Treo 650

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mvp 6. 11. 2005 08:53

Další zádrhel , co takové internetové rádio ?? Ty bych viděl ve spojení s EDGE jako "povinnost" , nefunguje ani přes TCPMP ani přes RealAudio :-( Profily jsou asi nesmysl , vypadá to že nic neexistuje :-(
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod Kojot 6. 11. 2005 10:21

Inet radia = Pocket Tunes Deluxe
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod trocken 6. 11. 2005 12:02

Na vyzvaneci profily jde pouzit napr. Callfilter a dalsi, vschno potrebne je na mytreo.net
Na inet. radia je nejlesi PocketTunes a pro inet. video MMPlayer.
mvp píše:Další zádrhel , co takové internetové rádio ?? Ty bych viděl ve spojení s EDGE jako "povinnost" , nefunguje ani přes TCPMP ani přes RealAudio :-( Profily jsou asi nesmysl , vypadá to že nic neexistuje :-(!/quote]
Základ tuningu je chlupatý volant!
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod trocken 6. 11. 2005 12:06

Jeste k tem fontum: na pajda.cz najdes zdarma ke stazeni fiba fonty pro Fonts4os5, sam je pouzivam v Xiinu.
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mvp 6. 11. 2005 22:43

Dikes,jeětě jsem narazil na věc - softíkovou , Butler mi odmítá schroustnout mp3 ... je v tom nějaký háček ?? Ostatní udělátory ty samé soubory jedou bez problémů - v nich chyba není ... nesetkali jste se s tím ??
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod trocken 6. 11. 2005 22:46

Starší verze Butlera chtěla k přehrávání nainstalovaný PocketTunes, nebo AeroPlayer
mvp píše:Dikes,jeětě jsem narazil na věc - softíkovou , Butler mi odmítá schroustnout mp3 ... je v tom nějaký háček ?? Ostatní udělátory ty samé soubory jedou bez problémů - v nich chyba není ... nesetkali jste se s tím ?? /quote]
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OldMan 7. 11. 2005 13:06

Tak jsem se cely vikend trapil s kombinacemi ruznych softu a nastaveni a ledacos se podarilo a i s vetsimi ci mensimi kompromisy to synek prijal :-) Respektive do chvile nez zjistil ze neexistuje moznost - nastaveni profilu (vyzvaneni v mp3 pro sms,maily,prichozi hovory,alarmy , vibrace , zapinani , vypinani atd.zvlaste pro kazdy jednotlive , podsviceni , LED atd.) , archivace SMS na PC se take nezdarila .... a dohromady s temi dalsimi omezenimi to vypada ze Treo pojede z domu a bud si vezme MDAc a nebo pocka az se obejevi nasledovnici s WM5 .... Take se mi nepodarilo neco co by alespon trochu simulovalo "Today" s PPC , jednoduse uvodni obrazovka se zakladnimi informacemi - zameskane hovory , sms, maily , stav baterie , signalu , BT a zaroven udaje s kalendare - ale ne jen jednu ale vsechno - na vice dnu dopredu . jeste k tem profilum - jediny program ktery je asi docela dobry je "Profilecare",ten celkem zvlada vsechno - jenze debil neumi nastavit tony v mp3 :-(
OldMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trocken 7. 11. 2005 13:31

Vše co popisujete nastavit jde, jen to chce třošičku prošmejdit fóra na webu resp. všechno je popsáno na mytreo.net :idea:
Propracovaná Today obrazovka jde vytvořit pomocí pluginu do ZLauncheru.
OldMan píše:Tak jsem se cely vikend trapil s kombinacemi ruznych softu a nastaveni a ledacos se podarilo a i s vetsimi ci mensimi kompromisy to synek prijal :-) Respektive do chvile nez zjistil ze neexistuje moznost - nastaveni profilu (vyzvaneni v mp3 pro sms,maily,prichozi hovory,alarmy , vibrace , zapinani , vypinani atd.zvlaste pro kazdy jednotlive , podsviceni , LED atd.) , archivace SMS na PC se take nezdarila .... a dohromady s temi dalsimi omezenimi to vypada ze Treo pojede z domu a bud si vezme MDAc a nebo pocka az se obejevi nasledovnici s WM5 .... Take se mi nepodarilo neco co by alespon trochu simulovalo "Today" s PPC , jednoduse uvodni obrazovka se zakladnimi informacemi - zameskane hovory , sms, maily , stav baterie , signalu , BT a zaroven udaje s kalendare - ale ne jen jednu ale vsechno - na vice dnu dopredu . jeste k tem profilum - jediny program ktery je asi docela dobry je "Profilecare",ten celkem zvlada vsechno - jenze debil neumi nastavit tony v mp3 :-(
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod trocken 7. 11. 2005 13:36

btw. tady je speciální verze Opery pro palmOS: http://www.opera.com/download/mobile/?m ... nia.cz!!!!! :wink:
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OldMan 7. 11. 2005 14:17

Ohledne tech profilu jsem dost skepticky,myslim ze uz jsem pouzil vsechno co se dalo - nejblize je kombinace LightWav a ProfileCare,bezi temer vse - jen se mi nepodarilo nastavit alarmy a upozorneni v mp3 , ale dejme tomu , na ten Zlauncher se mrknu , v kazdem pripade instalace , rozbehani a prizpusobeni pristroje je absolutne ukrutne ..... :-( Treo s WM5 bude super :-)
OldMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trocken 7. 11. 2005 14:20

Mrkněte na Butlera, ten dokáže různé kousky nejen s MP3.
"Treo s WM5 bude super " ... např jako podložka pod stůl :wink:
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod trocken 7. 11. 2005 14:27

Tady najdete pár screenshotu pro inspiraci při tvorbě Today obrazovky v ZLauncheru: http://pdasoft.cz/modules.php?name=Foru ... ight=today
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OldMan 7. 11. 2005 15:00

Tak jsem zkoumal ten Zlauncher a hledal pripadne pluginy ... nenasel jsem vubec nic co by se dalo pouzit ,hezke barvicky , halda ikonek a podobne zhovadilosti , ale informacni hodnota nulova :-( Chci proste kouknout na display a bez hledani videt co mam na kdy dojednane , zda nemam neprijaty hovor , sms , nebo mail , stav BT - jestli je pripojen HF , stav baterie ... takovouhle zakladni vec kterou bych od "chytreho" telefonu opravdu cekal jsem zatim nenasel :-(
OldMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OldMan 7. 11. 2005 15:18

Stačí něco jednoduchého ....
třeba tady - prispevek od Losos

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... fi=410#418
OldMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OldMan 7. 11. 2005 15:20

nejsem narocny , de-facto by stacilo naucit defaultni obrazovku Trea aby umela zobrazit vice dnu s kalendare :-))
OldMan
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka