BlackBerry 9000

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Arrow79 23. 2. 2009 21:06

Kto je znudeny z inak vyborneho dizajnu Bolda, odporucam (sice dost drahe) vyskusat kryty od f. Colorware.
http://www.colorwarepc.com/p-165-blackberry-bold.aspx

Mate oblubenu farbu? Nieje problem ani metaliza ;)
iPhone 4 32GB White (iOS: 5) - Orange
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod Joe Hallo 24. 2. 2009 12:02

Dobrý den,
mám blokovaný mobil (samozřejmě BB Bold) na síť O2 a potřeboval bych o odblokovat (mám Vodafone).
Mohl by mi prosím někdo poradit jak na to nebo jestli je lepší to přenechat odborníkovi?
Předem děkuji za odpověd
Joe Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bb5unlock 24. 2. 2009 20:29

odporucam to nechat na odbornika, aj ked cena asi nebude velmi priatelna
bb5unlock
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 24. 2. 2009 20:44

Mno, Joe, pokial viem, malo by to ist aj zadara.
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod Joe Hallo 24. 2. 2009 23:11

Nevítě někdo o nějaké diskuzi nebo návodu na odblokování telefonu?
Naposledy upravil Joe Hallo dne 25. 2. 2009 10:06, celkově upraveno 1
Joe Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 25. 2. 2009 06:06

To s odblokováním nemá nic společného.
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod m3power.sk 25. 2. 2009 14:48

otazka: vie Bold zvonit a vibrovat sucasne? lebo mne zacne vibrovat a potom prestane a zacne zvonit.... nevie to sucasne?
[img]http://www.peppo.sk/power.gif[/img]
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod jike 25. 2. 2009 16:03

je potřeba aplikace Buzzme
jike
Junior

Odeslat příspěvekod Joe Hallo 26. 2. 2009 11:18

poradí mi někdo?
snažil jsem se nainstalovat nový FW do boldu ale u konce se mi to seklo tak sem musel zrušit instalaci, ale ted když si chci spojit bolda s pc tak mi to nejde. Poradí mi někdo?
Joe Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Joe Hallo 26. 2. 2009 12:19

vyřešeno
Joe Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Joe Hallo 26. 2. 2009 12:26

No ale mám další dotaz: Sem v zoně s Wi-fi připojením ale kodovaným, učet u operátora wi-fo sítě mám a rád bych se zeptal jak nastavit Bolda na to, aby se mohl připojit k této kodované síti
Joe Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m3power.sk 26. 2. 2009 16:42

otazka cislo dva - pouzitie BOLDa ako modem na pripojenie k netu...

schema - -notebook bluetooth/kabel - bold - HSDPA internet??

nejaky soft alebo nieco cez co sa pripojit??

inak bluetooth niekto spojazdnil? mne sa nedari - spoji sa s druhym telefonom a nic.. hned sa odpoji...

a s PC sa nespoji vobec cez BT
[img]http://www.peppo.sk/power.gif[/img]
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 27. 2. 2009 08:24

m3power skusal som to len s kablom, cez BT mi nejak nefungoval Bold ako modem, nemal som moc casu sa s tym zabavat, kedze to nepotrebujem :) Ale cez kabel bez problemov.

BT mi funguje normalne, aj pre telefony, aj pre PC (pre DM su podporovane len nativne ovladace od Microsoftu, cize napr. z Widcommom to nepojde. Inak, celkovo je Desktop Manager a BT na prd.. skoro jedine co sa s tym da robit je zalohovat. Cize pouzivam kabel.

Joe Hallo: No wifi je bez problemov, daj si vyhladat siet, pridat ako profil (bude pytat pristupove heslo do siete) a malo by Ti to fungovat. Na prvych OS mal Bold problem s dostanim IP adresy od DHCP servra, tieto to uz maju akotak lepsie. Stale ale pouzivam pevne IP adresy pre Wifi
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod Joe Hallo 27. 2. 2009 11:27

Arrow79

Díky za radu, ale přesto mi to nějak nejde. Nevíš prosímtě jaký je ted nejdnovější FM? Zkusím nahrát ten nový. A ještě kde ten nový najít
Joe Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mkappa 27. 2. 2009 11:34

O BB 9000 zatím jen přemýšlím. Jedna z věcí, které mě zatím odrazují, že na pochotovostním displeji se neukazují nejbližší schůzky z kalendáře (tak jak jsem na to zvyklý z přístrojů s WM nebo se Symbianem). Proto se ptám zkušenějších uživatelů: je možné změnit nastavení Bolda tak, aby se pohotovostní režim v tomto smyslu přizpůsobil? Za rady díky předem.
BlackBerry Bold 9700 (OS 5.0.0.423)
mkappa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka