chl3b4 píše:Ahoj, chci se zeptat zkušenějších uživatelů. Spoustu věcí jsem již vyřešil, ale mám chuť přeinstalovat svůj FW, ale bohužel nevím, jak na to

Pročítal jsem toto forum a našel jsem odkaz na slovenské stránky, ale bohužel nevím, jak mám přijít na ověřovací heslo

Koukal jsem na tento odkaz:
http://www.berryreview.com/2010/01/07/b ... -released/ a nevím, jestli to je správný firmware, který bych měl nainstalovat. Je tam čeština ?
Mám tedy dva dotazy:
1. Který FW mám nainstalovat (nepoužívám BIS)
2. Jak na instalaci FW.
Děkuji

Zdar, pouzivam uz docela dlouho na mem curve fw 5.0.0.411, taktez bez BIS u VF a maximalni spokojenost.
Postup strucne:
- zazalohujes si bb a odpojis
- stahnes firmware (googluj nebo pohlej na foru crackberry.com, jsou tam odkazy na megaupload)
- naistalujes v pc, restart
- pripojis bb, ale nepoustis bb desktop
- pujdes do C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
- smazes soubor vendor.xml
- spustis AppLoader
- pockas az najde zarizeni PIN
- pujdes do spravce aplikaci a ukoncis proces BlackberryDektopManager (nebo taknejak, muze se jmenovat i trochu jinak, dokonce snad i RIM...)
- das dale, pc by melo najit tebou nainstalovany fw v pc a nabidnout ti ho k instalaci
- pak uz jenom vyberes, ktere komponenty fw chces instalovat a spustis to
- po instalaci trochu trva prvni probuzeni bb, nech ho pripojeny k pc treba deset minut, me se treba stavalo, ze nabihani os v bb se kouslo ve tretine, ale kdyz ho nechas lezet, pripadne vyndas na chvili baterku, tak se to nakonec asi povede..fw jsem si prehraval asi 3x a vzdy se to nakonec povedlo a to jsem docela pc lama

Hodne zdaru!
Tady je par tipu na sw, kdyz provozujete bb bez BIS, BES:
OperaMini 5 beta 2 - prohlizec
Gmail - mail
Viigo - rss, pocasi
Ubertwitter
Googlemaps
GPSlogger
BeejiveIM (ICQ, Skype, atd...)
Nimbuzz (to same)
MySpace
Vsechno z toho jede na OS5, bez BIS, BES, pres Vami nastavene APN