LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek_PD 19. 3. 2009 20:12

Otázka do Čiech:
máte Viewty ešte v akciovej ponuke operátorov alebo ho teraz v marci kupujete už len vo výpredaji za cash?
Chcem si porovnať ceny - u nás som si ho teraz objednal v akcii ku programu za cca 19 EUR/mes. za akciovú cenu 18 EUR. Aj preto som sa rozhodol skúsiť mobil z kategórie dotykových displejov a dobrej výbavy.
Predpokladám, že za to "petikilo" ten mobil stojí, nie?

A ku pamäťovkám: Kingston mal u Orange už dávnejšie problém so Samsungom. Proste si Kingston a niektorý Samsung nerozumel. A teraz čítam, že ten 2GB Kingston robí niektorím problém zase...
A ten náš Orange k Viewty zdarma dáva 2GB kartu - samozrejme Kingston... Nechápem ich, dúfam, že mne bude šlapať v pohode.
Marek, Prievidza - Slovakia
---------------------------------------------
Sony Alpha A200, FUJITSU-SIEMENS, LG OPTIMUS ONE P500 Android
-----------------------------------------------------------------------------------
Operator: Orange Slovensko
Marek_PD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek_PD 20. 3. 2009 09:02

Určite budem jeden z tých, ktorí pozorne neprečítali celé fórum a pýtajú sa na to, čo už tu bolo, takže ak to tu bolo sorry:
dajú sa v mobile uložené dokumenty typu doc xls a pdf tlačiť cez USB kabel priamo z Viewty do tlačiarne?
ďakujeeem :-)

(návod ešte nemám, lebo Viewty mi ešte len cestuje kuriérom domov)
-----------------------------------------------------------------------------------
Marek_PD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 20. 3. 2009 12:38

Zdar všichni.
tak jsem se stal štastnym majitelem 990ky.Ale ejhle problemek.
1. koupil jsme ho u Vodafonu ale jedu v T-mobile.
Jak zrušit jejich přistupove BODY?
2.mam nastaveny internet GPRS pro TM, ale v pravem hornim roku mi pořad sviti "E"- Edge
žere to docela slušne prachy na JIMMu

Nevite někdo co s tim? Nejde GPRS zapnout ručně? verze SW V10i
jak přiřadim Java aplikaci přez co ma stahovat data?
DIK
---------------------------------
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 20. 3. 2009 16:23

Ahoj.
ok tak ja skusim ještě operatora. proč mi to tolik žere prašule. ale ještě jedna věc.
- zvolte Menu > Moje aplikace > Nastavení > Přidat ...
moje Aplikace ani žadne nastaveni tam nemam. mam přimo
menu/telefon/připojeni a tady mama JAVA nebo přístupové body
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ja.Ri.N 20. 3. 2009 17:47

Zdravím,

mám takovej dotaz... Nedala by se nějak pomocí softwaru na úpravu LG ku990 nějaká závada firmwaru, tak abych ho mohl dát vyreklamovat a v servisu to nepoznali?

Díky za odpověd
P.S. chtěl bych AREnu:-D
Ja.Ri.N
Junior

Odeslat příspěvekod Diversity 21. 3. 2009 04:26

Daju sa v tomto zariadeni editovat textove subory aj za pomoci virtualnej qwerty klavesnice? Viem ze editovat by sa dali Mobi Explorerom. Ale tam qwerty klavesnica asi neni.
Diversity
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 21. 3. 2009 05:02

Ja.Ri.N píše:Zdravím,

mám takovej dotaz... Nedala by se nějak pomocí softwaru na úpravu LG ku990 nějaká závada firmwaru, tak abych ho mohl dát vyreklamovat a v servisu to nepoznali?

Díky za odpověd
P.S. chtěl bych AREnu:-D

Se SW respektive FW zavadou v servisu myslim nepochodis....vzdy to spravi prehrani natvrdo pres BOX leda ze by odesel pametovy cip kde je system ulozen,navic korejske telefony LG a Samsung jsou zname tim ze vyrobce vyda max. 1-2fw a konec.....v tom druhem vychytaji pripadne bugy a nove funkce nechavaji do budoucich modelu,neni to jako u nokie kdy je NSU casto aktualizovany.
Jestli se chces telefonu zbavit jsou i jine zpusoby...nebudu te navadet,rozebrani beze stop jiste zvladnes a pak to je hracka.....staci kanc sponka,neco tam vyslusovat a odnest do servisu,tezko poznaji pricinu proc deska odesla ale daji ti novou a pak mas pred sebou dalsi dve reklamace...no nevim nechal bych to plavat a radsi foun nekomu strelil.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Ja.Ri.N 21. 3. 2009 15:21

jj, díky za tipy ;-)
J8 sem si právě říkal, že kdybych nějak pomocí toho softwaru docílil toho, aby se mi na ku990 rozsvítil zelenej displej a v servisu to nepoznali... Pokud možno, aby to šlo udělat 3x po sobě a oni mi vrátili prachy... Do rozebírání se raději nebudu pouštět...
Ja.Ri.N
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 21. 3. 2009 15:32

Jasne ale ver tom ye pokud je to SW yavada na 99procent to na BOXu prehraji a poslou zpet.Kdybz se ti toho povedlo nejAK DOCILIT TREBA ODPOJENIM TEL. V PULCE FLASHOVANI fw MOHL BY JSI TO TEORETICKY udelat trikrat ya sebou oni by to trikrat prehrali a pak jsi se mohl doyadovat vraceni peney.Pochybuji ye by prisli na to ye jsi se telefon pokousel podomacku flashovat
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Belo93 21. 3. 2009 20:58

Dobrý den, mám LG KU990 ale strašně mi zlobí paměťová karta (Kingston 2gb). Máte někdo zkušenosti? Zda telefon například neí kompatibilní s kingstonem? Děkuji za odpověďi
Belo93
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek_PD 21. 3. 2009 21:07

Belo:
robí to viacerím. Ten Kingston proste moc so Samsungom a LG neposlúcha. Buď si trafil na zlú sériu kariet a iná Kingston by ti už možno išla, alebo zmeň značku karty napr. na SanDisk. Jedna z týchto možností pravdepodobne pomôže. Ešte skúsiť ju naformátovať v PC, nie v mobile...
:?: :idea:
Marek_PD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Belo93 21. 3. 2009 21:15

Zkusím to díky potom napíšu jak se to povedlo, A co vy používáte Wiewty? Jste spokojení?
Belo93
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Belo93 22. 3. 2009 21:02

Můžu se zeptat kde bych sehnal nějaká schémata na Viewty? - Ano použil jsem tlačítko hledej. Proto bych byl rád kdyby mi někdo poradil a neodkazoval mě jen na hledání :)
Belo93
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny_one 22. 3. 2009 22:01

Zdravím, mám jeden dotaz, komunikuji často se zaměstnanci ve firmě a potřebuji jim poslat sms, třeba 40, každému to samé s popisem jízdy.... U Nokie to bylo jenoduché, ale tady u Lg pc suite tuto možnost nemohu nikde najít, můžete mi poradit. Diskuzi jsem přečetl celou,ale možné, že jsem něco přehlédl...tak mě neodkazujte na tlačítko Hledej. Děkuji
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod caid 22. 3. 2009 22:22

Johny_one - mno ku990 podporuje hromadne odesilani zprav pres mobil...
Belo93 - http://viewty.webnode.cz/ tohle je odpoved na vse
fila-DIIIIIIIIIKYYYYYYYYYYY za ten multitaskingovej java balicek :)

:twisted:
LG KU990_V10i
uprava interface foto-kamera,schema HTC touchFLO,upraveny dialpad,NYX upraveno,zvysena hlasitost sluchatek a repro,upraveny medialni prehravac,zvysena vydrz baterie,zmeneny system menu,odstanena stylizace operatorem...
caid
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka