Jak jste došli k tomu, že si pořídíte Symbian?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod velkejfrajer 22. 5. 2005 16:20

objevil jsem symbianforum.com a po precteni par threadu bylo jasno...
alcatel one touch db - nokia 6510 - sony ericsson t68i - sony ericsson t 310 - nokia 3650 - nokia n-gage - nokia 3650(znova) - siemens c35i - nokia 6310i (vice v servisu nez u me)
velkejfrajer
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 22. 5. 2005 16:34

Měl jsem symbian na N3650, srala me mala vydrz a velikost telefonu. Taky pomerne casty systemovy chyby a nekolikrat i format. Tak jsem presel na 6230 a jsem maximalne spokojenej. Ale symbian ma neco do sebe - je to uplne super, kdyz si clovek muze do mobilu nahrat prakticky co chce. Ale ma to svy pro i proti.

Ja z mobilu hlavne volam, posilam SMS a MMS. Na ostatni veci mam PC
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TOMBY 23. 5. 2005 22:50

Ja jsem dosel k Symbianu pritelkyne otce. Stale neco delal s palmem a 6230kou. Tak jsem se o to zacal vice zajimat a dosel jsem, ze potrebuji neco i s GSM podporou, ale ne MDA, protoze to uz bylo drahy.
Tak jednoho dne dosel an MM do bazaru borec, ze vymeni 6600, tak jsem mu dal svou T630 a 500Kč a bylo hotovo. Dnes jsem max spokojenej. V pripade nepritomnosti doma mi nahradi PC cio se tyce dostupnosti lidem u PC.
Ze zatim neni napsana aplikace na GPRS call neznamena, ze nikdy nebude!

Jak napsal Driver, ma to neco do sebe, ale i proti.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Junior

Odeslat příspěvekod Nico 26. 5. 2005 21:26

Mýval jsem asi 2 roky až do letoška SE T68i a říkal jsem si, že nic jinýho než SE. Pak přišla výhodná nabídka v Bazaru na MM na Sendo X a měl jsem prakticky rozhodnuto. Chtěl jsem si koupit SE K750i, ale pak jsem došel k rozhodnutí, že jen Symbian. Porovnal jsem K750i s X-kem a ikdyž je SE výbornej telefon a nedám na SE dopustit, nikdy nemůže dosáhnout výhod OS. Ten můj je 6.1, ale pořád je v "kurzu". Programy, hry.... vše bezproblémů. Kdežto systém od výrobce má stejnou funkčnost jako ten mobil (2-3 roky max). Teď už jinej než Symbianovej telefon nechcu.
Alcatel 301 >> Sony Ericsson T68i >> Sendo X
Nico
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SPSS 3. 7. 2005 00:40

no ja je to asi pres rok sem se rozhodoval mezi 6230 a 6600 a nastesi sem nasel web tykajici se symbianu a potom bylo jasno
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod smirnoffff 3. 7. 2005 08:19

To já byl vždycky zastáncem blbafounu a PDA (a jsem pořád) a rozhodoval jsem se vlastně mezi SE D750i a N 6230i (a tak trochu S M75), ale tak nějak se přihodilo, že přišla N 6630 :lol: Ostatně trošku jsem se o tom rozepsal u sebe na webu...
„Co mě neposílí, to mě zabije...“
smirnoffff
Junior

Odeslat příspěvekod X-ibit 7. 7. 2005 09:37

Ja som si kupil symbian uplnou nahodou,pretoze bracho raz doniesol cd olne sis. apps a hier ze to je pre nokiu6600,a par dni na to, ked som si isiel kupovat fon, mali n6600.Pozrel som na nu:velky display,pamatovka,plno funkci+sponul som si na tie apps co mame doma,a 6600 uz som mal vo vacku! Teraz mam p910i a n6630 a uz by som nikty nekupil telefon bez symbianu!
:pozor2
Symbian chyti a nepusti :lol:
X-ibit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 10. 7. 2005 15:58

Já jsem presel na symbian protze jsem mival 6310i a povidam kamosovi, prordejci phonu, co by mi doporucil, ze 6310i ze supr, ale uz me nudi. A on, vedeje, ze jakekolik mobil me za mesic, max 2 prestane bavit doporucil mi 3650 se slovy to te jenom tak bavit neprestane. A dal mi CD s trailama applikaci.... Dneska toho nelituje, vi, ze na symbian ke me, ze se vyznam. (Vim, ze samochvala *****, ale je to tak :lol: ) To byly časy... :)
MobilerxXx
VIP uživatel

Předchozí stránka