlosťou min. 4, radšej 5-6MB/sek., nebudete potom musieť ručne presúvať všetky videá.
Marek, Prievidza - Slovakia
---------------------------------------------
Sony Alpha A200, FUJITSU-SIEMENS, LG OPTIMUS ONE P500 Android
-----------------------------------------------------------------------------------
Operator: Orange Slovensko
Marek_PD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ja.Ri.N 11. 4. 2009 20:09

Zdravím, vím, že jsem sem už jednou stejný dotaz psal, ale nedá mi to... Hrozně se mi líbí LG ARENA, ae nechce se mi za ní dávat celá částka, takže bych chtěl vědět jestli by šla udělat 3x stejná chyba(závada) na VIEWTY, aby mi vrátili prachy? Třeba, aby naskočila zelená obrazovka či tak něco, ae v servisu nesmí poznat, že jsem s tím něco dělal....
D9ky za odpověd
Ja.Ri.N
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 11. 4. 2009 22:16

Hele neptal jsi se na to uz tady uprostred tehle stranky? :-D ;-) ptal :mrgreen: ;-)
viewtopic.php?f=30&t=47132&st=0&sk=t&sd=a&start=900
Chapu ze ted po uvedeni ARENy koupe horsiho Viewty litujes.....SW moznost jak foun umrtvit je jednoducha,v pul flashovani vytahnout kabel ale v servisu to na sto procent daji do kupy.V tom prispevku jsem ti tehdy "radil" i HW moznost ale byt tebou neriskoval bych to...v servisu sice nebudou zjistovat proc treba deska odesla a vymeni ji ale nahoda je blbec a navic si stejne nepomuzes.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Tiborek 11. 4. 2009 22:56

tak i kdyby ti v servise 3x přehráli SW což by byla sice chvilka ale i tak můžeš telefon vrátit ne??
Tiborek
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 11. 4. 2009 23:03

Vis ja si myslim ze v servisu zase nejsou uplny blbci a pri druhe naprosto stejne reklamaci jim "blejskne" "ááa tady se v tom nekdo vrtal..."
LG sice na svych strankach poskytuje aktualizacni sluzbu podobne jako nokia NSU ci SE SEUS ale Viewty pokud vim neni podporovan.
Kdyz jim to prinese "kousle" na zlute nebo cervene obrazovce poznaji ze se do viewty pokousel nacpat FW...tenhle foun jsem mel a jednou mi pri flashovani spadnul comp,slo to nastesti bez problemu prehrat znovu.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Ramon 12. 4. 2009 00:34

Pro ty, kteri maji jeste Viewty a pokukuji po Arene jsem pripravil mensi nahradu ;)
Tema S-Class stahujte :arrow: ZDE 8-)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 13. 4. 2009 15:47

Zdravím :)

Jistě to tady někde ve fóru bude, ale už jsem projel moc a nejspíš jsem to přehlédl. Řeším připojení k internetu. Mám Vodafone Live, přes standartní prohlížeč, co je ve Viewty se připojím na internet v pohodě (i když ta rychlost ... :-! ), ale nejde mi internet v java aplikacích, konkrétně hlavně u eBuddy, Opera Mini a Qip Mobile ...

Nastavení mám následující:

Menu - Hry a Aplikace - Nastavení - jediná volba Vodafone Live (zaškrtnuto) - Upravit
Název služby: Vodafone Live!
Režim připojení: TCP s proxy
Adresa IP: 010.011.010.011
Port proxy serveru: 0800
Přístupové body: Vodafone Live

Menu - Nástroje - Telefon - Přístupové body - Vodafone Live:
Název spojení - Vodafone Live
Nosič: GPRS
Ověření: CHAP
Uživatelské jméno: wap
Heslo: *** (nejspíš také wap)
APN: data.vodafone.cz

Menu - Nástroje - Telefon - Přístupové body - GPRS Web
Název spojení - GPRS Web
Nosič: GPRS
Ověření: Žádné ověření
Uživatelské jméno: nevyplněno
Heslo: nevyplněno
APN: internet

Prosím o radu, jestli mám někde něco špatně zaškrtnuto, někde mi něco chybí, nebo cokoliv, co by mi mohlo pomoct k tomu, aby mi šel internet i přes Java aplikace.

Díky moc za radu, která vede k výsledku.
Macbook Pro 13 2015
--------------------------------------------
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 14. 4. 2009 09:14

Díky moc, ale přesto mi nešlo u Přístupových bodů zvolit GPRS Web, mám tam jenom Vodafone Live ... Any idea ? :)
Macbook Pro 13 2015
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 14. 4. 2009 09:39

Stále bohužel, vytvořil jsem profil, který jsem měl podle návodu a potom, když jsem dal Menu - Nastavení - Telefon - Moje hry a aplikace - Nastavení - Přidat, tak vše jsem vyplnil, ale stále tam je pouze Vodafone Live ... Jinak u přístupových bodů mám již 4 profily : Vodafone Live, GPRS Web, Java a MMS ...

Telefon nemám od Vodafonu, mám jej z max-shopu.cz

Ještě jeden dotaz ohledně konstrukční vady telefonu :
Když položím telefon před sebe, tak levý horní roh displeje, pravý horní a levý dolní sedí současně s plastem perfektně, ale pravý dolní roh displeje se zvedl o takových cca 0,8mm nad plast, který je kolem dispeje. Díky tomu se dolní strana celá zvedá z levého spodního rohu k k pravému dolnímu a zároveň celá pravá strana úplně stejně ... Dostal se mi do středu displeje nějakou "dirkou", co je v pravé straně displeje uprostřed prach a udělal nepříjemný kruh prachu o velikosti cca 3-4cm. Je to reklamovatelná chyba (a pokud ano, tak jestli je možnost, že mi vrátí peníze, stál mě 11500,- jako nový), nebo jestli to řeší nějak jinak (samozřejmě v případě, že se toto již někomu stalo) ...

Díky moc za odpověď
Macbook Pro 13 2015
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod Marek_PD 14. 4. 2009 13:40

chl3b4:
peniaze ti určite nevrátia, napravenie ochrany displeja alebo výmena toho skla je jednoduchý servisný zásah, takže ti to napravia aby sedel, vyčistia a vrátia späť. Ja by som to určite reklamoval, akonáhle na mobile nie sú známky buchnutia alebo iného mechanického poškodenia, ktoré mohlo spôsobiť takúto vadu, mali by ti to dať naporiadok. Hlavne zdôrazni dokonalé vyčistenie displeja pod ochranným sklom, zo skúsenosti viem, že to nerobia dokonale...
Marek, Prievidza - Slovakia
---------------------------------------------
Sony Alpha A200, FUJITSU-SIEMENS, LG OPTIMUS ONE P500 Android
-----------------------------------------------------------------------------------
Operator: Orange Slovensko
Marek_PD
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka