jVlaky - jízdní řády v Javě

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ladzi 4. 11. 2009 22:17

Ano, k tomuto se připojuji. Poslední dobou celkem dost cestuji po celé republice a řazení vlaků by se opravdu hodně hodilo.
Ladzi
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 18. 11. 2009 14:27

Ty udaje by se tam samozrejme dat mohli, ovsem je treba je brat hodne neoficialne, jelikoz zmeny v razeni souprav jsou skoro na dennim poradku. Pak je otazka, jestli to bude stat za to ... Ty zmeny se vlaku vyssi kategorie EC, IC tykaji minimalne, ale u normalnich rychliku je tech zmen hodne a jsou celkem casto diky technickemu stavu vozoveho parku na CD.
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod still_wolf 30. 1. 2010 17:46

Ahoj, chtěl bych moc poděkovat. Hodí se to jako nouzovka. Ale na nějaké pořádné plánování bohužel ne :-( Čeho sjem si zatím všiml je to, že dotyčný program hledá vlak v dotyčný čas, bez ohledu na to, jestli na spoj bude člověk čekat i několik hodin. Taky je škoda, že se nevyhledá více variant. Jsem si vědom toho, že obtížnost dotyčného programu by vzorstla, ale opravdu by se to tam hodilo. Chtěl ještě moc poděkovat, protože i tak mi to párkrát zachránilo několik hodin ;-)
still_wolf
Junior

Odeslat příspěvekod Aliiik2 18. 2. 2010 20:22

super program, diky za nej, konecne si to porad nemusim psat na papirky. v kategorii "vyhledat spojeni" by me potesilo tlacitko na prohozeni Z/Do
............omlouvam se, funkci prohozeni jsem uz nasel, takze SUPER!
Aliiik2
Junior

Odeslat příspěvekod zntznt 19. 2. 2010 12:51

Celkem dobrý program, jsem zvědavý, jak to bude fungovat, až to bude optimalizované na dotykový displej.

Pro autora programu: Chtělo by to v hlavním menu opravit chybu, místo Vlaky je tam napsané Vraky :-D i když to je taky pravda, že tu jezdí vraky :-D :-D
N3210->N3410->N6600->N6230i->N5800 XM->N8->N9->iNew v3->OnePlus X
zntznt
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 19. 2. 2010 12:57

...tipuju, že ty Vraky tam budou schválně :)
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod kisch 16. 4. 2010 10:58

Aplikace je super. Jen jsem zjistil chybu, která se táhne od první verze 2010. U spojení Ostrava Svinov - Vítkov to hledá blbě u několika dopoledních spojení. Např: Ostrava Svinov odjezd 11:20/příjezd Suchdol nad Odrou 10:56. :shock: Zatím jsem se s cestováním v čase o pár minut u ČD nesetkal. O 30 let dozadu, to jo. :D
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 16. 4. 2010 11:34

Je to tak, nejaka chybicka se asi vloudila no :-) A kudy se tam jezdi normalne, pres Studenku nebo Ostrava hlavni ?
Obrázek Obrázek
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod hekrhy 16. 4. 2010 13:39

jojo, je tam nějaká zákeřná chybka, díky které to někdy hledá i vlaky, které jedou dřív než v dané stanici vůbec jsem (ať už je výchozí nebo někde na trase) a pořád nemůžu přijít na to čím to je :-))

snad bude o víkendu pršet a budu mít čas se na to pořádně podívat...a v neděli večer pak bude nová opravená verze :-)
hekrhy
Junior

Odeslat příspěvekod kisch 23. 4. 2010 18:16

Sentry
Jezdí se přes Studénku.

Zkoušel jsem novou verzi z 20.4.2010 a hledá mi to Ova Svinov - Vítkov pořád špatně. :hm Asi omezím cesty do Vítkova. :-D
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 23. 4. 2010 18:27

No jo je to tak, ten spoj v 11:20 to vyhledava porad spatne ... tak snad Hekrhy tu chybu najde ...
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 26. 4. 2010 16:09

hekrhy

....chtel jsem se zeptat na verzi pro dotykove telefony, jak jsi s ni daleko a jestli nechces poslat nejakej build na otestovani. Kamos si koupil dotykovku a JR pouziva dost casto, je to takovej puntickar, takze by ti to dokazal otestovat podle potreby. Zkousel tam stavajici verzi, co jsi ted vydal 18.4.(tedy nevim, jestli uz tam je neco pro dotykove telefony) a objevilo se mu tam soft ovladani krizovy kurzor vcetne menu klaves. No a pod tim byla ctyri pismena A, B, C, D. Ale pouze A a B reagovala, ale psala tam jen pismena pw tusim, jinak nic. Takze nesel zadavat rucne nazev stanice.
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod hekrhy 26. 4. 2010 16:44

na ten Vítkov mrknu, testoval jsem to na jiné podobné chybě (někde u Děčína) a tam to už funguje správně...ale asi ta oprava nebyla stoprocentní :hm

s těmi dotykovými telefony je to horší...pořád to neběhalo jak mělo (bylo to pomalé, scrollování se zadrhávalo apod.), takže jsem se vrhnul do komplet předělávání celého uživatelského rozhraní...zatím nemám žádnou testovací verzi, jen takové útržky, na kterých si vždycky něco ladím :-)
hekrhy
Junior

Odeslat příspěvekod kisch 30. 4. 2010 16:09

No ale jinak aplikace výborná. :tleskani Ten Vítkov je detail.
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 1. 5. 2010 10:33

Tak detail to je pro vsechny, ktery se v dane oblasti vlakem nepohybuji ;-)
Krom toho, jak psal autor, podobna chyba byla nekde na Decine. A to jsou zatim 2 zname chybky, na ktere prisli uzivatele.
Sentry
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka