LG KU990 Viewty temata - navod

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod leosm 3. 4. 2008 14:26

Dobry den,

bohuzel jsem nenasel zadny navod na instalaci tema do lg viewty, nepomohl by mi nekdo s tim? Stahl jsem si EFS Media Builder, dale i tema i.3D a vlozil soubor "shortshut.swf" do LGAPP/Media/swf a dale adresar "pak" do LGAPP/Media/swf/theme, ale i po restartu se mi v novych temach nic noveho neobjevi... Diky moc za odpoved
Naposledy upravil matho83 dne 6. 7. 2008 12:39, celkově upraveno 1
Důvod: upraveny nazov
leosm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 22. 6. 2008 18:53

Istalace Theme manageru 3.2

1. Přepněte Usb připojení s Mass Storage na Data service.

2. Stáhněte Theme manager 3.2 do C:/(Kam chcete, nesmí to být hlavně na ploše, jinak to neuvidíte).

3. Stáhněte EFS_Media_Builder a otevřete a zmáčkněte na nabídce EFS File Explorer.

4. Musíte přepsat ‘‘theme_bg2.swf‘‘ do ‘‘LGAPP/Media/swf/theme‘‘ s použitím EFS_Media Builder. (Bude se to na cházet tam, kde jste uložily Theme manager 3.2). Přepisuje se to tak, že v horní tabulce otevřete LGAPP/Media/swf/theme a v dolní tabulce si najdete Theme manager 3.2 soubor bg2.swf‘, pravým tlačítkem zmáčkněte na bg2.swf, kde se Vám objeví write -delete -rename -refresh zmáčkněte na write.

5. Vemte a vložte "widget2.swf", "widget4.swf" do LGAPP/Media/swf/, ten samý postup opakujete tak, jak v bodu 4, akorát se tam liší výstupní cesta LGAPP/Media/swf/.

6. Ukončete program EFS_media_Builder.

7. Odpojte USB kabel od PC !!

8. Změňte USB nastavení s Data Service na Mass storage.

9. Zapojte Usb kabel do PC a počkejte, než Vám Windows otevře okno souboru Vašeho mobilu. (stejný jak vkládání cd!!).

10. Pak vyjměte Themes složku z raru a vložte ji do základní nabídky na Vaší kartě. (Je to právě to okno, co Vám otevřel Windows při zapojení Usb).
Jak ho použít:

1. Jděte na základní nastavení obrazovky (screen) --> Handset Theme--> a vyberte ten druhý (Silver).

2. Na klávesnici telefonu zmáčkněte 2x rychle tlačítko ‘‘ C ‘‘ na Vašem telefonu, kde se zobrazí Theme manager s motivy, při změně motivu neohrožujete svůj telefon!

Je to tlačítko mezi zvednutím hovoru a ukončením hovoru.

Jednoduché že?

zdroj:
<odstraněn odkaz proti pravidlům fora>
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Linda373 6. 7. 2008 11:18

ahoj...chci se jeste zeptat ohledne temat na LG Viewty...nikde na netu nemuzu nic najit, mela jsem stahly Viewty ThemeCreator ale nejak to nefachcilo...kdyz jsem si temata stahla do mobilu, tak mi vlastne neslo nic ulozit...vzdy to napsalo ze je nedostatek pameti a to mam 2GB...a nenacetlo se to do temata ale zustalo to ve slozce na pametove karte...kdyz jsem mela E65, tak se mi vzdy stahlo tema do aplikaci a pak do temat a dalo se otevrit...jak to funguje tady? dik moc...jsem z toho vcelku nestastna...protoze filmy a tak vsechno jde, jen ty temata ne...dokonce ani na http://www.zedge.net, kde jsou temata na vsechny fony...nic neni... :-S

ahoj...to musim pripojit tel, ked chcem vytvarat temata?
Naposledy upravil seterwohipikule dne 8. 7. 2008 09:23, celkově upraveno 2
Důvod: příspěvky sloučeny
Linda373
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tudzo 8. 7. 2008 09:19

Chcel by som sa pripojiť k Linde. Kde vlastne môžem zohnať nejaké témy na Viewty? Dík za info
"The path of the righteous man is beset on all sides
By the inequities of the selfish and the tyranny of evil men.
Blessed is he who, in the name of charity and good will,
Shepherds the weak through the valley of darkness ...
tudzo
Junior

Odeslat příspěvekod Elisek88 18. 2. 2009 12:48

Tak jestli jsem to spravne pochopila, tak ty temata se skladaj z flashe, tedy swf, našla jsem stránku, kde se dají stáhnout:

Kód: Vybrat vše
www.ownskin.com
.

Doufám, že to tedy alespoň někomu pomůže.
Elisek88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 18. 2. 2009 13:47

Na tech strankach nejsou temata pro LG Viewty. Flashove soubory tam sice jsou, ale jsou nepouzitelne ve Viewty.
Tema musi byt specialne vytvoreno pro Viewty, navic instalaci tematu muzes prijit o zaruku, protoze musis provest zasah do firmware telefonu. Oficialne nejsou temata pro tento mobil podporovana.
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod juraj111 25. 2. 2009 18:02

Ahoj-nevíte někdo kde by se dal stáhnout manuál na LG KU990?Díky
juraj111
Kolemjdoucí