LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rotakttt 22. 3. 2009 22:34

Zdravim. Mam zajem o tento telefon a predem se omlouvam, ze se mi nechce cist 60 stranek odpovedi.
Precetl jsem si nekolik recenzi, ale presto mam jeste par otazek.
1) Jak dlouho vydrzi baterie pri normalnim pouzivani, nebo pri velke zatezi, jako je neustale sledovani filmu, popr. hrani her?
2) Ma krome ekvalizeru mp3 prehravac jeste nejakou chybu? Nelze to resit nejakou javovou aplikaci?
3) Jaka je rychlost odezvy telefonu? Je opravdu tak pomaly pri prohlizeni fotek, popr. pri spusteni vice ukolu najednou?
4) Da se aktualizovat firmware v domacich podminkach pres kabel jako napr. u nokii nebo se?
5) Lze nejak prehrat firmware na nejaky neutralni, pokud bych zakoupil brandovanou verzi?
6) Jake jsou moznosti customizace, tuningu?
7) Je v baleni pametova karta a hadrik na ocisteni telefonu?
8) Lze spustit vice java aplikaci najednou?
9) Lze displej pretocit na sirku?
10) Dá se tento mobil nosit pohodlne v kapse?
11) S lg nemam zadne zkusenosti, tak pripadne jestli nema tato znacka nejakou vetsi vseobecnou chybu.
Mam velke zkusenosti s telefony K750i a N6120c, tak pripadne muzete porovnat s nimi. Dekuji za odpovedi.
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 23. 3. 2009 07:21

Ahoj. Na mobilmanii jsem se dočelt, že má ten to telefón paměť na kódy. Ale hledám intenzivně a stále a FURT nic. Žeby chyba? :?: :?: :?: :?: :shock:
---------------------------------
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Codyhuman 23. 3. 2009 14:09

Pěkný den,
uvažuji o koupi tohoto mobilního telefonu a chci se zeptat jestli podporuje Excel a Word soubory.
Mobil chci koupit u firmy mobilky.cz, ale nejsou s tím dobré skušenosti, má ho někdo odtud?
díky předem za rady
Codyhuman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 23. 3. 2009 14:57

Codyhuman píše:Pěkný den,
uvažuji o koupi tohoto mobilního telefonu a chci se zeptat jestli podporuje Excel a Word soubory.
Mobil chci koupit u firmy mobilky.cz, ale nejsou s tím dobré skušenosti, má ho někdo odtud?
díky předem za rady

Word i Excel jo.
taky jsem uvažoval o jehou koupi z takovych podobnych stranek. Ale nakonec jsem ho vzal u Vodaf. je asi o 1tis levnější než v normlaním obchodě ale zase o 1 tis. dražší než na Eschopu podivnych prodejcu. hodně jsem o tom četl a dost lidi je pomlouva že prodavaji šedivky. a do toho se mi moc nechtělo. tak mam pořadnou zaruku a vim že mi to vyreklamujou skoro všude. Jo otravuje mně ten napis na něm Vodafone, ale to je mala daň za jistotu.
............ ZBIGINEK..............
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Belo93 23. 3. 2009 20:25

Já ano kupoval jsem ho před dvěma týdny a je pod displayem :)
Belo93
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Codyhuman 23. 3. 2009 22:54

děkuji za rady, ještě co si myslíte co je lepší ? Nokia 5800 Xpress Music a nebo LGcko ? respektivě v čem
Codyhuman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caid 24. 3. 2009 07:17

Chtel bych se optat jestli nekdo nemate navod v cestine jak si flashnout fw u naseho milaska? :)

Zbigi_33 --- tky sem nikde nenasel pamet na kody :(

a logo vodafone pod displejem mam,logo nebylo jen na prvnich par varkach od dodavatele,o telefon byl velkej zajem tkze se na nektery nestihly dat loga :D co bych za to dal nemit ho tam- :shock:
LG KU990_V10i
uprava interface foto-kamera,schema HTC touchFLO,upraveny dialpad,NYX upraveno,zvysena hlasitost sluchatek a repro,upraveny medialni prehravac,zvysena vydrz baterie,zmeneny system menu,odstanena stylizace operatorem...
caid
Junior

Odeslat příspěvekod ku990 24. 3. 2009 07:33

Já sem telefon koupil o něco levněji než u Vodafonu (takže bez loga) s nejnovějším firmwarem v10g 8/2008 a přitom z obchodu jenž garantuje telefony určené pro náš trh. Chce to jen trochu hledat.
Samsung I9100 Galaxy S2
ku990
Junior

Odeslat příspěvekod caid 24. 3. 2009 07:38

ja si bral KUcko sice od vodafonu,ale za 1500 :P mam pausal,tk proc to nevyuzit.
LG KU990_V10i
uprava interface foto-kamera,schema HTC touchFLO,upraveny dialpad,NYX upraveno,zvysena hlasitost sluchatek a repro,upraveny medialni prehravac,zvysena vydrz baterie,zmeneny system menu,odstanena stylizace operatorem...
caid
Junior

Odeslat příspěvekod Codyhuman 24. 3. 2009 07:45

Fíla thx, jinak díval jsem se k O2 a tam ho ani neprodávají že?
Codyhuman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caid 24. 3. 2009 09:11

KU990 mimo vodafone uz operatori neprodavaji .

Nabito 119 > 4 577 Kč
Nabito 350 > 3 977 Kč
Nabito 700 > 2 977 Kč
Nabito 1150 > 977 Kč
Nabito 2100 > 577 Kč
Vodafone karta > 5 577 Kč
LG KU990_V10i
caid
Junior

Odeslat příspěvekod Zbigi_33 24. 3. 2009 10:23

caid: A cheš vychytavku na ty kody? ;-)
Naposledy upravil Zbigi_33 dne 24. 3. 2009 10:35, celkově upraveno 1
Zbigi_33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kiki0 24. 3. 2009 20:07

zdravím!
neviete niekto kde môžem stiahnuť hru space commando platoon pre ku990?
Nokia E7 Silver with Symbian Belle
Future : Nokia N9 Black 16GB
kiki0
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 24. 3. 2009 20:59

caid píše:Johny_one - mno ku990 podporuje hromadne odesilani zprav pres mobil...
Belo93 - http://viewty.webnode.cz/ tohle je odpoved na vse
fila-DIIIIIIIIIKYYYYYYYYYYY za ten multitaskingovej java balicek :)

:twisted:

Jj, díky. Tak to dosud dělám, ale je to jak si neergonomické ;-) Opravdu to přes ten dodávaný pc suite či nějaký program třetích stran nejde???
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod B-eckham 24. 3. 2009 23:21

Potřebuju radu...
Mám udělanou zálohu svého viewty a chtěl bych tam hodit vše původní...
jak na to?
stačí jednoduchý návod:)
B-eckham
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka