LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marcellito1 2. 2. 2010 14:09

A správy čo ti neprišli boli od jedného konkrétneho človeka či od viacerých ľudí? Ak od jedného, tak chyba je podľa mňa skôr na jeho strane ako na tvojej, ak nie, tak bude na chybe telefón, možno slabý signál, skrytá vada alebo aj chyba operátora.
Marcellito1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 15. 3. 2010 22:09

Nechápu co po mě telfon cche když dám ve zprávách nahoře tu ikonku "A" a vyberu "pole rozpoznávaní pís..." tak proč jsou dole ty dva čtverečky? Myslel jsem že je to nějaký způsob jak ho anučit "moje písmo" :D
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Jaronimo 16. 3. 2010 11:14

Vedeli by ste mi poradiť, či sa dá nejako nastaviť, aby sa pri prehliadaní internetu nezobrazovali obrázky, ale dajme tomu iba tie štvorčeky? Pokúšal som sa nainštalovať Operu Mini, ale to mi stále vyhadzovalo nejaké potvrdenia potom ma to vypne.
Mal som SE a tam mi internet žral pár centov za pár stránok a tu s obrázkami som sa ani nenazdal, ale euro bolo fuč.
Vďaka za radu :-)
Jaronimo
Junior

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 16. 3. 2010 18:19

Fíla píše:EINEX.SIEMENS: Pokud je to stejné jako u LG POP, tak by se mělo jednat o ruční psaní, kdy v tom čtverečku píšeš stylusem nebo prstem písmenka, která se pak převádějí na text.

To vím ale jaký je teda rozdíl mezi tímto, a kalsickým které je v nabídce taky , pak tam nemám čtverečky ale normálně volný "papír" a tam píšu an displej znaky :-)

A ještě by mě zajímalo k čemu slouží ty kovové kontakty pod zadním krytem, a jestli lze nějak během videa použít autofokus a halvně makro?děkuju moc :-)
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Matej47 16. 6. 2010 18:00

Zdravim...mam LG KU990 viewty a mam taky problem ze mi vyhodilo zlty dispelj a pise refreshing.
Prosim vas o radu,pomoc co mam robit :!: Napiste mi prosim na moj mail : matejvrlak@centrum.sk Budem vdacny za kazdu radu
Matej47
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod udos012345 6. 7. 2010 17:16

Pomoc a radu máš napsanou v mailu ;-)
udos012345
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stohoven 20. 10. 2010 11:05

Odešel mi přepínač na boku (foto/kamera/přehrávání),je ve uvnitř ulomená pacička.Takže musím odletovat a dát nový,ale nenašel jsem nikde žádnou nabídku na netu kde by ho prodávali,nevíte někdo o šikovném odkazu na náhradní díly na tento telefon? díky stohoven@centrum.cz
stohoven
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matoo125 21. 10. 2010 20:34

chcem sa spytat mam kartu v tomto telefon sandisk reklamoval som telefon stym ze ta karta tam nejde. v inom sla. poradili mi kupu inej karty a to kingstonu, otazka teda znie je to vyhovorka servisu ze nechce uznat reklamaciu alebo je taot skutocnost uvedena niekde v manuale ze len kingston tam funguje vdaka
Samsung Galaxy S II
CYANOGENMOD nighlty 115

Samsung Galaxy Ace

Nokia 5800
matoo125
Junior

Odeslat příspěvekod radek.896 5. 11. 2010 18:51

matoo125: Já mám 2 GB kartu také značky Sandisk a jede mi normálně...Jestli tvůj problém netkví v tom, že máš větší velikost karty než já. Jestli jo, tak prý musíš mít nahráno na kartě aspoň 2 GB třeba na 8GB kartě ať ti to telefon přečtě a ukáže ji normálně:) Kingstony dělají problémy a většinou nefungují v telefonech. Takže zkus nahrát 2 GB dat na tu kartu, jestli máš ten problém o kterém píšu...
siemens a60, siemens a50, sony ericsson w200i + 8 GB M2, LG KU990 Viewty + 2 GB Micro SD, samsung GT-E1080i, LG KM900 Arena + 32 GB Micro SDHC, nokia 6020, Blackberry 9320 + 32 GB SDHC, Samsung E1200 Red/Black, Acer M220,
radek.896
Junior

Odeslat příspěvekod norrischuck 19. 6. 2011 17:45

Mám problém, koupil jsem si sluchátka, ale i když to dám na nejmenší hlasitost je to slyšet ze sluchátek na cca 3 metry. Co s tím?
Naposledy upravil Fíla dne 20. 6. 2011 11:12, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
norrischuck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gejbisek 26. 9. 2011 14:50

mám problém, mám v mobilu paměťovku a když si něco posílám přes bluetooth tak se to vždy sekne na 63Kb. Čím to ? 8-S
gejbisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patka_JR 16. 2. 2012 13:32

Zdravím, mám menší problém s telefonem. Měl sem ho položený na okně a natekla mi tam asi trocha vody, když ho připojim přes USB k PC, tak naběhne "emergency download". Nevíte někdo co s tím?? díky za odpověď
Patka_JR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 2. 2012 14:23

Servis, nebo vypnout a nechat sušit. Nebo nejlíp koupit jiný. Co to bylo za blbý nápad dávat ho na okno?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránka