LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ku990 21. 1. 2009 16:58

Žádný problém se signálem nemám a ani to více méně nikdo nezmiňuje, má jiné "mouchy" , ale ty už se tu snad všechny probraly . :-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod blankabonevova 21. 1. 2009 21:07

Mám stažené animace, ale když je uložím jako tapetu, tak jsou nepohyblivé, čím to je ?
blankabonevova
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p3r0 21. 1. 2009 22:04

richiis píše:Ahoj...., tu kartu Kingston bych Ti opravdu nedoporučoval....., pokud budeš moci
tak si kup jinou značku...., opravdu sní bývají problémy..., potvrdí Ti to i v obchodě...!!!
Nevím proč zrovna v LG tyhle karty nefungujou??? :-/

Mám 2GB kingston a moc s ní spokojen nejsem :-| Jakou kartu používáš, popřípadě jakou kartu byste doporučili. Dnes jsem na jednom anglickém fóru
Kód: Vybrat vše
http://www.mobileexpert.co.uk/mobile/forum/lg-viewty-ku990-mobile-phones/37932-best-memory-card-for-a-viewty.html[code][/code]
četl, že spokojenost je třeba s 2GB Trancend nebo Sandisk. Tak se ještě radši poptám tady :-)
p3r0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richiis 22. 1. 2009 09:34

Asi bych šel do toho Sandisku...., mám jí totiž taky...., ale dej bacha jakou....??
Páč mi v krámu nabídli 2 karty stim že jedna je rychlejší...., tak si kup tu.....!!!
Nevim co je natom pravdy..., či zda to není jen reklamní trik..., ale radši bych si
být tebou vzal tu rychlejší...!! :-)
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 22. 1. 2009 09:36

Stim signálem to asi pravda nebude.... anebo se to bude týkat
konkrétního kusu telefonu...., protože mám 2 founy a
zrovna včera sem byl u kámoše, kde moje NOKIA nemá signál a Viewty
bylo vpoho...., Taky hoooodně záleží co máš za operátora a jaké má pokrytí...
S timhle bych si fakt nelámal hlavu... :-)
Spíš mě štve...., že není na hlavní obrazovce řádek s údají z kalendáře... :-(
Ale nato si tu stěžuju už asi po 3.... :-)
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 22. 1. 2009 15:41

Jo to jsem tu taky čelt. To mi zas nevadi. hlavně že mi ty udalosti v kalendaři připomene. nemusím vidět že dneska něco bude. HEHE Tak se asi přiženim do vaši rodiny ku990 hi
---------------------------------
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richiis 22. 1. 2009 15:51

Vono když využíváš telefon pro pracovní účely..., tak se ti takováhle věcička hodí.... a pak
ji oceníš.... :-) Jinak dobře si se rozhodl..., je to opravdu dobrý telefon......,
v ovládání si tedy s iPhonem nezadá..., ale funkčně mi přijde dobře vybaven..., za
ten peníz co se dá teď sehnat....!!!! ;-]
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 22. 1. 2009 16:15

Ještě mam trochu obavy aby nebyl moc velky. NEvim jak se bude vyjimat v kapse. Škoda že ho na prodejnach nemaji.Všichni jen na objednavku. CHtěl bych si ho ošahat. :twisted:
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richiis 22. 1. 2009 16:24

Je velkej asi jako N73, ale tenčí...., neměj strach - neni to žádná bedna...,
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod p3r0 22. 1. 2009 17:27

richiis píše:Asi bych šel do toho Sandisku...., mám jí totiž taky...., ale dej bacha jakou....??
Páč mi v krámu nabídli 2 karty stim že jedna je rychlejší...., tak si kup tu.....!!!
Nevim co je natom pravdy..., či zda to není jen reklamní trik..., ale radši bych si
být tebou vzal tu rychlejší...!! :-)

Nebude to náhodou SanDisk Mobile PREMIER?
Co tak čtu tak Rychlost zápis/čtení 9/10 MB/s. Tak tu asi myslíš :-)
Dám na radu a jdu do ní :-D
p3r0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PLATARI 22. 1. 2009 18:53

Ahoj, vitam se mezi (budouci, nebyt Vodafonu kterej neumi odeslat balicek hned dalsi den, kdyz si ho objednam hodku pred pulnoci :-/ ;-) ) majitele Vyjeticka. :-P
Slysel jsem, ze pri zaloze firmwaru, jeho zmene a nahrani zpatky nikdo poruseni zaruky nepozna... uz to nekdo "zkousel"?
A jinak jak mate zkusenosti s rychlosti standartnich a "specialnich" temat pro Viewty? Dik.
...a jakou mate zkusenost s NEJDELSI vydrzi baterky (bez vypinani)? To je snad jedina vec, kvuli ktere budu litovat.
PLATARI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 22. 1. 2009 20:06

SanDisk Mobile PREMIER je myslim dobra a rychla karta,nicmene si nejsem jist zda investice do ni protoze je drazsi ma smyls.Pochybuji ze by rychlosti Viewty dokazalo vyuzit....nahledy v galerii a obrazky se budou vykreslovat stejne pomalu...chyba bude v telefonu jako takovem.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod ku990 23. 1. 2009 13:14

to zbigi33: co se týká velikosti ve skutečnosti je menší než se na fotkách může zdát, taky mě to před koupí trochu odrazovalo, ale jsem spokojen. takový iPhone bych v kapse nosit nechtěl ;-) .
to p3r0: myslím, že se seberychlejší kartou tu rychlost načítání obrázků nezlepšíš, v tomto případě je pomalý telefon, ne karta.
to platari: při změně témat,zvuků,animací atd. měníš soubory ve složce LGAPP, kterou velmi doporučuji před jakoukoliv úpravou zálohovat. Pokud před reklamací tuto složku ze zálohy přepíšeš, v servise nebude problém. Rychlost témat je různá, ale nijak tragická, záleží na co si zvyklý. To mě netrápí :-) .
Baterie mi při mírném provozu vydrží cca 4 dny, pokud si sním pořád hraju tak cca 2 dny. Jinak cena nové orig. baterie je přijatelná.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod PLATARI 23. 1. 2009 19:51

Ahoj, setkal se nekdo uz s "Baterie LiPol 1200mAh pro model LG KU990 Viewty" a pouziva? Ze je mi napr. divny, ze by ji vyrobce nedodaval uz s telefonem, nebo jestli je to nejakej "fake"? Nevim, jak moc se sem muzou davat odkazy na obchody, kdyztak soukr.zpravu.
PS: Vodafone je rychlej, jen nevi ze sliboval SMS az telefon vyexpeduje, takze nazdaaaar! :-)

EDIT: http://www.1m.cz/detail/9290/baterie-lg ... l-1200mah/
Naposledy upravil PLATARI dne 23. 1. 2009 20:10, celkově upraveno 1
PLATARI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 1. 2009 19:55

Odkaz na obchod klidně dej..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka