Změna telefonu a registrované programy: žádný problém

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 4. 2005 12:55

Protože teď asi chvilku budu používat Nokii 6681, nahrál jsem si do ní programy, které používám. Kvůli jinému IMEI, než na které jsou zaregistrované, ale některé z nich nejsou funkční.

Napsal jsem proto e-mail do Symbianware, že jsem změnil telefon a jestli by mi mohli vygenerovat nové sériové číslo. Za pár hodin přišla odpověď s novou registrací.

Takže i když je licence vázaná na konkrétní IMEI, není žádný problém získat nové sériové číslo.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Ivo M. 28. 4. 2005 13:49

Ano, mohu se přidat, i když zatím ne s vlastními zkušenostmi. Už několik uživatelů se zmiňovalo o tom, že v podobném případě nejsou s většími softwarovými společnosti žádné problémy.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod jumbo 3. 5. 2005 11:00

Což je celkem dobrá zpráva pro ty, co se dosud vymlouvali, že si musí SW krást, protože se změnou telefonu by jejich peníze vyhučely komínem.

Jen by mě zajímalo, jak budou reagovat firmy na častější než časté žádosti :hm
...ten, který nesnáší ZLODĚJE!!!
jumbo
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 5. 5. 2005 04:34

Jen bych se chtěl zeptat, jestli máte ty programy na 6681 a na tom druhém mobilu na jednu registraci? Případně jestli jste se v mailu pro Symbianware oháněl tím, že jste z mobilmanie?
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 5. 5. 2005 07:29

Ano, je to na jednu registraci - s tím, že ale program používám jen v jednom telefonu. Psal jsem tam ze soukromého e-mailu.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Caddy 5. 5. 2005 10:21

tak to je celkem potesujici zprava, o duvod vic, proc prestat krast...i kdyz jeste by to mohlo fungovat mezi platformama, to pak stejne cloveka vaze k jednomu systemu...a nevim, co by rikali na novy mobil kazde tri mesice.. :)
Caddy
Pokročilý