BlackBerry 8900 [uživatelská diskuze]

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ladapav 21. 12. 2009 18:59

Poslední oficiální, tj. 4.6.1.310 T-mobile
ladapav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paffel 21. 12. 2009 20:35

Já mám 4.6.1.199 (platforma 4.2.0.102) O2, Koupeno jako bazarovka, takže kromě neorigo nabíječky nemám bohužel nic! Jedná se BB 8900.Potřeboval bych trochu podrobnější návod, jsem přece jenom amatér, ale rád se učím nové věci. Další problém na který jsem narazil je tento: pri propojení BB s PC pomocí Bluetooth mě odesílání souborů funguje jen jednostranně z BB do PC OK. Opačně ani Ťuk. Zřejmě mám něco špatně nastavené. Fakt bych potřeboval probudit tu info diodu na zmeškané hovory. Tohle hravě zvládala i má P1i z které pomalu přecházím. Tak mějte se mnou trpělivost a zkuste mi poradit. Předem móóóc děkuji každému případnému rádci. :idea:
Paffel
Junior

Odeslat příspěvekod ladapav 28. 12. 2009 12:40

Mám dotaz. Všiml jsem si, že se mi při vytáčení čísla na displeji zobrazí ikonka, která tam dřív nebyla. Je v pravé horní části a je to obdelníček s pěti tečkama úhlopříčně z levého dolního rohu na pravý horní roh.
Nevíte co to je? Nikde jsem se to nedopátral. Máte to tam také?
Dík
ladapav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paffel 28. 12. 2009 20:54

já to tam teda nemám, v pravém horním rohu mám oboustrannou šipku směřující šikmo (levý spodní-pravý horní) a to po celou dobu hovoru. Takže nevím a navíc mám BB velmi krátce jak už jsem psal. Může nám poradit někdo zkušenější??? :?: :?: :?:
Paffel
Junior

Odeslat příspěvekod xondrax 29. 12. 2009 10:09

Ja mam sice 8110 Pearl,ale ty sipky se mi tam zobrazuji taky-vykladam si je tak ze to znazornuje prubeh komunikace se siti-naskakuje to pri hovoru,odesilani sms a pri spustenem Jimm.
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod ladapav 29. 12. 2009 18:14

Tak už jsem na to přišel. Je to zapnutá funkce "enhanced call audio", což je nějaké zlepšení zvuku při volání. Aktivuje a deaktivuje se to pouze při volání v nastavení.
ladapav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paffel 29. 12. 2009 21:30

Poraďte mi někdo proč mi Bluetooth funguje jen jednostranně, z BB do PC je to OK, ale opačně ani náhodou. Spárování je podle mě v pořádku oba přístroje se najdou v pohodě. No a teď zjišťuji, že ani kabelem se nemohu spojit, po chvíli se rozpojí, přestane nabíjet a je hotovo, ve správci připojení to hlásí " zařízení pracuje správně", tak nevím ale nějak se mi nedaří! :hm
Paffel
Junior

Odeslat příspěvekod gree.n 31. 12. 2009 14:43

da sa vam streamovat video z youtube?
gree.n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paffel 1. 1. 2010 21:48

Tak problém s připojením pomocí kabelu jsem konečně vyřešil, byl prostě špatný kabel (neorigo-zřejmě nezapojeny všechny piny). Nový kabel origo Nokia a je po problému. Sháním origo motivy pro BB 8900 ale opravdu origo, já mám v BB jen jedno a to se mi zdá nějak málo, Byl by nějaký odkaz? o<:)
Paffel
Junior

Odeslat příspěvekod chl3b4 6. 1. 2010 09:39

Zdravím :)

Rád bych se zeptal, jestli se s BB dostanu na internet pouze se standartním připojením u operátora a nemusel bych bych přecházet k jinému a aktivovat BIS ? Díííky :)
Macbook Pro 13 2015
--------------------------------------------
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod ladapav 6. 1. 2010 21:42

Přes GPRS/EDGE to samozřejmě jde a je tam i wifi.
ladapav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PMAA 7. 1. 2010 23:08

Ahoj všem. Prosím, poraďte mi stručně. Mám firemni e-mailovou adresu: jmeno@firma.cz
Je možné si koupit, např. od T-mobile, aparát BlackBerry s tou službou BIS a dostávat na mobil maily, které mi chodí na firemní mail, aniž by se musel můj zaměstnavatel o to nějak starat ??
Jsem dost obyčejný uživatel a nějak mi nejde do palice, jak se ty firemní maily dostanou do T-mobil a potom na ten tydlifoun. Díky, PMAA
PMAA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ladapav 11. 1. 2010 21:10

Přes BIS si můžeš nastavit jakékoliv emaily, které jdou přes POP3 protokol. Jestli v práci používáte pro příjem mejlů tento protokol, můžeš si to v BB nastavit sám.
ladapav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chl3b4 12. 1. 2010 11:53

Zdravím :) Chtěl bych se zeptat, jak se dá BB8900 nastavit tak, aby fungoval internet pouze přes wifi. Doma se připojím k wifi, ale když chci jít na internet, tak stejně jede přes EDGE (Vodafone). Pokud dám v Nastavení mobilní sítě Vypnutí, tak poté se nepřipojím vůbec k internetu. Děkuji za odpověď :)
Macbook Pro 13 2015
iPhone 11Pro 64GB
Nikon D90
T-Mobile - Na míru s retencí
chl3b4
Junior

Odeslat příspěvekod thk1 12. 1. 2010 13:22

Ahoj všem,mám BlackBerry 8900 se službou BIS od T-mobilu a řeším možnost,zda je možné používat prohlížeč v notebooku a přístup na net přes můj telefon pouze přes APN blackberry .net.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Ostatní APN jsem nechal natvrdo zablokovat,není tedy možné použít APN internet T-mobile.
thk1
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka