Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Vendalin píše:Z velké zvědavosti jsem si nainstaloval taky OM 3.0. Ale prestal fungovat IDOS i přes WNW , ktery jsem si v mob. ponechal, ( včera IDOS ještě fungoval ). Tak nevim zda se nepřenastavilo jeětě úplně něco jiného. A nebo je IDOS od 1.12. zakázán ?
I přes nově „preinstalované " WNW hlasí pro IDOS : chyba 403.6 Chyba 403 protokolu HTTP. Přístup k serveru z tohoto klienta nebo brány není povolen. Prosím poraďte, je to rukama, nebo je problém někde jinde. W810i /quote]
neser píše:Pozor na zpoplatnění datových přenosů s Operou Mini 3.0 u zvýhodnění Surf+ nebo Surf&Mail+ u T-Mobile CZ. Datové přenosy u beta verze Opera Mini 3.0 jsem měl na podrobném vyúčtování zpoplatněny. Tak je možné nebo pravděpodobné, že je bude T-Mobile zpoplatňovat i u final verze (nepoužívá-li final stejný proxy server jako verze 2.x).o/quote]
sid77 píše:skutecne u BETA verze T-MOBILE v ramci tarifu SURF + napocitaval kb a nic nebylo gratis! objevil
jsem to na mem vyuctovani,i kdyz od verze O.M.3.0 BETA 2-22.11. to mohlo byt jinak. nevite tedy nekdo,jake proxy ma ted ta final 3.0?v mobilu to nezjistim.
abych ji vubec mohl pouzivat u tarifu SURF +.pouzivam sice Russian mod 1.25,ale 3.0 taky neni k zahozeni-rychle nacitani,RSS...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků