Chalani, odporucam OS .241
244, aj 245 maju problemy so sifrovanim medii. Napr. fotky maju priponu jpg.rem (spominal som vyssie)
Skusil som dnes 245, ale problem so sifrovanim ma hned vytocil, tak som dal naspat .241
Len dufam, ze vyborna vydrz baterky 244 bude prenesena aj do novsich buildov, ktore uz budu bez chyby. Podla ludi na crackberry je zatial najlepsia 237, ale mne sa viac pozdavala 241. Uvidime...
edit: btw dost zaujimave info ohladom vydrze baterky b237 napisal jeden user na crackberry. Odporuca plne nabit zariadenie pred aktualizaciou OS, urobit aktualizaciu OS, opat dobit bateriu na maximum, urobit battery pull (vybratie baterky pri zapnutom zariadeni) aspon na 5 minut. Vcelku by to mohlo sediet, vzhladom nato, ze 244 som daval pri full baterke a vydrz bola naozaj extremne dobra. Dnes som downgrade-oval na 241 pri 20%, tak som zvedavy co to urobi...

Plus este male info, od zajtra sa dockame obchodu s aplikaciami priamo od BB. Obchod ma nazov BlackBerry App World. Mozno sa konecne dockame viac softu a hlavne lacnejsieho softu ako doteraz!