Opera Mini - obecná diskuze (nová 8. verze)

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod whiplash 14. 3. 2008 10:54

Tak jako JimmMod tak i OperaMiniMod má možnost se připojovat přes více serverů...Space: Byl jsi přidán do složky "pomáhají..".
Nokia 6220c S60v3 Os9.3 FP2 fw05.15 hack,ICQ 217231893
whiplash
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 21. 3. 2008 20:15

mám dotaz: jde vám z Opery Mini přes Vodafone idos.cz nebo jizdnirady.cz ? Mi to hází anglickou hlášku, že z této aplikace nebo brány není přístup povolen :-/

Mám Vodafone, Operu Mini 4, Nokii N73
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod sid77 24. 3. 2008 07:31

Vodafone-Se k800i,Opera Mini 4-jizdni rady a idos mi jde v pohode,dokonce na poprve.U Surf+ to nabehlo az na podruhy.
sid77
Junior

Odeslat příspěvekod toxic_woxit 24. 3. 2008 10:14

N E 61, VDF+TMO+O2, opera mini mods 2.05, 2.06 a 2.07 test :
Idos bez problémů jak přes příst. bod internet tak i přes wapový. OM 4 jsem po formátu už neinstaloval tak jsem to nezkoušel.
Upozornenie administrátora: nevkladajte do podpisu linky
###########
Mé upozornění pro milého neznámého pana administrátora: Mýlíte se. Toto nebyl, není a nikdy nebude link: forum.n73.eu.
A proto znova:
Bydlím na forum.n73.eu
toxic_woxit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod borelli 24. 3. 2008 19:00

le_fox píše:aplikace nebo brány není přístup povoleno/quote]

Dnes dopoledne jsem měl naprosto stejný problém, odpoledne už to z části fungovalo. Ale co mě zarazilo je fakt, že při pokusu jít na www.idos.cz se objeví stránka s textem Vlakové, autobusové a kombinované spojení..... a při kliknutí na Dotaz na spojení se stane to, že se tento text objeví znova nebo se ukáže jen prázdná stránka. Dám místo toho zpět a situace se opakuje, vlastní stránka kde se zadává vlastní požadavek na vyhledání spojení se ukáže jen čas od času – a to zřejmě ještě omylem. Stejné chování je i u simulátoru Opery Mini na netu. Opravdu nechápu který magor má toto na svědomí. Proboha, to je takový problém aby tato elementární stránka fungovala korektně ???

Po přímém zadání adresy do OM http://idos.cz/wap/conn.asp se požadovaná stránka načte ihned...

//edit 25.3.2008 21:05 - opět hláška o nepovolení klienta (OM). Co dodat. Nic.
Naposledy upravil borelli dne 25. 3. 2008 21:11, celkově upraveno 1
borelli
Junior

Odeslat příspěvekod Entervole 25. 3. 2008 12:43

Kdo ma OM mod a chtel bych efektivne hledat pro toho jsem pripravil stranku ve formatu *.oms. Stahnete ji na http://www.uloz.cz/show/file/55835-searchboard.oms , ulozte ji do telefonu a v OM ji pridejte do zalozek. Pak staci kdykoli kliknout treba na 7 do zalozek, na offline odkaz a vyhledavat. Zatim obsahuje Google, Seznam, Google obrazky, Wikipedii CZ, Mapy CZ a Seznam slovnik.
Entervole
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 26. 3. 2008 20:31

borelli píše:Po přímém zadání adresy do OM http://idos.cz/wap/conn.asp se požadovaná stránka načte ihned...

//edit 25.3.2008 21:05 - opět hláška o nepovolení klienta (OM). Co dodat. Nic.o/quote]

už je chci docela i podezírat, jestli nejsou s operátory domluveni, aby lidé lezli přes wap :? na O2 je to zdarma za reklamu, na VF je to za předplatné VF Live!.. nevím nevím :oboze
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 3. 2008 11:43

http://jizdnirady.idnes.cz/blind funguje v Opeře Mini dobře.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod sid77 3. 4. 2008 17:08

sid77
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 3. 4. 2008 18:37

Ano je, a pre tych co radsej pouzivaju Operu Mini 3.1.xxxx a nie 4.0.xxxx je tu dobra sprava, ze dalsi mod opery (uz je test 3.10) bude urobeny z Opery Mini 3.1.xxxx a nie ako to bolo doteraz z 2.0.xxxx :)
Ked bude konstrukter budem sa snazit co najskor o slovencinu. :)
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod toxic_woxit 3. 4. 2008 20:51

A já zase o češtinu :wink: :D.

OM 4.1 má jednu zásadní změnu, umí totiž přistupovat k systému v telefonu takže už přes ní jdou uploadovat soubory, dokonce vidí i do složky C:/ private, ale jen složky a podsložky J2ME souborů - samotný soubor nevidí. Taky se mi zdá rychlejší než ty předchozí oficiální verze. Ale pořád ještě nemá správce záložek a možnost práce ve více oknech což jí dost degraduje.
v defaultním nastavení nejde vložit do pole URL adresa klasicky přes Ctrl+V, jen vypsat ručně - musí se v nastavení odznačit direct input
Upozornenie administrátora: nevkladajte do podpisu linky
###########
Mé upozornění pro milého neznámého pana administrátora: Mýlíte se. Toto nebyl, není a nikdy nebude link: forum.n73.eu.
A proto znova:
Bydlím na forum.n73.eu
toxic_woxit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sp@c3 3. 4. 2008 21:01

Ja dam prednost, ako u mna vzdy, hlavne OM MOD, pouzivam aj najnovsiu oficialnu a oficialnu 3.1, ale najviac OM MOD, moznost pustit hudbu pri praci, ... 20 okien je tiez vyznamne plus, a hlavne regulacia podsvietenia :)
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod toxic_woxit 4. 4. 2008 00:38

Taky dávám přednost OMmods, ty oficiální verze vždycky zkusím a pokaždé znova zjistím že jsou pro mě absolutně nepoužitelné.

Tomuhle nerozumím :roll: :
sp@c3 píše: moznost pustit hudbu pri praci, ...

zkouším od včerejška tu testovací verzi OM3.1 mods a chvíli mi trvalo než jsem si zvyknul :lol:. Bohužel nefunguje import nastavení z 2.07 a než jsem přišel na to kde se schovává nastavení klávesových zkratek tak jsem si zanadával ale takhle se mi to líbí víc. Taky jsou tam už RSS kanály, někomu se to může hodit. Menší změny jsou opět u ftp klienta.
Docela se divím že na domácí stránce už není odkaz do konstruktéra ale přibyla záložka na Smartlip, což asi není zrovna nejlepší volba.
toxic_woxit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Topo 4. 4. 2008 07:14

Mně upload souborů nefunguje. V čem může být problém?
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 4. 4. 2008 12:59

To toxit_woxit: Cez spravcu suborov mozes spustit hudbu a zavriet spravcu s tym ze hudba hra dalej a potom sa v ponuke menu objavy moznost vypnut hudbu.
Aj tak najlepsie spojenie cez MultiME: Jimm, OM MOD 3.10, KD Player.
sp@c3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka