Ty doručenky to je nesmysl- to bych čekal ale že normálně půjde , kablík jsem objevil , na ty mp3 jsem něco našel ale zase to neumí profily a navíc se to musí po resetu znovu spouštět , na profily jsem něco objevil,sice použitelného ale zase to neumí mp3,infra je teda shitka a s tou klavesnicí to tou externí nebude,tu mám vypnutou v Pilocu.dost prudící zařízení

( odvykl jsem si řešit a zkoumat dost základní věci

Přeci jen na jednoduché , koupit nebo najít , nainstalovat , spustit a používat se mi zvyklo rychle

) Jdou nějak do stroje namountit samostatně české fonty třeba s Font4OS5 ?? Aby šly změnit systémové fonty , nebo alespoň třeba v Xiinu ??? Jinak jediné co snad se zlepšilo od dob co jsem měl Palmíky je asi stabilita - alespoň na tom stroji co mám , šoupnul jsem tam nový fw a i při pokusech které s tím provádím se to nijak zvlášť neřítí . Moc se mi líbí display a zvykám si na EDGE ... to je clekm slušné , škoda že není lepší web-browser aby se ta rychlost opravdu využila

Nesmí se asi u těchhle zařízení srovnávat , ale vzít je jak jsou , jinak by to letělo oknem asi hned

) S čím se teda fest peru je BT - spojení s PC , zprovoznění "sitě" asi vůbec nejde a použití Trea jako modemu k PC se mi povedlo jakžtakž pouze s externí aplikací která stojí así 30 dolarů

Zjistil jsem také že soft na Palmy je řádově mnohem dražší nežli na PPC , to celkem nechápu .... např.pužitelný poštovní program (SnapperMail) za 50 dolarů je dost nechutný - srovnatelný - resp.dokonce lepší na PPC (WebISMail) stojí 25 dolarů !! Podobné je to u většiny aplikací

Bych blil .......