A máme to tu... Agile messenger za penize

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Crozz 3. 4. 2006 16:07

Pošlu pouze SZ(PM)
checht
Crozz
Junior

Odeslat příspěvekod Mos 11. 4. 2006 17:22

Na nete sa objavila vyliecena verzia Agile.Neviem vyskusat-u nas je stale zadara. ;)
Mos
Junior

Odeslat příspěvekod Crozz 11. 4. 2006 18:23

jj,je to tak 3.74,novinka alae zasadni je ze je moznost zobrazovat cas u zprav-konecne
checht
Crozz
Junior

Odeslat příspěvekod Misi1211 7. 9. 2006 09:31

no ja mam poslednu verziu a stale mi ide za dara 3,78 verzia! :D
Misi1211
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lojza_ 7. 9. 2006 15:46

Misi1211 píše:no ja mam poslednu verziu a stale mi ide za dara 3,78 verzia! :D

Ale jak dlouho ti půjde :?: Neboj, však firma ti ho brzy zablokuje :wink:
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guiz 10. 9. 2006 21:45

Nevim co tady porad resite,ja ho vcera aktualizoval a funguje porad dal a bez placeni.Mam ho tady z techto stranek http://www.forumno.net
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod lojza_ 10. 9. 2006 22:24

guiz píše:Nevim co tady porad resite,ja ho vcera aktualizoval a funguje porad dal a bez placeni.Mam ho tady z techto stranek http://www.forumno.net

Řešíme tady to, že Agile Messenger je již placený. Jde o sedmidenní trial verzi, kterou si můžeš zdarma stáhnout z těchto stránek. Pokud jsi nic neplatil, máš S60 3rd a přesto nemáš trial verzi, tak buď rád a tyto problémy se tě netýkají. Můžeš sem dát screen z mobilu na ukázku, že máš opravdu free verzi :?: Zajímalo by mě to. O jakou verzi se jedná, co máš za mobil ...

EDIT: Stáhl jsem si z výše uvedených stránek Agile Messengera, který po nainstalování a prvním spuštění svůj další funkční provoz podmínil stažením nejnovější a placené verze (přes 1MB dat, to se zase při platbě faktůry prohnu :) - ale co, aspoň jsem to zkusil). Nevím, jak u tebeguizi, ale na mé E50 jde potom o normální placenou verzi. Tak v čem je tedy rozdíl a jak to, že ty máš free verzi :?: A skutečně jí máš :?:
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goodoldalex 1. 10. 2006 21:07

Pls moze mi niekto napisat ako ma vyzerat SMS na objednanie Agile zo siete Vodafone CZ? Humusak program uz zacal pozadovat $ aj na Slovensku, ale dovoluje iba platbu kreditkou. Kedze tu mam aj Oskartu, mohol by som si objednat predplatne z nej, aj ked nie je v tom mobile kde Agile ... alebo nie? Skusal uz niekto objednat Agile cez SMS z ineho telefonu?
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 1. 10. 2006 21:13

Pro S60 2nd porad jeste existuje FREE verze Agile. Zduraznuji, jde o FREE verzi, nikoliv crack! Umi ICQ, MSN, AOL a YAHOO. Zajemcum poslu instalacku pres PM.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod goodoldalex 1. 10. 2006 21:16

Ja mam P900 a pouzivam asi tri roky staru verziu. Ale ani ta uz nie je zadarmo. A aj tak potrebujem upgradnut, lebo ako som zistil, nova verzia umoznuje exportovat historiu. To mi za 79 Kc stoji, ale za 10 Euro + DPH na tri mesiace uz ne, kedze budem o mesiac-dva aj tak menit mobil.

Pochopil som ze Agile si svoje zaplatenie cez SMS obstarava sam, da sa zistit aku SMS presne posiela?
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod agilemobile 1. 10. 2006 23:20

Odeslana zprava se da najit ve folderu Sent, ale je v ni jenom dlouhy kod.

Jinak licence je vazana na SIM kartu, takze pokud bude novy telefon take podporovat Agile Messenger, bude na nem fungovat dal.
agilemobile
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goodoldalex 1. 10. 2006 23:33

A neda sa z toho kodu vycitat struktura? Nie je to cislo SIM karty a datum alebo cosi podobne? :)

Hej, cital som o viazanosti na kartu, ale aj tak sa mi nepaci ze platba kreditkou vyjde na 10 Eur + DPH na tri mesiace, kym platba SMS je za 79 KC na mesiac (to je menej). A navyse ani nemam v plane Agile dalej pouzivat, Jimm mi vyhovuje viac a je zadarmo.
The worst creator will always be better than the best critic.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod leibert 2. 10. 2006 10:20

co to tu porad resite za kraviny :D agile je porad free,kdo nezna fintu ,tak je videt ,ze se spatne diva po netu :D
leibert
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kmoda 2. 10. 2006 16:31

Tak prozraď tu fintu.
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod jetel 2. 10. 2006 16:37

finta je jednoducha na P990 je to ofiko zadaco :)
didaktik gama + videoterminál meteor
jetel
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka