Myslim, že tohle je o nekonečné debatě, vždycky bude skupina, co Ti vychválí to a to pomluví a naopak...
Je to prostě o tom, co se Ti zdá beser, je třeba vyzkoušet, promyslet co vlastně přesně potřebuješ na tom dělat a podle toho se rozhodnout...
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Vážně? Tak to budou všichni ty recenzenti ve světě kteří viděli víc než jen Wokna asi joudové když jako jednu z výhod PalmOS uvádějí USER FRIENDLY prostředí a obecně i EASE OF USE!anarki píše:protoze WM jsou IMHO ponekud vice User-friendly nez Palm...
aquila píše:najvacsia slabina treo je operacny system, ktory bol svojho casu dobry, ale to sa pisal rok 1997 a teraz je rok 2006 a za tych 9 tokov sa palm os temer vobec nezmenil.
cize ak chces sila mocou treo tak pockaj na treo 700w.
palm os nebrat, je to uz vybehovy OS, bez buducnosti. uz aj novy majitel oznamil EOL => end of life
palm os 6 sa slubuje uz 3 roky, pred dvomi rokmi ho palm source odovzdal resp pripravil na licencovanie a doteraz neuzrel svetlo sveta.
ale MDAc by som tiez asi nebral ked tak MDA vario, resp nieco s WM 5.0
aquila píše:ampedro: ten multitasking je na dve veci a nemusime ani chodit daleko, skus si rozpisat nieco v address booku, otvor nejaku inu aplikaciu a pozri co ti tam zostane
co je nove v garnete ? v principe nic. vsetko je ako pri palm os 1, t.j. tie iste blbe obmedzenia na kategorie, poznamky a riesi sa to nesystemovo cez rozne workaroundy. to co hovoris ala mp3, Im, email fungovalo aj na starsich palmoch presne tak isto, na zaklade preruseni. to ma spolocne s multitaskingom asi tolko co superman s dikobrazom
a ze je tam podpora vyssich rozliseni a farieb na tom nic nemeni, ze je to OS na urovni DOS, ktory tiez podporoval multitasking ako na palm os, ked nie lepsie
vyvojari palm os neboli geniovia, len normalny programatori. palm os bol robeny pre podmienky elektronickeho diaru a tym aj zostal. len sa na neho stale dolepovalo.a nebyt X hackov a hlavne nadsencov tak uz je davno v kybli. a teda konkretne firmy sony, bez nej by palm nebol mozno ani na farbe
palm inc ako take nikdy nebol inovativnou firmou, len sa dotahoval
2 trocken: symbian je na hony prepracovanejsi system ako palm os. fakt sa nehnevaj ale aj stary symbian 6 a nokia series 1.0 toho dokazu viacej ako najnovsi palm os 5.4 .. a to nehovorim radsej ani o epocu ...
2 ampedro: mam este stale TRG pro, ktore uz ma veru 5 rokov a zvlada vsetko co zvlada ten novy 5.4 garnet, ak nie viacej
aquila píše:trocken: nejake argumenty, co vie garnet viac oproti palm os 3.5 navyse ?
okey adresovalnost viac ako 16mb a emulacia palm os 4 na ARM cpu, inak sa to nelisi. viem o com hovorim, s palm os uz robim 6 rokov. a aj znechutenie z toho, ze sa NIC podstatneho nezmenilo ma od neho odradilo
co nema TRGpro a TX to ma ? ak odhliadnem od toho ze aj ten 16mhz CPU zvladne kopu veci rychlejsie ako cele TX
symbian je podstatne menej zlozitejsi pre uzivatela ako palm os
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků