Diskuze o aplikaci Jimm (otázky a odpovědi)

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 6. 2. 2006 16:51

Na základě přibývajícího počtu uživatelů, kteří mají problém s ICQ klientem Jimm, zakládám toto téma. Sem prosím směřujte všechny své otázky ohledně aplikace a nezakládejte nové thready.

-------
FILIPTOJE EDIT:

Pokud máte nějaký problém s touto aplikací, tak navštivte moderované téma: Otázky na aplikaci Jimm - ICQ v mobilu ! . Do tohoto tématu již své dotazy napokládejte - je tu z toho nepřehledná diskuze.

Děkuji za pochopení, filiptoje.
Naposledy upravil hotspot dne 9. 2. 2006 15:00, celkově upraveno 1
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Smiley :-) 8. 2. 2006 17:40

dobre tak ako ho nastavit na d500e mam orange a opera mini mi ide
Smiley :-)
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 9. 2. 2006 13:16

Options - Network - Connection type:
1) Async - co to je a k čemu?
2) Shadow connect - co to je a k čemu?

Jedná se o verzi 0.4.3 (v angličtině). Nápovědu jsem zatím nikde nenašel.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bartmann 9. 2. 2006 13:28

hot_spot píše:Na základě přibývajícího počtu uživatelů, kteří mají problém s ICQ protokolem Jimm, zakládám toto téma. Sem prosím směřujte všechny své otázky ohledně aplikace a nezakládejte nové thready.a/quote]

"ICQ protokol Jimm" slyším poprvé - chtělo by to možná změnit slovo "protokol" za "klient";-)
bartmann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sapphire 9. 2. 2006 13:29

Chci se zeptat, jak to provést, aby šel Jimm v Motorole E398...
"Nic není nesnesitelnějšího než hlupák, který má štěstí." Marcus Tullius Cicero
Sapphire
Junior

Odeslat příspěvekod bartmann 9. 2. 2006 13:32

Sapphire píše:Chci se zeptat, jak to provést, aby šel Jimm v Motorole E398..../quote]

Máš tam Jimma zkopírovaného a jde spustit? Máš nastavená data? Máš aktivovaná data?
bartmann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sapphire 9. 2. 2006 13:41

Právě že tam Jimma nemám, stáhla jsem ho do kompu a teď nevim kam s nim... :/ Ono to asi bude souviset s tim, že to pořádně neumím s tím PSTools, co? :roll: :)
Sapphire
Junior

Odeslat příspěvekod bartmann 9. 2. 2006 13:53

Sapphire píše:Právě že tam Jimma nemám, stáhla jsem ho do kompu a teď nevim kam s nim... :/ Ono to asi bude souviset s tim, že to pořádně neumím s tím PSTools, co? :roll: :)?/quote]

Víš co, přidej si mé ICQ (123552619) nebo mail (barosek.jan@seznam.cz) a až budeš mít čas, tak se na to s tebou kouknu, jo?
bartmann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krtenek 9. 2. 2006 13:56

Věcná připomínka:
Pokud to tu bude fungovat tak, jak si představuje hot_spot, tak bude toto vlákno pěkně nepřehledné. Spousta odpovědí na spoustu různých otázek, a to vše řádně zamícháno. Guláš mám rád, ale v jiné podobě.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sapphire 9. 2. 2006 14:38

Tak to budeš fakt hodnej, neznám nikoho, kdo by mi s tímhle poradil. Já se během dneška nebo zítřka ozvu na ICQ.
Sapphire
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 2. 2006 15:00

"ICQ protokol Jimm" slyším poprvé - chtělo by to možná změnit slovo "protokol" za "klient";-)e/quote]

Máš pravdu, trochu jsem to pomotal :oops: ;)

krtenek: Asi máš na mysli Důležitá témata o konkrétních telefonech, ve kterých je občas strašná bramboračka - Jimm se nedá zdaleka probrat z tolika stránek jako telefon, proto jsem se rozhodl že to založím ;) a pořád lepší než aby každé druhé téma bylo o erroru #120 :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 9. 2. 2006 20:34

hot_spot píše:krtenek: Asi máš na mysli Důležitá témata o konkrétních telefonech, ve kterých je občas strašná bramboračka - Jimm se nedá zdaleka probrat z tolika stránek jako telefon, proto jsem se rozhodl že to založím a pořád lepší než aby každé druhé téma bylo o erroru #120
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod christian 9. 2. 2006 21:36

Shadow Connection je pry nejaky hack pro 6230 a jine telefony.. Podle pohledu do zdrojaku se to pripojuje na http://www.jimm.org/en/6230.html
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 9. 2. 2006 21:41

Na mé E398 mám Jimma 0.4.1 a ten nerozezná status je li někdo offline nebo online,zkoušel jsem různá nastavení,nic nepomáhá,víte co s tím?Zatím jsem nikde nenašel jak na to? :hm
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod :D 11. 2. 2006 15:34

pls, mohl by mi nekdo poradit jak nastavit inet na tomhle founu aby mi slo icq? jimm nebo mobicq ?? zkousem sem tuny navodu na nastaveni a proste to nemuzu rozfachat uz mi z toho jebe ,,, porad to hazi chybu an I/O error ouccured (#120.0) ,,, uz sem z thoo fakt zoufalem pls pomocte ,,,
Tam, kde ostatní končí, my začínáme... HONDA
:D
Kolemjdoucí

Další stránka