BlackBerry 9000

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m3power.sk 1. 3. 2009 22:47

Arrow - cize odporucas upgrade z mojej povodnej v4.6.0.162 ??

v com su novsie lepsie...??

sorac za blbe otazky ale kebyze nieje toto forum tak BB uz leti von oknom alebo ho rozdupem,, ale ucim sa...

dalsia blba otazka: kde su mapy?? neviem ci som slepy blby alebo co.. ale nemam ich tam.. neviem nic take najst... jedine som si stiahol google maps... ale nejaka normalna navi ?
[img]http://www.peppo.sk/power.gif[/img]
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 2. 3. 2009 07:57

m3power: z povodnej 162 urcite ano. Novsie OS su lepsie v rychlosti systemu, evidentne. Maju rychlejsi webbrowser, dlhsie vydrzi baterka. Ved kludne sa pytaj na vsetko co Ta napadne, od toho tu je to forum ;)

No a BB Maps. Su blokovane Orange-om, ale da sa to riesit. Staci nahrat cez Desktop Manager upravene Service Books (mam ich, mozem poskytnut) a budu aj BB Maps dostupne ;) Ale offline navigacia zatial pre BB nieje.
iPhone 4 32GB White (iOS: 5) - Orange
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 2. 3. 2009 08:14

Tak toto nieje normalne!!! Mame tu dalsi build:

Obrázek
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod pepo85 2. 3. 2009 08:22

:-DDD Asi maju stovku vyvojarov a kazdy sa pusta do toho svojho... Ked tak pozeram na tie platformy, tak to robia fakt asi tri oddelene skupiny...

Parada, ani sa necudujem, ze zachvilu nam z toho budu Boldy blbnut...
Ericsson g628 :: Siemens c35 :: Nokia 3410 :: Nokia 6320 :: SE T68i+CommuniCam T330 :: SE T610 :: SE T630 :: SE K800i :: BB Bold
Asus F5R-L+ Lacie MD 160GB :: Palm m505
Nikon D80 + Nikkor AF VR 70-300, Sigma DG 28-70 f2.8 a Sigma DG 28-300
pepo85
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 2. 3. 2009 08:58

Takze .245 nema cestinu, je to EastAsia.. takze prehodim .241 na .244, ktora vysla vcera :D Dufam, ze o dva dni bude zas .248 tam ma asi rezne :D

edit: Tak .244 mam nahodeny, opat je tu problem s automatickym menenim slov pri pisani. Aj po vypnuti v Kontrole pravopisu to stale robi. Ale ved, nevadi az tak. Rychlost pristroja je fajn. V moznostiach je konecne prelozene policko Profily (Vyzvaneci tony) (predtym po anglicky). GPS velmi rychle, pripoji sa za par sekund. Zaujimavo drzi baterka, zatial od deviatej klesla len o 5%. Uvidime.
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod jike 2. 3. 2009 14:42

tohle už neni normální :shock:, ta .241 nebyla špatná co se týká baterie
jike
Junior

Odeslat příspěvekod m3power.sk 2. 3. 2009 15:51

Arrow79: keby som ta mohol poprosit o to zprevadzkovanie BB maps - mam telefon z orange, takze asi to je blocknute...

keby si mi vedel napisat navod a poslat Service books kludne aj na mail.

m3power@m3power.sk

velkost prilohy je neomedzena...
dik.
uspesne som upgradoval na 221 za pomoci tohto fora, vsetko na prvykrat - dokonca som bol prekvapeny ze vsetko ostalo na svojom mieste, aj rozlozenie ikoniek v teme, proste vsetko. Trosku sa zmenili niektore popisky v moznostiach...
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 2. 3. 2009 17:22

Jike: zatial vyzera velmi dobre 244 co sa tyka baterky.. ale nechcem to zarieknut.

m3power, poslem do mailu ;)
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 3. 3. 2009 18:46

.244, tomu sa povie OS panov. Vyborne veci:
- baterka je neuveritelna, druhy den Bold zije, este mam 45% (cca 300 mailov, 4 hodiny hovoru)
- telefon je celkom rychly, aj ked sa mi zda, ze .237 bol rychlejsi (neviem presne :))

Zle veci:
- napevno je zapnute sifrovanie dat na pamatovej karte, aj ked je to vypnute, stale mi fotky robi s priponou jpeg.rem :( (da sa vyriesit tym, ze sa zapne sifrovanie pre Device a Media Files ostanu na Off) - cize vyriesene! :)
- automaticky text aj po vypnuti meni slova pri pisani

Idem asi na .245, aj ked nema cestinu... ak bude mat ale slabsiu vydrz na baterku, tak ma asi rezne :(

Edit: Takze necham 244. Hlavne kvoli baterke.
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod m3power.sk 3. 3. 2009 20:10

arrow79: no , ked nahram service books od teba, mam mapy ale nejde nic, nejdu maily nejde nic, ani prehliadac, vsade je iba orange world. mapy sa tiez nevedia pripojit, ked si poslem spat origo service books od orange tak zmiznu mapy ale vsetko ine ide..

v mapami mi neslo ani icq....

pri tych tvojich service books je pocet poloziek len 4 v desktop managery a v origo 12 tak teraz neviem ci nieco robim zle alebo to spolu nepojde....
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod m3power.sk 3. 3. 2009 20:25

velka haluz, mail som nastavil ale mapy stale nejdu, su sice v ponuke ale vypise to ze problem zo sietou, icq vypisuje ze tato sluzba nieje aktivovane pre tento handheld, nechapem s toho. service books s nastavenim mailu malo 6 poloziek... kua.. keby sme vedeli editovat povodne service books co mam s pridanim map a spat ich nahrat do BB bolo by to skvele a fungovalo by to... takto to nejde alebo ja nieco robim zle.. nevim
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod pepo85 3. 3. 2009 20:48

Mas aktivne BIS? Mne to robilo tiez, lebo som mal len OW mini, treba mat aktivne BIS u operatora...
Ericsson g628 :: Siemens c35 :: Nokia 3410 :: Nokia 6320 :: SE T68i+CommuniCam T330 :: SE T610 :: SE T630 :: SE K800i :: BB Bold
Asus F5R-L+ Lacie MD 160GB :: Palm m505
Nikon D80 + Nikkor AF VR 70-300, Sigma DG 28-70 f2.8 a Sigma DG 28-300
pepo85
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 3. 3. 2009 21:14

Pepo, jo ma aktivne BIS sa mi zda, ze na skusku si to dal.

m3power, skusime to inak... poslem ti service books priamo z mojho phonu... osobne ich tam mam 16 (4x = 2 mailove ucty). Mne to funguje uplne perfektne. Poslem zajtra cez den. Nechce sa mi momentalne babrat sa s BISkom nanovo...
Arrow79
Junior

Odeslat příspěvekod m3power.sk 4. 3. 2009 09:45

jo jo dik. mam BIS a aj OW maxi lebo BB vyuzivam aj ako modem k notebooku...

proste s origo service books mi ide vsetko ale nejdu mapy.

s tvojimi mam sice mapy ale nejde nic ostatne
m3power.sk
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 4. 3. 2009 17:59

Chalani, odporucam OS .241

244, aj 245 maju problemy so sifrovanim medii. Napr. fotky maju priponu jpg.rem (spominal som vyssie)

Skusil som dnes 245, ale problem so sifrovanim ma hned vytocil, tak som dal naspat .241

Len dufam, ze vyborna vydrz baterky 244 bude prenesena aj do novsich buildov, ktore uz budu bez chyby. Podla ludi na crackberry je zatial najlepsia 237, ale mne sa viac pozdavala 241. Uvidime...

edit: btw dost zaujimave info ohladom vydrze baterky b237 napisal jeden user na crackberry. Odporuca plne nabit zariadenie pred aktualizaciou OS, urobit aktualizaciu OS, opat dobit bateriu na maximum, urobit battery pull (vybratie baterky pri zapnutom zariadeni) aspon na 5 minut. Vcelku by to mohlo sediet, vzhladom nato, ze 244 som daval pri full baterke a vydrz bola naozaj extremne dobra. Dnes som downgrade-oval na 241 pri 20%, tak som zvedavy co to urobi... :)

Plus este male info, od zajtra sa dockame obchodu s aplikaciami priamo od BB. Obchod ma nazov BlackBerry App World. Mozno sa konecne dockame viac softu a hlavne lacnejsieho softu ako doteraz! :)
Arrow79
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka