LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kejin 27. 1. 2009 01:29

k otázce ohledně témat, stačí hledat: http://www.mygreatphone.com/wiki/index. ... ues#Themes
Kejin
Junior

Odeslat příspěvekod slavica 27. 1. 2009 19:01

Ahoj všem jak říká Franta Hrobmajer, chtěl jsem se zeptat, kde se dá vymazat počítač zpráv.. Provolané minuty jsem našel, ale ten počet sms bohužel ne... Děkuji za radu
slavica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Resident1 29. 1. 2009 01:49

Jak dlouho vam vydrži baterie ??,,,,,
Resident1
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 29. 1. 2009 09:25

Mě vydrží tak 3-4 dny a to ho moc nešetřim :-D
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 29. 1. 2009 12:37

Pripravte se na nove unikatni tema delane specialne pro Viewty: HTC Diamond

1.unora vyjde prvni beta verze, tema bude kompletne cesky - o preklad jsem se postaral ja.

Tady mate mensi ukazku, jak bude vypadat:

Screenshoty zde :arrow: http://www.joeearl.co.uk/work/flash/htc ... images.php

Behem zitrka se objevi na Joeovych strankach interaktivni demo, kde muzete videt jak tema vypada (nejen) v češtině.
Naposledy upravil Ramon dne 29. 1. 2009 15:08, celkově upraveno 2
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 29. 1. 2009 13:43

Maximalne zvlada 8 GB microSDHC, s tim ze na karte nesmi byt vic jak 2 GB volneho mista tzn. musis tam mit 6GB+ dat, aby s ni telefon umel pracovat. (pozor: nesmis ji naformatovat v telefonu, ale v PC)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 29. 1. 2009 13:56

wooooooooooooooooooooou...., to téma HTC bude fakt libovoučký 8-)
Jak dlouho po BETA verzi vyjde 1,2???? :-)
Sem zvědavej jak to stim bude fungovat..., doufám.., že to nebude sekačka.... :-( :-/
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 29. 1. 2009 14:35

Právě toho se nejvíc obávám, že na to nebude procesor a paměť ve Viewty stačit. Uvidím, třeba budu příjemně překvapen. Dá se v tom tématu zvolit i jiná barva menu než černá? Byla by škoda nevyužít takový displej zářícími barvami. :-)
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 29. 1. 2009 15:06

No ja myslim ze to tema je uz ted az moc dobre propracovane, napr si bude pamatovat nastaveni i po vypnuti a zapnuti telefonu apod.
Tohle je zatim beta verze, takze casem tam pribude hodne vychytavek, jak znam Joe a je mozne ze i zmeny barev - ovsem to by odporovalo HTC Diamondu - ten je jenom v cerne...

Pujde nainstalovat beznym zpusobem[TM, samostatne, NYX] a taky specialnim zpusobem - mel by byt nejrychlejsi, dozvime se ho az to vyda.

Udajne je tema pomale pouze pri spusteni, kdy cashuje obrazky a animace [potrebuje je jednou nacist, pak uz ne], pak uz beha rychle.
Nechte se prekvapit 8)
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod richiis 29. 1. 2009 15:37

Tak to je fakt bomba..., to by to mohlo opravdu běhat rychle.....
No fakt se nechám překvapit... a ta barva je taky gůůůt...., to černý je fakt dobrý....!!! :-) už aby to bylo venku...!!!
richiis
Junior

Odeslat příspěvekod krystof0 29. 1. 2009 16:47

To by bylo možné dát i do KC910, že jo -oba telefony mají stejný displej.

Tak jen kvůli tomu si Renoira koupím :-)
krystof0
Junior

Odeslat příspěvekod spaceman6 29. 1. 2009 17:39

Chtěl bych někoho poprosit jestli by nebylo možné napsat sem nějaký podrobný návod jak si mám stáhnout toto téma aniž bych si něco provedl s telefonem. Mám už druhý Viewty a nechtěl bych aby se mi zase podělal. Dík.
spaceman6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 29. 1. 2009 17:46

Navod bude, az to vyjde. Zverejnim ho i tady.

krystof0: Renoir si klidne kup, ale rozhodne ne kvuli tomuto tematu. Ma sice stejne rozliseni, ale uplne jinak reseny souborovy system, takze ho tam zarucene nerozjedes.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod PLATARI 30. 1. 2009 05:38

Hele, stava se vam, ze se vam video pri nataceni docela znatelne seka? Docela to nastve, kdyz se clovek snazi natocit napr. lyzujici lidi. Nejvyssi Wide rozliseni... A reseni?
PLATARI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richiis 30. 1. 2009 09:37

Tak to se mi nestalo..., aby se mi video sekalo....,
a ani mě nenapadá..., čím by to mohlo být...?? :eh
A to se ti seká jen při natáčení.., nebo při prohlížení....???
richiis
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka