Nefunkční fo?ák a kamera u Nokie 3230

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Litvan Milan 4. 5. 2005 18:31

Dobry den ,

prosim o radu. Poridil jsem si telefon Nokia 3230 a mam takovy jeden vetsi problem. Telefon je relativne v pohode az na to , ze mi nefunguje fotak a kamera.
Vse fungovalo bez problemu jeden den, az do doby, nez jsem tam zacal instalovat ruzne aplikace z netu.
Fotak i kamera najednou prestal fungovat a netusim proc.
Dale jsem take vymenil pametovou kartu za vetsi a nyni nevim zda se mohl problem zpusobit prave tim. Pokusil jsem se telefon dat do tovarniho nastaveni , ale problem pretrvava stale.
Pise mi to : " funkce neni podporovana "

Nevite nekdo cim by to mohlo byt ????

Diky za info. :hm

//Zdeněk L.: nadpis fóra byl editován.
Naposledy upravil Litvan Milan dne 4. 5. 2005 18:54, celkově upraveno 1
Litvan Milan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petan 4. 5. 2005 18:40

možná už nemáš volnou pamět v telefonu jinak to co tu píšeš je docela hustý :)
Petan
Junior

Odeslat příspěvekod Luba 4. 5. 2005 18:45

Taky by to mohla způsobit nějaká ta aplikace! To se občas stává, že se neshodne s fónem! Zkus něco smáznout a třeba se poštěstí!!
HTC TyTN rullez ;-)
Luba
Junior

Odeslat příspěvekod Litvan Milan 4. 5. 2005 18:45

No , to je docela divne... Protoze pokud dam telefon do tovarniho nataveni , tak se vse smaze. Kartu jsem zformatoval. Netusim kde je problem, jen se bojim toho , ze kdyz to pujdu reklamovat , tak mi to neuznaji.
Litvan Milan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Litvan Milan 4. 5. 2005 18:46

Jen uz nevim co smaznout... Dal jsem telefon do tovarniho nastaveni.. a stejne to nepomohlo . :-(
Litvan Milan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Krejča 4. 5. 2005 18:52

To bude nejspíš nějaká softwarová chyba. Běž přehrát firmware, nebo reklamovat, uznat ti to musí pokud to není šedivka. :pozor2
Laguna Grandtour 2,2dci dynamique
Krejča
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 4. 5. 2005 19:46

každopádně zajdi buď reklamovat nebo do servisu, tohle není normální.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 4. 5. 2005 20:44

A jak si uvedl telefon do tovarniho nastaveni? Pokud jen volbou v menu, tak to zkus radsi pres kod nebo trojhmat.

Jinak s pripadnou reklamaci bys zadny problem mit nemel. Oni nepoznaji, jestli to zpusobila nejaka aplikace.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Litvan Milan 4. 5. 2005 21:08

Daval jsem ho do tovarniho nastaveni pres kod. nekde jsem ho nasel tady na konfere.

Jak se da jeste dat telefon do tovarniho nastaveni ?? ( trojhmat )

Dekuji za info .
Litvan Milan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chev 7. 5. 2005 06:43

*,#,a zapni telefon...(všechno drž najednou)
HC Moeller Pardubice!
chev
Junior

Odeslat příspěvekod Litvan Milan 7. 5. 2005 09:54

Stale se mi to nejak nevede. Uz jsem ale narazil na vice problemu.
Potreboval bych nekde sehnat originalni aplikace na podporu fotaku a te dane kamery k 3230 , nebot kdyz se snazim instalovat puvodni aplikace , tak mi to hlasi u vsech instalaci , ze " soubor je poskozen "

Diky za radu ,

p.s. Nemam chut to reklamovat , nebot se mi nechce cekat 3 tydny.
Litvan Milan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 14. 5. 2005 11:19

no asi byt tebou tak bych smazal uplne vsechny aplikace co jsi tam nahral, pak bych resetoval a pokud ti fotak predtim chodil tak by mel i ted. Ale pokud ti to nepujde tak urcite do servisu. Tam ti prehraji FW a bude to v pohode. Myslim, ze to delaji i na pockani, pokud tam nebudou mit hodne lidi. Takze tak hodinku v servisu, maximalne pokud tam prijdes rano, tak odpoledne ho budes mit, neni to nejak narocny zakrok.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wormhole 14. 5. 2005 11:38

a nepřemazalo ti něco nějaké soubory u foťáku čí kamery jak je to tam uložené???
wormhole
Junior

Odeslat příspěvekod ben 25. 5. 2005 22:14

mne se stalo neco podbneho prestaly slapat mp3 prohlizece netfront opera myslim tim ze jsem stahnul AplMana a pak ho smazal jako cely soubor i s aplikacema ktery v nem byly. Resetoval jsem jako Ty nepohl jsem si tak sem formatoval mmc kartu a pak si nahral v servizu u znameho original kartu z noveho faunu na svou a jedu
ben
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@ngo 26. 5. 2005 12:47

Jezisi,ty nadelas,kdyz vsechny zpusoby selhali,tak ho di reklamovat a pockas si proste 3 tydny.Mas smulu
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior