Tak musím editovat sprint 100m- 9.12 110m překážek-11.90 celkem- 4487
to nanook: pokud nás tady nechcete jen všechny naštvat, jak že jsme to blbý, tak gratuluji Ale vzhledem k tomu, že já mám bez oštěpu 4431 a vy "s" 5132, tak by spíš sázel na variantu, že si z nás děláte srandu..
no ja se setkal s vysledky i v SG2 kdy to mel nekdo na symbianove nokii a vysledky byly dechberouci, ja myslim ze to je realny... ovsem na hloupem telefonu bych rekl ze je nemozne se k temto vysledkum dostat... vcera sem to celkem paril a ve skoku o tyci sem vic jak 5,59 m nedal..
moje aktualni: 100 m - 9,81 s skok daleky - 8,17 m 110 m prekazky - 12,25 s skok o tyci - 5,59 m ostep - 83,22 m turnament - 4364 bodu
jenze on bral nejlepsi vysledky, nikde neni zaruceno ze v jedne discipline v turnamentu vyhoris a pak ti klesnou body, ja mu verim, proste symbian nokia.. tu mu ale nezavidim...
Jde o to, že rozdíl mezi mým a jeho maximem je 701 bodů- doopravdy by mohl až takhle bouchnout v jedné z disciplín a získat v ní takto málo bodů, když jinak dává takové výkony?
to j.broucek : Nechci nikoho nastvat a ani srandu si nedelam. Jde o to, ze vsechny rekordy mam ze survivalu. Kdyz jedu tournament, tak mi to nejak blbne a mam to trochu zpomalene, proto nikdy nedam takovy vysledek jako s eskymakem