Telefon je pracovny a prisiel mi rovno z Orange do roboty. Prisiel v stredu. Rozbalil som krabicu, dal tam simku a baterku a zapol telefon.
Chcel som sa prevonit na moj druhy mobil, nech viem svoje cislo. Lenze to neslo. Tak som si vravel simka urcite nie je este aktivna. Tak som to nechal tak a pracoval dalej. Doma som sa na to pozrel a nakoniec som nenasiel nikde postup na aktivaciu (ktory som ani nikdy v minulosti nemusel robit). Tak si vravim, toto je divne. Nasiel som si svoje cislo v papieroch a prezvonil sa. A ono to islo. Potom som dal spetne volanie a z N95 a to uz islo tiez.
Tak som si vravel no super, uz je to aktivne. Neskor som skusal znova vytocit cislo a neslo. Nakoniec som zistil, ze ak ho zadam v tvare +421 (taky bol aj pri spetnom volani), tak to funguje.
Tak som si vravel, ci to nebude nastavenim. Lenze nikde som take nastavenie zatial nenasiel.
A robi mi to obrovsky problem, pretoze telefon som uz synchronizoval aj s exchange serverom a mam tam vsetky kontakty, lenze vsetko v tvare 0901123123. Hocikomu zavolam, tak to nejde a vypise po chvilke disconected. Mam aj n6120 a HTC TyTN II, ktore synchronizujem s tym istym exchange serverom a ziaden problem nemam. Teda problem urcite nie je v tvare cisla, ale problem je niekde v nokii.
Ono sa to zda ako banalnost, ale proste bez toho je to takmer nepouzitelne. Idem skusim reset a dam vediet, ale podla mna nepomoze. Neslo to od zaciatku.
EDIT: Nejde to ani po cistim HR. call button+*+3 + zapnut telefon a cakat. Zadal som znova datum, cas, vybral stat. Video natocene ihned po HR.
http://rapidshare.com/files/230861513/20090509_001_.mp4Chcel som dat teraz aj update firmware, ale pise ze mam najnovsi 30.0.018