LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chl3b4 15. 4. 2009 07:49

Tak nevím, co jsem mohl udělat špatně, ale smazal jsem v Přístupových bodech profil Internet, smazal jsem i profil Java v Nastavení aplikací a postupoval jsem následujícím způsobem:

1. Vytvořil jsem si v přístupových bodech profil Internet

2. Vytvořil jsem si v Nastavení Mých aplikací profil Java, kde jsem nastavil vše jak jsem měl a nakonec, když jsem chtěl v profilu Java vybrat mezi přístupovými body profil Internet, tak tam stále byl profil pouze Vodafone Live.

Udělal jsem vše správně ne ?
Macbook Pro 13 2015
--------------------------------------------
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod lloydfoun 17. 4. 2009 14:13

Zdravim,

zakupil som si tento mobil ale mam par otazok.

1. Kontakty mam zalohovane z mobilu Samsung len vo formate .vcf.
Je nejaka moznost nahrat si tieto kontakty do viewty?

2. A dalsia vec, blbne mi na nom Opera Mini v. 4.2. Skusal som uz x verzii, stale mi to vsak vypisuje "overenie certifikátu servera zlyhalo. skontrolujte atď." Skusal som menit datum aj cas na mobile, nepomohlo to vsak. Co robit? Existuje nejaka alternativa namiesto Opery alebo najlepsie ako tento problem vyriesit?

3. Nejaka dobra stranka na software a themy na viewty? Existuje? Listovat 70 stran diskusie sa mi nechce, takze poprosim poradit ;)

Vopred samozrejme vrela vdaka! ;)
lloydfoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rotakttt 17. 4. 2009 14:17

1) Normálně třeba přes bluetooth poslat do telefonu.
2) Ceritikace je podle mě jenom v chytrých telefonech ne? V javové aplikaci by nic takové být nemělo.
3) Témata - viewty.webnode.cz Ostatní - google :)
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod lloydfoun 17. 4. 2009 14:53

Problem to praveze je, ten certifikat si proste nemoze stiahnut.
Tu je diskusia o tomto http://www.sk.o2.com/ludia/forum.html?forum_page=comments_tree&cat_id=52&forum_topic_id=842&comment_id=0
lloydfoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod viktorDDD 17. 4. 2009 22:57

Fíla: diki, už som to vyriešil tak že som na nete našiel iný sk.xml aj shortcut a pribudli mi aj nejaké nové aplikácie, len ma trápi jedna vec že táto verzia má jednu chybu v menu mám pri zvukoch ikonku obrázkov, pri videách ikonku zvukov atď proste je to celé o jedno akoby posunuté, tak možno skúsim tvoj sk.xml
viktorDDD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod viktorDDD 17. 4. 2009 23:03

a ešte otázka: akú pameťovú kartu kúpiť? ktorá je naj? lebo teraz mám kingston 2GB bol pribalený k fonu ale mám problém so sekaním videa keď ukladám na kartu, tak by som potreboval niečo s rýchlejším zápisom
viktorDDD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krys4 18. 4. 2009 01:08

Mám dotaz, ohledně toho, co byste mi doporučili za telefon. Teď se rozhoduji mezi Samsungem u900 nebo LG viewty.
U LG mě láká dotikový displej, kvalitní videa, oba dva mají 5Mpix foťák, takže to moc neřešim. Líbí se mi podpora DivX. Vadí mi ale to "sraní" s těma paměťovejma kartama, problém s tématy (časté mazání FW). Ale zas je Samsung menší, ale jinak se mi zdají velice rovnocené, jen je Samsung o něco málo dražší. Jde mi o funkčnost, stabilitu FW, výdrž baterie, kvalita displeje (jak se s ním dá pracovat na slunci), jelikož si budu k mobilu pořizovat i internet, tak i případná kvalita prohlížení.
Už jsem o tom četl spousty recenzí, někde je lepší LG jinde Samsung.
PLS poraďte
/edit budu si mobil pořizovat u VF
/edit 2 tak žádné rozmýšlení, už jsem hrdým vlastníkem LG viewty u VF.
krys4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krys4 18. 4. 2009 16:45

Tak a už tu mám první problém. Omlouvám se, jestli to už zde bylo, ale opravdu jsem líný pročítat celé fórum.
Takže k věci. Připojím LG pomocí kabelu k počítači, LG se začně nabíjet, pustím LG PC Suite - Průvodce připojením - USB - další - a prej že nejsem připojený. To stejné mi dělá, když se pokouším připojit pomocí BT, už jsem procházel všelijaká nastavení, ale ono toho moc nastavit jak v PC Suite, tak přímo v telefonu nelze.
Vím, že se tu řešilo to, že PC Suite stojí za prd, jestli existuje náhrada za něj. Pokud ano a bude fungovat, tak pls řekněte, popřípadně helfněte s tím, proč to vůbec spolu nekomunikuje.
P.S. Přez BT jsem si už z počítače posílal mp3, ale ne přez PC suite. Mě jde o to, jak mám jinak popřípadně nahrát Java aplikace
krys4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 18. 4. 2009 19:57

lidickove...nevite jestli nejde format XVID predelavat nejak rychlej do DIVX nez pres ten konverter co je na cd? :hm protoze predelavat film tri hodky je docela dost dlouha doba.... :-!
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matik_one 18. 4. 2009 20:32

konvertovanie je taaaaak dllllha, neprijemnaaa vec.. z toho dovodu som si chcel kupit tento mobil, ze mi to nebude treba ... a aj tak tu treba konvertovat.. LOL .. 8-P
matik_one
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 19. 4. 2009 08:06

Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Anelli 19. 4. 2009 16:57

Zdravím, mám dotaz. O prázdninách si chci na brigádě vydělat na new mobil a hledala jsem na netu různé mobily. nejdříve jsem chtěla vysouvací, ale nakonec mě zaujal dotyk. displej. Až jsem ***** na LG KU990. Hned mi padl do oka. Chtěla bych mobil hlavně aby dobře přehrával mp3, i jako vyzvánění a dobrý foták. Někdo píše, že fotak není kvalitní, tk mám docela strach. Nemůže sem někdo hodit pár fotek, abych viděla o co asi tak jde? :) díky
Anelli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod viktorDDD 19. 4. 2009 18:49

Anelli: Fotky sú celkom kvalitné, nemal som možnosť porovnať s inými 5mpx foťákmi len s nokiou N95 tá mala o niečo kvalitnejšie farby ale celkovo spokojnosť
viktorDDD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 19. 4. 2009 19:29

...diky...
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krys4 20. 4. 2009 21:24

fotky jsou přímo na mobilmanii, když si najdeš detaily mobilu.
Pro jistotu odkaz:
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx
krys4
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka