Nokia 7710 a Internet

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 23. 4. 2005 19:57

Jaké máte kdo zkušenosti s Nokií 7710 a prohlížením internetu na ní??? Nokia-maniak
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 23. 4. 2005 20:42

Já bych tomu vytknul snad jenom tu rychlost, ale jinak je to hodně super, kvuli ní bych si snad zas pořídil dn :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 24. 4. 2005 18:54

Ty máš na 7710 odzkoušenej internet??? Jak to chodí, resp jak se to zobrazuje , hezky??? Moc o ní uvažuju místo 3230.doporučuješ??? Nokia-Maniak
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 24. 4. 2005 20:29

no, sám ji nemám, měl jsem jí k dispozici pár hodin a to přímo s DN, telefon je to nabušenej, akorát ta rychlost se dá fakt hodně vytknout, navíc to ukončování app se mi tak hodně znelíbilo, musi se to vypínat přes switcher od 3. strany a ani ten neni dokonalej, pomalost se projevuje všude, ale dá se překousnout, jinak je to hodně nabušenej telefon, internet prostě rulez, zobrazení je fakt pěkný, akorát je to prostě všechno menší :wink:

jinak 3230 a 7710 jsou uplně rozdílný telefony, ty spojuje tak akorát to, že oba jedou na Symbianu, jako obecně a ještě to sou obě Nokie, musíš si sám vybrat, jaká platforma ti víc vyhovuje, jestli ti vyhuvuje změna nebo ne, ale tak máš 6630, tkaže mužeš tu 3230 klidně nekam zahodit a vzít 7710 - aspon na zkoušku :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Dave 25. 4. 2005 14:17

Mám N9500 a když jsem ji srovnával s N7710, musím říct že 7710 vede, přinejmenším co se internetu týče, není ji v podstatě co vytknout :tleskani .
Sice je prohlížeč relativně pomalý, ale je to srovnatelné s komunikátory řady 9x00.
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 25. 4. 2005 14:38

Dave píše:Sice je prohlížeč relativně pomalý, ale je to srovnatelné s komunikátory řady 9x00.d/quote]

sice sem je neměl vedle sebe, ale ihmo je ten u 9500 přece jen rychlejší
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 25. 4. 2005 18:45

Tak jsem do ní dnes skočil...urval jsem poslední kus ofiko od operátora...a jsem nadšenej..ještě v ní hodně tápu, ale internet je na ní super....
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod Dave 25. 4. 2005 19:26

Blahopřeji, taky do ní asi teď půjdu. Plánoval jsem sice 6681 ale dostaly mě videa ve formátu 16:9, internet a zpracování přístroje celkově.
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Odeslat příspěvekod bozskydave 27. 4. 2005 17:53

internet je naprosto boží neměl jsem žádnej problem, zobrazí prakticky vše.
bozskydave
Junior

Odeslat příspěvekod Petr B. 13. 5. 2005 12:04

Dave píše:Blahopřeji, taky do ní asi teď půjdu. Plánoval jsem sice 6681 ale dostaly mě videa ve formátu 16:9, internet a zpracování přístroje celkově.j/quote]

Videa jsou sice ve formátu 16:9 hezká, ale zatím se mi nepodařilo přijít na to, jak zařídit, aby byla i plynulá (25 fps...).
Všechno hezké jednou končí...
Petr B.
Junior

Odeslat příspěvekod Petr B. 13. 5. 2005 12:05

bozskydave píše:internet je naprosto boží neměl jsem žádnej problem, zobrazí prakticky vše.y/quote]

To ano, ale je to poněkud pomalé...
Všechno hezké jednou končí...
Petr B.
Junior

Odeslat příspěvekod Georgo 13. 5. 2005 18:37

Je to fantázia - aj tým, že používa mobilnú Operu, ktorá si zachováva mnhoé kvality jej "väčšej sestry" z desktopov.
Bohužiaľ som zatiaľ nemal možnosť nejako extrémne surfovať (pri cene 20,48€/1 MB je to celkom o hubu), ale to, čo som skúšal, bolo fakt úplne v pohode.
Zobrazenie sa dá nazoomovať percentuálne, alebo to nechať na Smart Screen Rendering, ktorý to celkom zdarne stiahne na šírku 640 (teda na displej).
Rýchlosť mi prišla subjektívne o maličko lepšia ako na 9500, ale boli to rôzne weby, rôzne stránky, takže z toho nechcem nič vyvodzovať.
Počítačová bezpečnosť stojí a padá na užívateľoch - blbosť a pohodlnosť s ňou nie je kompatibilná.
Georgo
Junior