LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vuud 10. 1. 2009 12:11

no jo ale v manualu je napsaný Mass storage, tak ja teda zkusim ten modem
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod vuud 10. 1. 2009 12:13

jo tak už to jde, díky moc Ramone, nechápu proč v manuálu píšou něco jinýho!!!
vuud
Junior

Odeslat příspěvekod slavica 10. 1. 2009 15:41

Ok, já právě že kamoš si kůpil na mobilkách a měl to s krytků, i kdyz to tam nikde nepíšou.. Tak mě to jenom zajímalo, dík:)
slavica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POBI 10. 1. 2009 16:30

tak to je dobrej že si ho koupil na mobilkách:-) Tam bych nekoupil ani pamětovou kartu.Ale aspon vidí že má šedivku,protože s tou krytkou je tutově dovezen ze zahraničí ;-]
POBI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kurnick 10. 1. 2009 20:42

Poprosim take o mensi radu,neprisel jsem na to jak docilit aby fotka pri prohlizeni byla pres cely displej.
Viewty ma 240x400 fotkyx mam na toto rozliseni presne pravene,ale jakmile tuknu na Cela obr. otoci se a je jen uprostred nalezato.
Jde mi o fotky tzv. "nastojaka" portrety divek zvirat apod. V menu nikde moznost otoceni neni takze jsem to byl nuceny resit otocenim v pocitaci ale i tak,proc to viewty neumi fakt netusim...

Pročítal jsem si fórum, že se dozvím něco nového a narazil jsem na tvůj dotaz, možná o tom, co napíšu víš, ale fotka se dá otočit i v telefonu, takže nemusíš na to používat komp. Když je prohlížíš a je tam nějaký na stojáka, tak stačí jen dát dole vlevo to meníčko a v něm "upravit", pak možnost "další" a "otočit". Otočenou fotku lze uložit jako nový soubor, nebo přepsat stávající. Dělám tu chytrého, ale sám telefon mám týden, tak třeba to jde i jinak a lépe :)
kurnick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod savi 11. 1. 2009 12:27

ahoj chtěl bych se zeptat jak a jakym programem konvertujete filmy do telefonu.Já to dělam přes program kterej je na cd dodávenej s telefonem ,ale problém je v tom ,že mně to překonvertuje jen menší soubory jako videoklipy a podobně,pokud konvertuji např film co ma 700Mb tak mně to dojede jen na 50% a pak mně to ohlasí ,že nastal problem v aplikaci a že se musí zavřít tak vubec nevím jak do toho LG mimochodem výborného telefonu dostat film .možna je to banalita ,ale budu vděčnej za každou radu .Díky moc
savi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kejin 11. 1. 2009 13:03

Osobně teda tenhle program nepoužívám. Doporučuju free program SUPER od firmy eRightSoft. tady je o tom víc informací:
Kód: Vybrat vše
http://www.mygreatphone.com/wiki/index.php?title=Common_Issues#Media
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 11. 1. 2009 19:23

Ahoj, já používám Quickmediaconverter, je zdarma, funguje i na Vistách 64bit. Výstupní formát volím samozřejmě DivX a rozlišení 400x240(jáké má displej).
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 12. 1. 2009 12:47

Zdravím všechny uživatele a příznivce tohoto telefonu..... :tleskani
CCA. před měsícem jsem se rozhodal jaký telefon si pořídit....??
Rozhodoval jsem se mezi N93i - Pradou a Viewty.......!!
Nakonec jsem se rozhodl právě pro Viewty..., tak snad nebudu zklamaný.....,
Přečetl jsem si zde celou diskuzi a jsem malinko na rozpacích zda jsem se rozhodl dobře....
Mám zkušenosti jak se Symbionem tak i s WM...., rukama mi prošlo velké množství telefonů
a právě na Viewty mě zaujala výbava, desing, a taky hlavně cena....!!!
Z hlediska ceny..., mi přijde bez konkurence..., tak snad to nebude na úkor kvality...?? :eh
Zítra jsem napíši mé první dojmy ----, už se nemůžu dočkat až ho vybalím a dám do něj
SIMkartu...!!! :-)
Pokud budete mít nějaké postřehy, čeho bych se měl vyvarovat...., tak budu moc vděčný....,
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 12. 1. 2009 21:06

Ahoj, pokud chceš používat pam. kartu větší než 2GB, zformátuj ji v PC a ne v mobilu,aby s ní pak mobil neměl problémy.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 13. 1. 2009 09:22

Zdárec lidi...., :-)
Tak včera jsem ho poprvé zapnul a začal ho zkoumat....., na první pohled perkektní
zpracování..., tak snad časem nic nezačne vrzat či praskat.....?? :-/
Fotky mě trochu zklamaly..., ale neni to nic co by mě trápilo...., přeci jenom na fotky je foťák....!!! Videa jsou fakt pecka...., lepší než na N93i :-)
Jediné co mě zamrzelo..., že když jsem na paměťovku nahrál nějaké obrázky co jsem měl
v PC..., tak při prohlížení se to nějak sekalo..., tak Vás chci poprosit zda byste něvěděli čím
to může být....., ne že by se sekal telefon..., ale prohlížení se zpomalilo a čekal jsem i cca 7 vteřin, než se obrázek přepl na další v galerii..... :-((
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 13. 1. 2009 10:59

Tento jev není jeho chybou, ale bohužel vlastností. Je to jedna z jeho největší slabostí - čím větší karta a více dat, tím pomalejší pohyb v nich :-/
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 13. 1. 2009 11:05

No tak to je asi jediná věc která mě bude nejvíc na tomhle telefonu štvát...!!! :-( 8-D
Neexistuje nějakej fígl..., jak to alespoň malinko zrychlit...???
Mám tam 2GB kartu a větší tam ani dávat nebudu..., to bych ho fakt hodil pak o zeď...
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 13. 1. 2009 15:33

Jo a ještě jedna podstatná věc..., mě celkem trápí....
Dost mi chybí řádek..., kde se objevují události na dnešní den...., je to ta funkce
jak mají nokie řady N..., chci se tedy zeptat..., zda neexistuje nějaká aplikace, či utlitka...
Předem děkuji za odpověď...!!!
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Kejin 13. 1. 2009 18:24

Tenhle telefon pracuje s javou, Nokie maj symbian, kde je tahle funkce implementovaná, java nic takovýho neumí >:-(
Kejin
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka